гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
ja ne vjerujem u sve te proizvode koji su toliko marketinski isforsirani. isto kao sto nikad, ali nikad ne bih otisao kod stomatologa koji se reklamira na tv-u, radiju, bilo gdje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne vjerujem u sve te proizvode koji su toliko marketinski isforsirani. isto kao sto nikad, ali nikad ne bih otisao kod stomatologa koji se reklamira na tv-u, radiju, bilo gdje.

Afro, mislim da može umesto limuna jabukovo sirće, kaf. kašičica, da sam tako nekako pročitala, to ti je možda povoljnije, a i ono je zdravo, i za kvs i za cirkulaciju i probavu a i mršavljenje, a ovde smo prvenstveno zbog toga![]()

...jedino sa cim nikad nemam muke je probava..![]()
...e pa da moze, ono nije skupo, nabavicu ovih dana sve sastojke pa cu poceti....ne reci mi pije li se u nekim periodima ili kako...dok ti ne dosadi?
...da ovde smo da se podrzavamo![]()
Jednom dnevno se pije, a mislim da nema veze sa periodima.
Vidi, ne može da škodi, samo da godi, kad se setiš, ne moraš striktno, ali kad se setiš možeš popiti i tako..

tunjevina, malo sira, ajvar
posle cu caj majcina dusica i rtanjski mesano
i dalje na rezimu sutra ulazim u treci kalendarski mesec

))))
a krompir/pirinac?
I ja jedem tunjevinu bez hleba
Navikne covek

Ово уопште није проблем.I ja jedem bez hleba, bez problema, i slaninu i luk, a ne tunu))))
- - - - - - - - - -
Zapravo, hleb uopšte više ne jedem, ni u kakvom obliku testenine i baš mi je super tako.
Ni krompir, a i pirinač retko![]()
Дим на води...ja ako ne pojedem neki UH budem gladna u roku od 2 sata. sinoc za veceru pilece belo sa grilovanim povrcem. to je bilo negde izmedju 7 i 8. oko deset sam opet bila glada![]()

Afro, jednu konzervu tunjevine/sardine/haringe/dodaj po želji konz.ribu ili vrstu mesa, dodam bareno povrće, prelijem sa malo limunovog soka i podelim na dva dela - oboje imamo obrok od jedne konzerve.
Uglavnom je kao meksička salata - pasulj, boranija, luk, kukuruz, paprika i ta riba ili mesce.
Posolim, začini kako ko želi, ja obavezno nakrljam bibera i/ili ljute paprike i superiška.
Dobar, kvalitetan, sit obrok.

Ово уопште није проблем.
Откад сам почео да једем пресно избацио сам 'лебА.
Не једем га чак ни с куваном храном сем некад кад се одвалим у комбинацији хлеб + маслиново уље + бели лукАц.
- - - - - - - - - -
Дим на води...
Ако ћеш већ јести САМО месо онда домаћа шуЊка, пршута, или сланина, без хлеба, само с луковима.
Не гоји, али држи ситост.