Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Afro, mislim da može umesto limuna jabukovo sirće, kaf. kašičica, da sam tako nekako pročitala, to ti je možda povoljnije, a i ono je zdravo, i za kvs i za cirkulaciju i probavu a i mršavljenje, a ovde smo prvenstveno zbog toga :malav:

Afro, mislim da može umesto limuna jabukovo sirće, kaf. kašičica, da sam tako nekako pročitala, to ti je možda povoljnije, a i ono je zdravo, i za kvs i za cirkulaciju i probavu a i mršavljenje, a ovde smo prvenstveno zbog toga :malav:

...jedino sa cim nikad nemam muke je probava..:eek:
...e pa da moze, ono nije skupo, nabavicu ovih dana sve sastojke pa cu poceti....ne reci mi pije li se u nekim periodima ili kako...dok ti ne dosadi?
...da ovde smo da se podrzavamo :)

...jedino sa cim nikad nemam muke je probava..:eek:
...e pa da moze, ono nije skupo, nabavicu ovih dana sve sastojke pa cu poceti....ne reci mi pije li se u nekim periodima ili kako...dok ti ne dosadi?
...da ovde smo da se podrzavamo :)

Jednom dnevno se pije, a mislim da nema veze sa periodima.
Vidi, ne može da škodi, samo da godi, kad se setiš, ne moraš striktno, ali kad se setiš možeš popiti i tako..

..kako zivota ti jedes tu tunjevinu bez hleba, ja je jedva i sa hlebom pojedem kad bas moram...
..ustvari sve te konzerve riblje bez hleba mi ne idu nikako....zato ih i zbegavam, mada ja za dorucaj jedem hleb,
za ostale obroke ne...

a krompir/pirinac?

pirinac jedem, ne svaki dan, krompir po malo, pojedem dve sarme, ili paprikas. znaci rucak da ali nemasno ili minimalno masno, bez svinjskog. testa nista

mozda voce 2 x dnevno

potrosio maslinovo ulje, mrzi me da idem na kalenic, jel ima u bgdu na zvezdari da neko prodaje maslinovo ulje sa jadrana, moze na pp, ne treba mi puno 1 l

Poslednja izmena:
Ja apsolutno sve mogu da jedem bez hleba, i godinama hleb jedem samo za doručak. Dok nisam bila na HI parče ili dva belog, sada svako jutro mesim neke "pet minuta" lepinjice od ječmenog i ražanog brašna, i one su mi hleb. Večeram 'ladno tunjevinu bez hleba. Konzerva tunjevine i glavica crnog luka - garancija da mi niko neće prići ni na puškomet. :)

Potpuno sam se navikla na HI, danas 16. dan. Jedina stvar koju nikako, ali nikako ne mogu je samo belance. Ni kao kajgana, ni kao kuvano. A to bi trebalo najčešće da mi bude večera. Ali ne mogu, pa po cenu da porušim čitavu koncepciju HI. Ne mogu.

Prilično sam nestrpljiva da vidim šta će se desiti za prvih 28 dana restrikcije. Za sada, vizuelne promene ne primećujem, ali sam pre neki dan stidljivo stala na vagu, i šokirala se. Prosto mi je nemoguće ono što piše, ali tako mi je bilo neverovatno i ono što sam videla dan pre nego što sam počela HI, pa zato ćutim. I čekam 13 mart, da vidim šta će biti.

..ti onda i nemas neki problem, samo da od sad pa do ko zna kad ne jedes ono sto mesis...i da budes ko bog...
..nekad nisam jela hleb uopste, ali nisam jela ni crni ni beli luk osim u kuvanom jelu...ni te konzerve..ne jedem ih ni sad
ako ne mogu za dorucak onda cekaju neki drugi put...stoje srecom su im dugi rokovi...
...ni ja ne mogu to belance, doduse nisam probala kao kajganu, to bi mozda i mogla, ali onako kuvano mi je bzvz pa ili
jedem celo jaje ili nista...i tu brljam HI al bas me briga...jedem i ajvar nekad uvece pa se tesim sto je ljut ko ljuta guja
i da to ljuto ubrzava metabolizam pa kao nema veze...ma samo da stigne sveze povrce na pijacu odmah ce sve biti
lakse...
..bar se nadam...

I ja jedem bez hleba, bez problema, i slaninu i luk, a ne tunu :)))))

- - - - - - - - - -

Zapravo, hleb uopšte više ne jedem, ni u kakvom obliku testenine i baš mi je super tako.
Ni krompir, a i pirinač retko :)
Ово уопште није проблем.
Откад сам почео да једем пресно избацио сам 'лебА.
Не једем га чак ни с куваном храном сем некад кад се одвалим у комбинацији хлеб + маслиново уље + бели лукАц.

- - - - - - - - - -

ja ako ne pojedem neki UH budem gladna u roku od 2 sata. sinoc za veceru pilece belo sa grilovanim povrcem. to je bilo negde izmedju 7 i 8. oko deset sam opet bila glada :(
Дим на води...
Ако ћеш већ јести САМО месо онда домаћа шуЊка, пршута, или сланина, без хлеба, само с луковима.
Не гоји, али држи ситост.

Afro, jednu konzervu tunjevine/sardine/haringe/dodaj po želji konz.ribu ili vrstu mesa, dodam bareno povrće, prelijem sa malo limunovog soka i podelim na dva dela - oboje imamo obrok od jedne konzerve.
Uglavnom je kao meksička salata - pasulj, boranija, luk, kukuruz, paprika i ta riba ili mesce.
Posolim, začini kako ko želi, ja obavezno nakrljam bibera i/ili ljute paprike i superiška.
Dobar, kvalitetan, sit obrok.

Afro, jednu konzervu tunjevine/sardine/haringe/dodaj po želji konz.ribu ili vrstu mesa, dodam bareno povrće, prelijem sa malo limunovog soka i podelim na dva dela - oboje imamo obrok od jedne konzerve.
Uglavnom je kao meksička salata - pasulj, boranija, luk, kukuruz, paprika i ta riba ili mesce.
Posolim, začini kako ko želi, ja obavezno nakrljam bibera i/ili ljute paprike i superiška.
Dobar, kvalitetan, sit obrok.

...a pa to je onda nesto drugo skroz, to mogu i to mi se svidja...volim onu mexikanu evinu ali je skupa pa je jako retko kupim...i tako sa tim povrcem mogu sta god,
ali onako samo tunjevina i luk nema sanse....ili samo kupus slata recimo....jaka mi je tunjevina...a i sardina bez hleba...

...e sad to sa tim pasuljem, kukuruzom, boranijom nije po HI al ko ga sisa, tacn cu da probam ovih dana imam te neke mesavine u frizu...ja ih obicno pravim kao
rizoto sa povrcem, i super mi bude tako dva obroka...
...jao meni dete mladje kupilo kad je bilo, mamas ajvar sa faferonama...znaci ljut, ljut u pm ljuuuuuuutttttt ..al sam uzivala, volim samo mi malo suze oci :mrgreen::lol:

Ово уопште није проблем.
Откад сам почео да једем пресно избацио сам 'лебА.
Не једем га чак ни с куваном храном сем некад кад се одвалим у комбинацији хлеб + маслиново уље + бели лукАц.

- - - - - - - - - -

Дим на води...
Ако ћеш већ јести САМО месо онда домаћа шуЊка, пршута, или сланина, без хлеба, само с луковима.
Не гоји, али држи ситост.

pilece belo je samo bilo primer. i slaninu kad jedem bez hleba (ili nekog UH) brzo sam gladna posle toga :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back