Slažem se sa tobom
I baš zato mi je to i tužno, jer na kraju krajeva je ovaj život prekratak da bismo udovoljavale nekim estetskim normama, a to tek shvatiš prekasno.
Takođe je najvažnije voleti sebe... a ne spuštati se još više... to samo dovodi do drugih problema!
Očigledno si debelo profulala šta sam mislila tom rečenicom sa 10kg...
Mnoge žene se bore sa tih manje od 10kg viška, ok ako im to predstavlja emotivni ili psihološki teret, ali sa medicinske tačke gledišta nije nužno potrebno, htela ti to priznati ili ne
Ne odnosi se za džabe taj BMI, iako delimično variabilan, za određene kilaže, tj. npr. osoba sa 180cm visine je u normalnom BMIu i sa 65kg i sa 78kg a to je dobrih 12kg razlike!
A i da je mršati i držati se režima tako jednostavno za izlečiti kao prehlada, ne bi ni ti ni mnogi se non stop mučili sa istim, isto kao i ja dugo godina...
E evo je super rečeno, bravo![]()
![]()
...nisi ni ti razumela sta sam ja htela da kazem, prosto kad se neko prehladi on uzme da pije nesto da je spreci, da se ne razvije nesto vece..tako i za visak kilograma
bolje reagovati odmah, kad bude par nego kad postane dvocifrena brojka....nadam se da ti je sad jasnije...
...a ovo drugo, prvo ne znam sto sebe odmah stavljas u kombinaciju, ne mislim o tebi uopste kad kazem da je neko trebao da reaguje na vreme, i jeste trebao, zasto
nije on zna, kao sto ja znam zasto ja reagujem...ok...nista licno i nista sto bi trebalo da te iritira da bi se odmah svadjala nisam rekla niti pomislila...
...moja zelja je uvek da skinem ono sto mi ne odgovara, sad su kilogrami koji se dodaju i oduzimaju u zavisnosti od toga kako se ja ponasam i sta radim, koliko
jedem, nema tu velike matematike...cim se unormalim i kg se unormale...nekad malo sporije ali se sredi sve i ja budem skroz zadovoljna..e sad sto se zanesem nekad
to je do mene i moje prozdrljivosti...