Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..meni se place kad se vidim u ogledalu...eto :sad2:

Ja pišem mojoj kumi da kad se pogledam u ogledalo vidim neku nepoznatu debelu. A ona odgovara: "Znači, to si ti u mom ogledalu, jer je i kod mene neka debela nepoznata"

Ja sam, evo 7. dan na hrono. Malo sam brljala prva dva dana (bile vanredne okolnosti), a i nisam još uhvatila ritam sa ovim mojim smenama po kojima radim, ali navikavam se polako. Rezultata još nema, a i ja se merim dva put dnevno.
Izvukla sam jutros vunenu suknju na gumu jer su mi sve regularne tes... mislim, neispeglane.

Ja pišem mojoj kumi da kad se pogledam u ogledalo vidim neku nepoznatu debelu. A ona odgovara: "Znači, to si ti u mom ogledalu, jer je i kod mene neka debela nepoznata"

Ja sam, evo 7. dan na hrono. Malo sam brljala prva dva dana (bile vanredne okolnosti), a i nisam još uhvatila ritam sa ovim mojim smenama po kojima radim, ali navikavam se polako. Rezultata još nema, a i ja se merim dva put dnevno.
Izvukla sam jutros vunenu suknju na gumu jer su mi sve regularne tes... mislim, neispeglane.
Jaoj suknju na gumuz:D Imam ja i pantalone na gumu, al uglavnom za leto.

Ja se ne merim, suknje neispeglane sve kazu.
I ja sam brljala, ali od sutra stvarno sve ozbiljno.

Jao afro sigurno preterujes
Ti kukas kukas a izgledas super
Ja sam konacno skinula 1kg sto sam dobila za praznike
Samo sam izbacila veceru meni to jedino radi

..ne, ne preterujem otisla sam sa garantovano 5-6kg manje nego sto sam se vratila...moja deca ce mene ubiti hranom:(
..trenerka koju nosim po kuci inace jer je visse sva ofucana, jutros iz ormana cista, a neka je trikotaza..op, cvrc, preko goozice jedva:dash:
..eto toliko o tome jel preterujem...
..sutra ujutro kod lekara, usput u nabavku i krecemo...samo sam odlucila da svinjsko jesti necu pa taman ne jela nikakvo meso..pre nego
sto odoh kod dece jela sam ga bas cesto, na kraju je pocelo da mi smrdi, i sad kad osetim miris svinjkog mesa smeta mi..pa ili piletina i
riba ili nista...

- - - - - - - - - -

..onda si ti i kod mene :P
..znaci strasno..ali ajde odoli svemu onome sto one inace mlade jedu, kad ti je pod nosom i ti to volis iako znas da nesmes, pa jos znas da to neces jesti kad odes kuci,
jer ni ne kupujes to..onda ajde sa njima samo malo i takooo...dodjes do ove sad situacije...e pa vala nece....nije mi goozica dirigovala glavom i zeludcem nikad pa nece
vala ni sad:ljutko:

ja mislim da sam presla granicu posle koje nema povratka
u staru kilazu
osim ocaja zbog viska kilograma, neverice da ih na bilo koj nacin mogu da skinem
neuzivanja u bilo cemu
smatranja da mi je najveca zivotna zelja skidanje kg na neki volsebni nacin
ja ne radim ama bas nista

ocajavam, i svojim nezadovoljstvom trujem sve oko sebe

- - - - - - - - - -

ja pre svega ne verujem da ikako mogu da smrsam
i tu je problem
ne verujem jer sam ja jedan šećerni narkoman
i ovisnik o kokakoli
evo
tri dana je ne kupujem
ali sam gora no ikad
samo čekam da me neko ponudi i da popijem
makar čašu
gore no alkoholičar

sebe se gadim i yovem po imenu jednog pozanika koji je godinama dolayio u mnoge kuce poynanika
samo da bi popio po casicu rakije
popije i ode

e tako i ja

kao oni grebatori sto satro ne puse jer ne kupuju cigare no puse tudje
a posto mi je to gadi
cenim ga da cu sutra da je kupim

i evo popila sam danas cetri pune case sveye cedjenog soka od crvenog grejpa
i ok je svidja mi se
ali u dalje vapim ya kk

...ne znam Mileva sta bih ti rekla...strah me da ne budem pogresno shvacena....al uglavnom to dodje na ono da hoces ili moras otarasila bi se tog poroka....

..ja sam pusila kao turcin, iz taxija sam izlazila ako nije moglo da se pusi odatle dotle, sve i deca i stvari napolje iz kola..nece on meni da odredjuje hocu
li ja da pusim ili necu:mrgreen: na stranu ima li on to pravo ili nema, stalno sam goorila da cu za moje pare da dolucim sama ko ce da me vozi, i da ne
zanoveta...onda sam pocela da racunam koliko para dam na taj otrov, i ubedila sebe da je to ludilo, leba nema al cigara uvek ima:dash: bilo je to tako
xy godina.....vise ne pusim za godinu dana sam potrosila jedva 10.000 dinara na e-cigaru..meni dobro, i na nju nekad zaboravim, sto znaci da cu je se
brzo resiti..jes da sam se zbog toga i ugojila, jer vise ne "vucem" kad sam nervozna nego zvacem..al proci ce i to...
..hocu reci da bi bilo dobro da predjes recimo na limunadu, malo ces se muciti, ali bi to mogla da bude zamena za tu tvoju kokakolu koju ja ne bih liznula
niti mi to iko u porodici pije, ni deca nikad u zivotu nisu vise od pola case toga popile..nikad je u kuci nemam, ko dodje pije cedevitu (to bi isto mogla, meni
je cak u Svedsko pomogla da smrsam) ...nisam ja kafana ni market...tako da ne moze da te vuce da je pijes..nema, i nema niko da ti je donosi u kucu..jednostavno
je precitraj..aman nemoguce da se ne mozes toga resiti...kakva ti je jetra?

..i moras da se ubedis da mozes da smrsa, kako ne verujes da ne mozes? zasto ne verujes? ja sam od tebe prilicno starija i od pre par godina se borim sa tim
samo sto ja jako verujem i jako zelim, pa valjda zato i ide nekako...traljavo ali ide, pa se vrati, pa opet jovo nanovo, ali mi cak ne pada ni tesko, prosto hocu to
kao sto neko hoce da se popne na neki planinski vrh pa se sprema za to i mentalno i fizicki, e tako ja...probaj, ne kosta te nista, samo ce ti jetra biti bolja, a
i te pare za kokakolu ostavljaj pa kupi sebi parfem znam da ti je to fetis:heart:

..nadam se da neces zameriti na mom misljenju i cudjenu..ali sve sto sam napisala je iz najbolje namere:ok:

missim mileva ne pijes je nedelju dana i skinuces se sa iste, doneses odluku i ne ides preko nje. ako samo trazis izgovor da je pijes lako ces ga naci, i ko sto sama rece po tudjim kucama, ali ne vidim cemu kukanje jer nije ko da si na heroinu pa da ti tesko da se skidas sa kokiske :neutral: doneses odluku, i imas je svesno u glavi u svakom trenutku kad si blizu nje i krenes da pijes umesto nje kiselu vodu npr ako imas potrebu za gaziranim i nakon nekog vremena ne da je ences zeleti nego ces je se gaditi. al skupi petlju i uradi to vise, bre godinama pricas o koka koli.

Donamileva, jel zaista zelis da se resis te kokakole?

Ja nekako mislim da ti znas da izgledas slatko i da ti u osnovi nije mnogo stalo jer uzivas da ne brojis i ne oskudevas u zelji.
Sto u potpunosti podrzavam.

Inace, pre nekih pola godine, godinu dana sam te videla, mimoisle smo se na ulazu u Forum Shoping, ni najmanje ne izgledas debelo, cak naprotiv...

ja mislim da sam presla granicu posle koje nema povratka
u staru kilazu
osim ocaja zbog viska kilograma, neverice da ih na bilo koj nacin mogu da skinem
neuzivanja u bilo cemu
smatranja da mi je najveca zivotna zelja skidanje kg na neki volsebni nacin
ja ne radim ama bas nista

ocajavam, i svojim nezadovoljstvom trujem sve oko sebe

- - - - - - - - - -

ja pre svega ne verujem da ikako mogu da smrsam
i tu je problem
ne verujem jer sam ja jedan šećerni narkoman
i ovisnik o kokakoli
evo
tri dana je ne kupujem
ali sam gora no ikad
samo čekam da me neko ponudi i da popijem
makar čašu
gore no alkoholičar

sebe se gadim i yovem po imenu jednog pozanika koji je godinama dolayio u mnoge kuce poynanika
samo da bi popio po casicu rakije
popije i ode

e tako i ja

kao oni grebatori sto satro ne puse jer ne kupuju cigare no puse tudje
a posto mi je to gadi
cenim ga da cu sutra da je kupim

i evo popila sam danas cetri pune case sveye cedjenog soka od crvenog grejpa
i ok je svidja mi se
ali u dalje vapim ya kk

sto ne pijes onu Zero sa limunom? Na jednu casu jedan iscedjen limun i ne osetos onaj uzasan ukus od vestackog zasladjivaca, a pijes kokakolu.
Mozes naravno limun da doziras kako zelis. Ranije je bilo ( ovde je jos ima ) cola light sa limunom, ukusnija je od ove zero.

secer narkomanija,nema tu zamena i zavarivanja,moz covek nista da ne jede samo gazirano da pije ima tonu nabaci a tek pretisak sto skace
Tako je, pa od toga su i deca debela kao prasci, sigurno nisu od mlevenig mesa jer to bas i ne moze tona da se pojede.
Ja licno to nikada nisam pila, jesam nekada ali nesto kao sa rumom ( kuba libre ili tako nekako), moj muz je kao klinac u pubertetu imao problema ( hormonalnih)
od preterenog pijenja kokakole, mene malo yebe pivo oko ove dijete, ali pivo je zdravo, ugljeni hidrati u pola litra piva smesno su niski prema ovom seceru iz kokakole..

Mileva, ne zezaj i nemoj da nalazis izgovore, nego nadji nacin
i ja volim, obozavam koka kolu...pa sam od pocetka hrono avanture popila po jednu casu 3x, za rodjendan, slavu i Bozic
moras svesno da doneses odluku da NECES da je pijes, a ne da razmisljas i smisljas nacin kako i gde ces je popiti
pa majku mu, jel ta kk jaca od tebe?
nemoj me bona, nervirati ovde sad... cuj molim te, ne moze bez kk
mora da je pije
mora samo da se umre i da se plati porez :tiganj:

...jeste..ja danas isla 5 stanica peske..jes da su 2 bile nizbrdo, a to je lakse..al nema veze bolje i tako nego nikako..jos mi se sve ljuljuska oko mene, racunala sam ako padnem
neko ce me dici, iako me to jako nervira ..

ja sam presla 10km
prvi put sam od kako sam ustala presla to sama sa dzukcima.bilo mi je frka da li cu uspeti i sta ako me shebe dzukelica ledja sa cimanjem ponovo
al je bila super, super..jeste da nam je sve to trajalo 1:30min i da su nas svi penzioneri pretekli, al kilometraza se racuna :)

batali i kk i sokove
cak i cedjeni grejp ne treba da popijes vise od jedne case dnevno
ostatak zadovolji limunadom
jbg nije slatko, al je efikasno :zag:
ajde svi smo ovde sa ciljem da podrzimo jedna drugu, sve se moze skinuti samo je stvar odluke u pitanju
Ја грејп уопште не цедим, а ни не љуштим га јер је то невероватна компликација.
Дакле опере се грејп водом и сапуном бар два пута(ово је више нека предострожност него реална потреба), потом се зареже горњи и доњи део грејпа и скину те капице, грејп се преполови од огољеног до огољеног дела, потом полутке преполове, па се исто уради с четврткама.
На крају се добију осмине које су таман... ја увек узимам највеће црвене грејпове.
Те осмине узму се са обе шаке при крајевима, мало савију крајеви ка средини, принесу устима и одгризу до коре... и то би било то.
Сажваћу и прогутају, а својевремено су опране зато што бих уснама могао мало додирнути и спољњи део коре, мада је то ствари занемарљиво загађење, да грејп није опран.
Значи комплет уживанција, а не само сокић.
.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back