Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ijaoo, kako mi je tesko od kad sam sad krenula ~~~~

Danas je vocni dan.. i svakih sat vremena mislim na hranu :roll:
Aj izdrzi, skoro ces u krevet:)

Ja inace ne bih mogla sa tim vocnim danima, zato valjda i odustajem od svake dijete gde se pominje voce.

- - - - - - - - - -

pa zavisi u kom periodu je popijes. ja sam juce popila sama flasu crnog vina u tipa 7-8 sati, kao uz rucak, mrljavila nesto jedva malo jer se nalila vina pa nisam vise bila gladna, a nisam se ni opila od toga sto sam polako srkala. ali da, ako stucem vino u par sati sledi mi momentalni spavanjac, glavobolja i dan oporavka :mrgreen:
Ma smazem i ja flashu, ali uvece i samo crvenog vina, od belog otju da umrem, al ne odmah, nego nocu. ne mogu da zaspim nikako.

pa zavisi u kom periodu je popijes. ja sam juce popila sama flasu crnog vina u tipa 7-8 sati, kao uz rucak, mrljavila nesto jedva malo jer se nalila vina pa nisam vise bila gladna, a nisam se ni opila od toga sto sam polako srkala. ali da, ako stucem vino u par sati sledi mi momentalni spavanjac, glavobolja i dan oporavka :mrgreen:

alkosu! i seksualni manijace!!!
nego blago vama sto se tako lako debljate, ja pijem dodatne proteine, po 40gr poslije treninga i ni kile da dobijem! a ne koristim cak ni krek!

ja sam skunuo 2 kile , nije da sam trebao al' eto, samo kazem .

Salu na stranu , najteze je odrzati donji stomak cvrstim i eventualno zadrzati trbusnjake na istom ( ako ih neko ima ) ...Popijes prokletu koka kolu i jedes malo i odmah se odrazi tu ....

ja sam skunuo 2 kile , nije da sam trebao al' eto, samo kazem .

Salu na stranu , najteze je odrzati donji stomak cvrstim i eventualno zadrzati trbusnjake na istom ( ako ih neko ima ) ...Popijes prokletu koka kolu i jedes malo i odmah se odrazi tu ....

to je tačno koliki god da je stomak
jedan dan i naduješ se ko da je dildčina od 40 stanima u tebi...

- - - - - - - - - -

E da podrska za dijetu , sada sam jeo domace kobasice i ajvara :heart:

pa proteini i dobre masti, dijetalno :)

evo dok ste na dijeti,da se malo zabavite

Kad si najbolji u jelu i piću, ne možeš biti najbolji više ni u čemu drugome."
Henry IV of France

" Čini se da je glavni postulat nutricionista: ako ima dobar osecaj za jelo, loše je za zdravlje."
Issac Asimov

"Novo britansko istraživanje pokazalo je kako 9 od 10 ispitanika voli čokoladu. Deseti laže."
Robert Paul

"Moderno kulinarstvo, prevedeno u grubo, glasi: Ne mogu verovati da sam platio mnogo i još uvek sam gladan!!"
Mike Kalin

"Jedini način da očuvate zdravlje je da jedete što ne želite, pijete što ne volite, i činite stvari koje radije ne biste."
Mark Twain

"Niko na svijetu nije hrabriji od čoveka koji se zaustavi na jednom zrnu kikirikija."
Channing Pollock

"Omiljena životinja mi je - odrezak!"
Fran Lebowitz
"Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjala."
Deanna Troi

"Kažu da je crveno meso štetno, ali moram priznati da nikad nisam video tigra koji izgleda bolesno."
Chi Chi Rodriguez
"Sve što jedem, lekari su proglasili smrtonosnim otrovom, a sve što ne jedem je proglašeno neophodnim za život. Ali ja eto živim i dalje."
George Bernard Shaw
"Sladoled je toliko sjajan da je šteta što nije ilegalan."
Voltaire

"Idealan broj za večeru je dvoje - ja i vraški dobar glavni konobar."
Nubar Gulbenkian (1896-1972), Turski naftni magnat

"Što ste stariji, to je teže smršati. To je zato jer se vaše telo i vaša mast čvrsto sprijatelje."
Nepoznati autor
_ kako samo pogodi! -

"Jedna od većih životnih tajni je kako kilogram slatkiša može ugojiti ženu za dva kilograma."
Nepoznati autor

"Vrag je učinio kažnjivim sve u čemu uživamo u životu. Ili nam pati zdravlje, ili duša, ili se gojimo."
Albert Einstein

"Najopasnija hrana je torta. Svadbena."
- Američka izreka

"Nisam se borio da dođem na vrh prehranbenog lanca kako bih postao vegetarijanac!"
Anoniman autor

"Možete reći da ste snažni ukoliko ste u stanju razlomiti čokoladu u komade vlastitim rukama, a nakon toga pojesti samo jedan komadić.

Nemam objašnjenje zbog čega mi se apetit naglo pojačao pre nekoliko meseci osim na nervnoj bazi... :aha:
Ne znam kako to da zaustavim jer sam se 10 kg ugojila. :(

Ima li neko dobar savet? Dobro bi mi došao. :D

Izbaci ili smanji UH...udri po proteinima ( i zelenom povrcu-brokule, blitva, spinat...) i trosi unesene kalorije. :) I naravno, smanji porcije...

A ja da zakukam na temi da mi svaka vezba siri (inako siroka) ramena. :confused:
Najobicnije istezanje i ebeni plank...

...i ja ih volim...:rumenko:

Ako ih volis poklonicu ti majcicu...mislim da i ona dodaje malo. :rumenko:
IMG_20141018_131000.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back