minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
...može... dresove menjamo posle utakmice...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...može... dresove menjamo posle utakmice...![]()

...derbi gotov, znaci, moze odmah.![]()

Proveri hormone stitne zlezde.
uvedi neku rekreaciju, mozes i da citas hejtove o debelima ali na mene to nije dobro uticalo. a voce i povrce mozes da jedes koliko hoces. a ono sto volis jedi samo nekako kontrolisi razumom. valjda tako nekako
onda je verovatno malo kretanja, a mnogo kalorija
+ vezana voda ako si estrogenski tip po gradji - dupe,sise, struk
malo kretanja, mnogo kalorija, niko te ne voli a moras da si najlepsai dosada
Ma nema to veze sa pojacanim apetitom.Covek jede iz dosade, kada je nervozan pa i depresivan.
Izbaci ili smanji UH...udri po proteinima ( i zelenom povrcu-brokule, blitva, spinat...) i trosi unesene kalorije.I naravno, smanji porcije...
.

Hvala vam svima!![]()
Pocni da pijes 2-3l vode na dan, ili jos bolje - zelenog caja....
To ce smanjiti apetit.
Iz mog iskustva, apetit se smanji samo i jednino iz glave...
Sednes lepo sam sa sobom ili sa nekim u koga imas poverenje, vidis sta te muci, i zasto to kompenzujes hranom?
Sve ostalo je zacarani krug u kome sam se i sama vrtila. I toplo se nadam da na tu vrtesku necu vise.
Podvlacim-moje iskustvo...

Sednes lepo sam sa sobom ili sa nekim u koga imas poverenje, vidis sta te muci, i zasto to kompenzujes hranom?
Sve ostalo je zacarani krug u kome sam se i sama vrtila. I toplo se nadam da na tu vrtesku necu vise.
Pocni da pijes 2-3l vode na dan, ili jos bolje - zelenog caja....
To ce smanjiti apetit.
Naravno, ne 2-3 litre zelenog čaja. Mislim da se ne preporučuje više od 2-3 šolje, ali obične šolje, ne one velike ko kace, kakvih sada ima
Ja sam bas sada popila 3 solje zelenog caja.. jer sam bila u iskoucenju da rucam vec u 12h...
a onda nema sanse da izdrazim do kraja dana sa malom vecericom.
Neka isproba nesto od ovog sto smo napisali..pa vidi sta joj odgovara.
Pa naravno da je od nekog stresa, ali cesto je nemoguce uticati da se taj stres otkloni iz zivota..
pa mormo da pokusavamo da se kontrolisemo na druge nacine..kako mozemo![]()
Naravno.
Najbitnije - pirinac zasiti lako i brzo.
Kada uhvati frka grickati povrce i sve ok.

ishranom i treninzima
pa bez soli i masnoca, moze i setnja al jedno 10km
pij dosta vode i svjeze voce i povrce, misiim nikakva filozofija, oces neces
pa bez soli i masnoca, moze i setnja al jedno 10km
pij dosta vode i svjeze voce i povrce, misiim nikakva filozofija, oces neces

Znači velika količina vode koju unesem izbaciće onu koja se nalazi zarobljena u organizmu?Тзв испишавање. Што више воде унесеш, то боље.
...nije za sve isto, i ne mozemo svi isto, jer nemamo ni isto godina, niti smo istog pola, niti istog zdravstvenog stanja...
...svako bi trebao prema sebi da prilgodi ono sto se predlaze za nacin ishrane ili dijete....bolje nacin ishrane, dugotrajnije je...
Hvala svima!
Moraću da stavim tačku i primenim neke od vaših saveta.
Da li neko zna kako se izbacuje višak vode iz organizma?
Не знам како делује целер пире, али баш разбија од укуса...celer izbacuje višak tečnosti, dosta celera jesti, rendanog pa u kiselo mleko ili salatu ili kuvanog ili kiselog,
taj kiseli iz turšije ume da napravi čudo, u čemu je štos ne znam, ali deluje
Довољно је само уважити мој рецепт и не претерати у количини!jutar mladi kolega,
kako ti lepo brineš za dijetalnu hranu mučenih žena![]()
Пази овако, форумашица Софија(потпис: Софија се пита!) спомињала је неку шведску докторку која је дала изванредан начин углавном протеинске исхране који је био врло делотворан код дијабетеса.za čvarke ne znam,nisam koristila u dijeti, muka mi od njih pa izbegavam, meso jesam i baš se lepo napredovalo