Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Pa ima sad ta neka novija teorija, a možda i nije novija, nego uspela da se probije, da to što se preporučuje ishrana bez masnoća, uglavnom sirovo povrće i tako to nema nikakav uticaj na poboljsanje rezultata holesterola, ovog, onog.... a ni na mršavljenje. Neko je možda baš ovde postavljao link ka tom tekstu. Na nekom hrvatskom sajtu.
Ja sam pokušala, jesam malo oslabila, al sam bila stalno gladna i željna svega.
Od odmora se samo tovim. Poštujem princip hrono ishrane, pa pojedem jak doručak, a onda ostatak dana nastavim u istom stilu. Nemam nikakav motiv....
Ovo mi vreme mnogo više prija nego ono toplo, pa ću da se potrudim da nadjem vremena da više hodam. To ima efekta. I volim. Malo mi je dosadno da šetam sama, ponekad povedem kuče, ali njemu je previše to koliko ja treba da hodam.
Ja sam pokušala, jesam malo oslabila, al sam bila stalno gladna i željna svega.
Od odmora se samo tovim. Poštujem princip hrono ishrane, pa pojedem jak doručak, a onda ostatak dana nastavim u istom stilu. Nemam nikakav motiv....
Ovo mi vreme mnogo više prija nego ono toplo, pa ću da se potrudim da nadjem vremena da više hodam. To ima efekta. I volim. Malo mi je dosadno da šetam sama, ponekad povedem kuče, ali njemu je previše to koliko ja treba da hodam.

)