imam tri sestre od tetke,kao rodjene su mi.sve tri su mi daleko,pa se vidjamo retko,ali smo na cetu nekoliko puta dnevno.sve tri kubure sa kilogramima.najmladja danas kaze da je od letos (znaci za nepunih 6 meseci) dobila 15kg i sad ce poceti da ih skida.
ja jednostavno ne mogu da verujem kako sebi neko moze to da dozvoli.ona je prosle godine jedva skinula sa hrono ishranom,bila je vitka i zgodna.
ja bas nisam mnogo takticna osoba i napala sam je zasto je to sebi dozvolila,kako nije na vreme stala...podzapale smo se i ona meni rece da je meni jedino vazno da sam zgodna.apsolutno netacno,meni je najvaznije da se osecam dobro i fizicki,a jos vaznije psihicki.veliki visak kilograma donosi stid,krivicu,kajanje,depresiju.pa onda stradaju zglobovi,srce,holesterol skace...
valjda je normalno da se merimo jednom nedeljno ili jednom mesecno.pa zadas sebi granicu preko koje neces ici i na kojjoj treba da ti zazvolni alarm.a i to ne bi trebalo da je vise od 3,4 kilograma od idealnog.takav visak nije problem skinuti.ali 15 kila

izvinjavam se ako neko pomisli da pametujem,al ovo me je danas bas pogodilo
i imam pitanje za dive.koliko vremena treba da prodje od vezbanja do vecere(salata sa mladim sirom,ili belim mesom)?