Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače, meni je uveče najgore. (od 5-6 popodne pa na dalje)
pre toga mogu da izdržim da ne stavim bukvalno ništa u usta,
Al zato uveče :sad2:
Probala sam čak i jači doručak da bi mi uvee bilo lakše da preskočim večeru...
Al to ne pomaže uvek
ustvari skoro nikad ne pomogne

E prošlo je 4 sata,nema više da se jede ič...ni jabuke. :rtfm:

- - - - - - - - - -

Ma baš me briga da budem manekenka, nikad nisam ni htela... ali sad zbog ovog njesra od raka moram da promenim ishranu skroz i to mi se ne sviđa ali uopšte :batina:
Uh, nisam znala za rak
Izvini.
gadno..nema šta.
Al prevazići ćeš ti to.

....Ved mislim da je ipak dugacko od 4 da ne jedes do sutra...to je bas veliki razmak...

...ja sam sad rucala spanac (od juce) i parce pileceg mesa, malo bas...bez hleba naravo...

...oko 6 cu vecu solju jogurta...tako sam i ranije i to me drzi sitom, samo jos kad bih mogla da
zaspim, em me zeza cekanje ponoci da ukljucim pec zbog jeftine struje, em nesanica...e to
vreme mi je kriticno...kad bih spavala normalno mislim da bih se lakse puno vratila na staro...

...dobro,ja to više autosugestivno.
Mada...i nije dugačko,jer ja rano ležem i rano ustajem
tako da doručkovaću rano i eto.
Sem toga,primetila sam da se bolje naspavam kad manje jedem popodne.
Ornija i svežija se budim.

...e pa ti si onda srecna zena, kako bih ja volela da jednom zadremam, i zaspim pre 2-3-4 ujutro ...bese nekad davno...
...sad kad im se desi da zaspim posle ponoci do 1h, ja se budim sama naspavana oko 7, ali je to toliko retko da bih
mogla da obelezavam u kalendaru kao crveno slovo...

Inače, meni je uveče najgore. (od 5-6 popodne pa na dalje)
pre toga mogu da izdržim da ne stavim bukvalno ništa u usta,
Al zato uveče :sad2:
Probala sam čak i jači doručak da bi mi uvee bilo lakše da preskočim večeru...
Al to ne pomaže uvek
ustvari skoro nikad ne pomogne

E prošlo je 4 sata,nema više da se jede ič...ni jabuke. :rtfm:

Nije ti to pametno :aha:
Moraš da jedeš nešto i uveče, ali malo i odabrano. Nikakva testa ni slatko.
Ako ne jedeš redovno, telo će ti štekati u salce jer će misliti da ga izgladnjuješ :eek:

cekaj bre ovo navedeno treba da izbacis ili ti je dozvoljeno?
razumela sam za crvena mesa - out, ali za ostalo nisam
Mene iskreno užasno nervira što ću ovom promenom ishrane samo povećati sebi troškove života, a ne smanjiti ih :roll:
Treba da izbacim crvena mesa (dopuštena samo riba i piletina), svo testo, sve slatko. Od voća uglavnom bobice, jabuka, kivi, narandža, grožđe smem da jedem. Od povrća šargarepe, celer, malo krompira, spanać, grašak smem.
A kad rezimiram ja 50% ni toga ne mogu da jedem jer mi želudac ne podnosi :dash:
A da ja lepo do kraja života jedem samo supe! :think:

U prvoj rečenici je šta ne smem, a u ostatku šta principelno smem. Verovatno će mi dodati još par namirnica da smem :aha:

ovo boldovano je apsolutno istina

Eh, iako mnogi misle da sam ja "lako" smršala zato što je bilo uz pomoć operacije, drage moje i to je napor i tolko komplikacija da vam ne pričam :aha:
Uprkos tome što je želudac manji, mnogih pravila zdrave ishrane se moram i ja pridržavati, inače mogu i ja da se ugojim: jesti 3 do 5 puta dnevno (2 male užine - voće ili orasi), ne jesti kasno, ne jesti previše slatko ni slano, jesti sve u umerenim količinama, ne izgladnjavati se, ne lečiti sopstvene frustracije druge vrste hranom, baviti se sportom, hodati, plivati i najbitnije: UŽIVATI u hrani... trebalo je da imam operaciju i silne komplikacije da bih shvatila da je hrana nešto prelepo i u malim količinama i da je to samo benzin koje pokreće moje telo :kafa:

Ma to je, bre, glad u glavi.
Nije da sam stvarno gladna, u smislu da mi krče creva, nego ne znam ni je šta mi fali.

To uvek treba samog sebe ispitati šta je ustvari uzrok :aha: ja sam dugo bežala od toga :lol:

Meni se ovo baš dopada i volim takav način ishrane. Mogla bih zaista da probam: Čak i ako ne smršam, bar ću uživati.
Strelac
Strelac ima slobodan duh i uživa u egzotičnim ukusima. Azijski ukusi su odlični za nepce Strelca, a sličan stil ishrane fokusiran na začinskoj biljci kari, svežim plodovima mora, pirinču i povrću će učiniti čuda za figuru Strelca.

Naš predlog: Azijska dijeta

Ova dijeta podrazumeva jednostavne obroke sa kuvanim povrćem, dosta ribe i plodova mora, kao i pirinča. Ukusni sosovi i začinjena hrana sa karijem će zaokružiti ovaj plan ishrane.

Jedini problem što moji ukućani neće biti oduševljeni, pa bih morala da kuvam posebno za sebe, što je malo gnjavaža...ali i ne mora da bude ako se dobro organizujem. (Što baš i nije uvek lako). Eto, već smišljam izgovore:evil:

pocela sa pilatesom, smanjila obroke i iybacila slatkise.
Mislila sam da je core pilates laganica za pocetak, zbog moje povrede kolena i CS. Nije sala, ali mi neizmerno prija, nemam upalu ali osetim zatezanje misica. Kad dodjem kuci zaspim kao beba u 22h.

da vas nasmejem malo, nakon praznicnog jedenja, jer kako objasniti babi da neces bozicnu tortuuuu :D
vratim se ja na moju toleranciju :D
i spavam pre neki dan popodne, sanjam pizza ispod saca (nikad cula u zivotu) na nekom vojvodjanskom salasu... i taman da zagrizem, kad zvoni telefon :( ne daju mi bre ni u snu da prekrsim dijetu :D

...podsvest je cudo...

...ja sam smanjila obroke i odlucila posle razgovora sa jednom osobom do cijeg misljenja bas drzim, da jedem po malo na svaka 3h...ima tome vec 3 dana kako se bas
pridrzavam tog rasporeda...osecam se lakse, nisam vise ONAKO naduvena, bar sam sebi tako i izgledala i osecala se...ne ocekujem nista spektakularno niti za kratko
vreme, jer ni ovo nije opet doslo za kratko vreme...ali ocekujem rezultate posle recimo mesec dana, neka bude 2kg manje, ali ona prava 2, ne izbacena voda i te price,
ja cu biti prezadovoljna...

...slatko ne jedem nista, ako u to nista mogu da se podvedu 2 kocke crne cokolade...jedna u toku pre podneva i jedan oko 5 popodne kad me bas uhvati kriza...

...udjoh opet u farke koje sam kupila pre 3 meseca, i u koje do pre 7 dana nesto bas nisam mogla da se uvucem....treba jos i treba da
skinem tih famoznih 4kg....a ono posle toga moze i ne mora...mada bih ja volela da skinem 7...to bi bas bilo onako po mojoj meri...ajd
videcemo....

...slatko ne jedem nista, jedem na 3h vec celu nedelju i pridrzavacu se toga dokle god bude potrebno, nisam nikad gladna,
a kad me stisne kriza one dve kocke crne cokolade vrse posao...(ipak nije da je nista te dve famozne kocke)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back