86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
A meni to uopste ne izgleda malo.
Da, nigde voca i salata
Mislim, nije kritika. Vise savet da promeni nacin ishrane.
Da, nigde voca i salata
Mislim, nije kritika. Vise savet da promeni nacin ishrane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Боље да се крбата са Зауз него с М. Чичком.
Чичкава кад улети на неку од тема остале растера ко мачке с јебишта.
i meni se slosi kad procitam sta jede. mislim da nas zahebava i da to stvarno nije njena ishrana. po postovima ne jede nista, a opet kuka kako jaaaako slabo mrsavi. ja da pojedem tu kolicinu hrane tolko dugo kolko je ona jede vec bi imala 5 kg manje od idealne. da ne spominjem da ne unosi nikakva vlakna, vitamine i minerale.
Запажање.A poenta tvog posta je?
Da ispadneš pametan?
Pljucneš na kokoške što se čerupaju?
Pokažeš kako ti nisi deo kokošarnika nego eto voliš čik fajt?
Uvučeš se Čičkavoj?
........................................(dodati po želji)

Запажање.
Da me niko ovde pogrešno ne shvati, prva se ja ne pridržavam idealnog načina ishrane. Baš sam juče skontala da jedem vrlo malo voća. Što je greška. I malo mlečnih proizvoda.
I jutros smazah ono mini pakovanje od 6 plazmica. Ali ne dođoh ovde da takav način ishrane propagiram kao super. Jer nije super. Loš je. I kako odmiču praznici biće još grđi
Ali oni koji zaista žele da zdravo mršaju, ugoje se, smanje holesterol ili šećer, poboljšaju krvnu sliku ili ublaže/izleče razne bolesti primenjuju određeni režim ishrane koji se naziva dijeta. Koliko mi je poznato medicin apod dijetom ne podrazumeva guaranu, fornete sa višnjom, prženije i sl.

ma to mora da je neko novo medicinko dostignuce koje je zz dosla da nam objasni. verovatmo se zove kako da patite od svake moguce bolesti koje je povezano sa ishranom do triespete![]()
ja inace nabacio 90 od novaka na dijetu
Možda je Pile fora samo u umjerenosti.Ko je pratio temu od starta naći će postove u kojima pisah o svojim problemima sa ishranom, anoreksijom, bulimijom, greškama koje pravih na putu do (u mojoj glavi) idealne linije. Da ne bude kako solim pamet Zauz i ne razumem njenu potrebu da smrša. Ali zdravlje nema cenu. I kada jednom pređeš određenu granicu i narušiš ga teško je vratiti se natrag.
ma 188 nego tesko mi sve kad imam viska, sa 85 sam onako bas poletan,sad obuko neke novije oprane farmerke sve na butinama puca od bajsaKoliko si visok?
Meni je to nekako normalna kilaza za muskarce koji nisu niski.

Možda je Pile fora samo u umjerenosti.
Ljudi iz moje okoline koji imaju problem sa holesterolom (ne računam stare ljude koji su odrasli na slaboj hrani, pa odjednom jedu kao iz gladi da su pobjegli- umiru od dijabetesa ), su sve ljudi koji vode računa o ishrani i pazi ironiju, najčešće izbjegavaju životinjske masti.
Odakle im holesterol?
Recimo Zauz je napisala da je jela krompir i bubce. Neće oboljeti od toga. Nije to hrana iz meka, da je od ko zna čega.
Ako za večeru ne unese tjesteninu i skrob, nije na lošem putu.
Ona ne treba da skine 2-3 kg, nego ima nešto veći višak... u tim situacijama možda prvo da uči da redukuje količinu, a onda vremenom da usvaja neke kvalitetnije navike.
Nije lako ljudima koji imaju veći višak da odu na nešto rigoroznije, ne može da se održi motivacija. Pogotovo kada je neko emotivno rastrojen, a Zauz piše da je u lošem periodu.
Ovu temu na Rekreaciji ismijavaju. Momci koji znaju kako se gubi mast i dovodi tijelo u dobru formu, koriste ovu temu kao simbol sveg lošeg u pokušaju da se čovjek dovede u red.
Al svakoj od nas ne odgovara taj idealan način... ubaci proteine, broj kalorije, treniraj dok se ne istopiš... nego zato i postoji tema. Da se ljudi koji ne mogu da istraju u tom režimu međusobno podrže. Da svako nađe način koji mu odgovara.
Zazu je u teškoj emotivnoj krizi, mislim da ona piše da je uopšte nešto pojela.....
Nije ni za kritiku ni za zezanje.
Ja je razumem i sama pravim strašne greške u ishrani kad sam u takvoj krizi.
Izvući će se ona, samo polako
Нисте кокошке али мало фер будите према Зауз.Da me niko ovde pogrešno ne shvati, prva se ja ne pridržavam idealnog načina ishrane. Baš sam juče skontala da jedem vrlo malo voća. Što je greška. I malo mlečnih proizvoda.
I jutros smazah ono mini pakovanje od 6 plazmica. Ali ne dođoh ovde da takav način ishrane propagiram kao super. Jer nije super. Loš je. I kako odmiču praznici biće još grđi
Ali oni koji zaista žele da zdravo mršaju, ugoje se, smanje holesterol ili šećer, poboljšaju krvnu sliku ili ublaže/izleče razne bolesti primenjuju određeni režim ishrane koji se naziva dijeta. Koliko mi je poznato medicin apod dijetom ne podrazumeva guaranu, fornete sa višnjom, prženije i sl.
- - - - - - - - - -
Super.
Iskreno, ja lično uživam u mnogim tvojim postovima na ovoj temi. Puno puta si napisao (meni bar) korisne informacije o različitim namirnicama. Zato me baš iznenadio/razočarao ovaj tvoj komentar. Pošto mi se činilo da i ti nas (ostale učesnice teme) tretiraš kao ravnopravne sebi a ne kao kokoške.
Znate,ja sam uspesno smanjila kilazu smanjivanjem kolicine hrane koje jedem.
Ko god pise da je to sto ja jedem smece,djubre-neka mu je na cast,to govori koliko je jadna osoba umesto da bude razumna a ja nisam neka fensi gospodjica da se foliram kako jedem nesto posebno i maltretiram sve da treba isto to da jedu.
Obicna sam devojka koja jede obicnu hranu i ne stidim se toga ni malo.
Ne volim isfolirane osobe koje misle da svi treba da rade sto i oni i da je to jedino ispravno a sve ostalo nista ne valja.
Smatram da svako treba da jede ono sto oseca da mu odgovara i da niko nema prava da napada druge zbog nacina ishrane.Savet ako se trazi da ali zlurade kritike ne.
Znam osobe koje se isto ubijaju da smrsaju ali izbegavaju ovu temu jer ocekuju prozivke na racun hrane koju jedu i nisu dovoljno psihicki jake da ne daju ljudima da ih maltretiraju zbog nacina ishrane.
Gledam sebe,polako gubim kilazu,nema viska koze ali bas polako sve to ide,sto je normalno.Danas sam dosta vremena provela radno-pojela sam pljeskavicu,popila guaranu,malu cokoladu da me drzi na nogama i kad sam dosla kuci malo domacih pljeskavica i legla da spavam kao pokosena.Posle pojela jedan krastavac.Nisam gladna,premorena sam i spava mi se.
Racunala sam pocetkom ovog meseca,treba da gubim po dva kilograma mesecno,bas sam racunala i do leta taman kilaza.
Znate sta se zaista pitam?Evo,najozbiljnije.Kada dodjem do zeljene kilaze,kako da ostanem na njoj,kako da prestanem da skidam kilazu?
To bi me zanimalo da procitam ako je neko uspeo da uradi iz prve ruke kako mu je uspelo.
Znate,ja sam uspesno smanjila kilazu smanjivanjem kolicine hrane koje jedem.
Ko god pise da je to sto ja jedem smece,djubre-neka mu je na cast,to govori koliko je jadna osoba umesto da bude razumna a ja nisam neka fensi gospodjica da se foliram kako jedem nesto posebno i maltretiram sve da treba isto to da jedu.
Obicna sam devojka koja jede obicnu hranu i ne stidim se toga ni malo.
Ne volim isfolirane osobe koje misle da svi treba da rade sto i oni i da je to jedino ispravno a sve ostalo nista ne valja.
Smatram da svako treba da jede ono sto oseca da mu odgovara i da niko nema prava da napada druge zbog nacina ishrane.Savet ako se trazi da ali zlurade kritike ne.
Znam osobe koje se isto ubijaju da smrsaju ali izbegavaju ovu temu jer ocekuju prozivke na racun hrane koju jedu i nisu dovoljno psihicki jake da ne daju ljudima da ih maltretiraju zbog nacina ishrane.
Gledam sebe,polako gubim kilazu,nema viska koze ali bas polako sve to ide,sto je normalno.Danas sam dosta vremena provela radno-pojela sam pljeskavicu,popila guaranu,malu cokoladu da me drzi na nogama i kad sam dosla kuci malo domacih pljeskavica i legla da spavam kao pokosena.Posle pojela jedan krastavac.Nisam gladna,premorena sam i spava mi se.
Racunala sam pocetkom ovog meseca,treba da gubim po dva kilograma mesecno,bas sam racunala i do leta taman kilaza.
Znate sta se zaista pitam?Evo,najozbiljnije.Kada dodjem do zeljene kilaze,kako da ostanem na njoj,kako da prestanem da skidam kilazu?
To bi me zanimalo da procitam ako je neko uspeo da uradi iz prve ruke kako mu je uspelo.
@ZZ Ti ne da nisi obicna devojka, nego si najobicnija budala.
ako su voce, povrce i meso (sto ti mi savetujemo da jedes) fensi hrana onda bolje da se sa ove teme svi kolektovno povucemo posto smo isuvise veliki snobovi i razbacujemo se sa param i samo frustriramo obican svet...
pljeske i ostala hrana obicnog sveta je stigla iz amerike i mozemo videti koliko su amerikanci mrsavi, zdravi, fit i sve ostalo...