donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Ma bre ja sam ti Vojvodjanka sa pozamasnom pozadinomnemoj i tebi ponovo da saljem slike sad sam nekom forumasu sibnula sliku ponovo
doope ženu krasi ko tortu orasi
amin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bre ja sam ti Vojvodjanka sa pozamasnom pozadinomnemoj i tebi ponovo da saljem slike sad sam nekom forumasu sibnula sliku ponovo

aha
kod mene reforma![]()
Debela sam, pa debela. Jedem li jedem. Čekam da otaljam još malo ove moje poljoprivrede, pa se bacam na veDŽbanje na orbitreku. Valjda se tako zove.
Leleeeee, od 24 jajeta. Ako ti dođe dive, teško tebi.![]()
A na temu nemam ništa da kažem.Debela sam, pa debela. Jedem li jedem. Čekam da otaljam još malo ove moje poljoprivrede, pa se bacam na veDŽbanje na orbitreku. Valjda se tako zove.

grlimo se i kaze mi "al si smrsala,sad kad te zagrlim dohvatim sebi ruke "![]()
![]()
Zar se to obuhvatanje izvodi sa dve ruke...

???Ima caka i sa povecanim nivoima hormona zbog dojenja pa neke zene dok doje jako tesko mrsave. Inace je na bebecoj temi pisano bas o dijeti tokom dojenja.
???
Моја жена се за 6 месеци и неки дан после друге трудноће с близнакињама осушила ко сарага, мсм да је изгубила свих 18 кг које је набацила у трудноћи + што се стесала још неки кг.
Ове две мале су је осисале до коске!
Rekoh kod nekih zena.
Odo da tragam na bebecim temama
ja sam ti kako kaze moj djed " ti bi i piskila i kakila
" ja bi nekako da izgubim kilograme ali ako bi to moglo na jednostavan nacin da se mnogo ne zamaram
.
da pojedem kad se skuva i jos dodam senf
.
.
kad ima to za jelo davim se u njima.
jesu bubci ono sto mislim da jesu![]()

za dva sata bice skoro gotovi a onda idu u rernu na 10 minuta
.
a znaci tako sad ce se vredjamo a ti sto nisi ucila engleski u skoli aEvo kuvam repoveza dva sata bice skoro gotovi a onda idu u rernu na 10 minuta
.
Naravno to sa rernom uradice neko ko zna.Meni je i kuvanje rizik.
E da,jel* se zasitite od mirisa kad kuvate sebi nesto?Ja sad bas i nisam gladna.
Evo normalno jedem i nisam gladna-samo ne znam zasto hvata me nervoza samo takva.
Georgejune(od starta citam to kao Dzordz june a sad se kuvaju juneci repovi-podudarnost) u pravu je pufna mekana u postu iznad-bubac je pileci zeludac a beli bubrezi su to na sta mislis-nisam ih probala a volela bih nekada da vidim kakvog su ukusa.

Добро се оперу, и оставе да огрезну у пацу(маринади) од 3/4 воде и 1/4 неког ароматичног сирћета винског, или јабуковог, са додатком мрвљеног бибера(бибер у зрну увијеш у неку мараму, крпу и сл и излупаш дрвеним кухињским чекићем), ловоровог листа, мирођије, можда још неког ароматичног биља и оставиш на хладном да преноће.Evo kuvam repoveza dva sata bice skoro gotovi a onda idu u rernu na 10 minuta
.
Naravno to sa rernom uradice neko ko zna.Meni je i kuvanje rizik.
E da,jel* se zasitite od mirisa kad kuvate sebi nesto?Ja sad bas i nisam gladna.
Evo normalno jedem i nisam gladna-samo ne znam zasto hvata me nervoza samo takva.
Georgejune(od starta citam to kao Dzordz june a sad se kuvaju juneci repovi-podudarnost) u pravu je pufna mekana u postu iznad-bubac je pileci zeludac a beli bubrezi su to na sta mislis-nisam ih probala a volela bih nekada da vidim kakvog su ukusa.