Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi treba mi pomoc vidim da je vecina vas iskusna sto se djeta tice, pa bi molila za predlog kako regulisati ishranu (jer nesmem na djetu zbog dojenja) u zadje 3 godine sam se ugojila jedno 20kg i sad vec prelazi granicu zdravog, Najveci problem je sto sam do 4-5 h na poslu gdje jedem jednom ili ni jednom a i to su obicno grickalice, burek ili nesto iz pekare, dodjem kuci mrtva gladna i nadoknadim jednim obilnim obrokom, trudim se da to bude kuvano, veceru se trudim da izbacim jer obicno ogladnim oko 11 iliti 23 h. Uz sve to dojim klinca a kilogrami se samo ljepe pa vjerujem da negdje dobro gresim...

Ima caka i sa povecanim nivoima hormona zbog dojenja pa neke zene dok doje jako tesko mrsave. Inace je na bebecoj temi pisano bas o dijeti tokom dojenja.
???
Моја жена се за 6 месеци и неки дан после друге трудноће с близнакињама осушила ко сарага, мсм да је изгубила свих 18 кг које је набацила у трудноћи + што се стесала још неки кг.
Ове две мале су је осисале до коске!

???
Моја жена се за 6 месеци и неки дан после друге трудноће с близнакињама осушила ко сарага, мсм да је изгубила свих 18 кг које је набацила у трудноћи + што се стесала још неки кг.
Ове две мале су је осисале до коске!

Rekoh kod nekih zena.

Jutros sam pojela pljeskavicu a sada se kuva govedji ili juneci rep nisam sigurna koji a ja to obozavam da jedem :zaljubljena: .

Pljeska me je drzala do sad a sada cu veliki komad repa :zaljubljena: da pojedem kad se skuva i jos dodam senf :zaljubljena: .

Raj :zaljubljena: .

Repove i bubce obozavam da jedem :zaljubljena: kad ima to za jelo davim se u njima.

Poslednja izmena:
Evo kuvam repove :zaljubljena: za dva sata bice skoro gotovi a onda idu u rernu na 10 minuta :zaljubljena: .

Naravno to sa rernom uradice neko ko zna.Meni je i kuvanje rizik.

E da,jel* se zasitite od mirisa kad kuvate sebi nesto?Ja sad bas i nisam gladna.

Evo normalno jedem i nisam gladna-samo ne znam zasto hvata me nervoza samo takva.

Georgejune(od starta citam to kao Dzordz june a sad se kuvaju juneci repovi-podudarnost) u pravu je pufna mekana u postu iznad-bubac je pileci zeludac a beli bubrezi su to na sta mislis-nisam ih probala a volela bih nekada da vidim kakvog su ukusa.

Poslednja izmena:
Evo kuvam repove :zaljubljena: za dva sata bice skoro gotovi a onda idu u rernu na 10 minuta :zaljubljena: .

E da,jel* se zasitite od mirisa kad kuvate sebi nesto?Ja sad bas i nisam gladna.

Evo normalno jedem i nisam gladna-samo ne znam zasto hvata me nervoza samo takva.

Georgejune(od starta citam to kao Dzordz june a sad se kuvaju juneci repovi-podudarnost) u pravu je pufna mekana u postu iznad-bubac je pileci zeludac a beli bubrezi su to na sta mislis-nisam ih probala a volela bih nekada da vidim kakvog su ukusa.
a znaci tako sad ce se vredjamo a ti sto nisi ucila engleski u skoli a

izvinjavam se ako je neko vec kacio,ne pratim ovu temu redovno
malo pre citam moj omiljeni blog,zenska nasela na tuc krekere,samo oplice po njima,koliko soli imaju,koliko praznih kalorija,pa je napisala i ovo :
Da bi, dakle, potrošila, sagorela, uništila 500 bezvrednih kalorija koje je maznula za 5 minuta, prosečna osoba, s prosečnom kondicijom i prosečnom visinom i težinom, trebalo bi, otprilike, da:

Trči umerenim tempom bar 60 minuta (10 km)
Radi spinning, bar 60 minuta (30 km)
Radi intenzivan step aerobic bar 50 minuta
Radi intenzivnu zumbu bar 50 minuta
Pliva umerenim tempom bar 70 minuta
Hoda uzbrdo na traci žustrim tempom bar 100 minuta
Hoda brzinom 5km/h bar 120 minuta
Šeta brzinom 3-4km/h bar 200 minuta
Radi jogu za početnike minimum 300 minuta

Добро се оперу, и оставе да огрезну у пацу(маринади) од 3/4 воде и 1/4 неког ароматичног сирћета винског, или јабуковог, са додатком мрвљеног бибера(бибер у зрну увијеш у неку мараму, крпу и сл и излупаш дрвеним кухињским чекићем), ловоровог листа, мирођије, можда још неког ароматичног биља и оставиш на хладном да преноће.
Сутра се проперу у хладној води, исеку на колутове дебљине малог прста(око 1 цм), ставе у кипућу воду на 3-4 минута, процеде и баце на врелу маст/уље заједно с црним луком исеченим на ребарца.
При крају печења може, ко воли да се прелије павлаком умућеном с јајима(кокошијим, наравно) уз стално мешање варјачом.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back