Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad bi se nadovatao pite trebao bi nedelju dana da gladujem da bi kompenzovao posledice tog "udara". :lol: Kod mene sve prolaze, fan sam pita, i uopste testenine. Ne znam sa cime ih ti pravis, ali od slanih sam klopao svakakve, a bogami i slatke sa svacim. Negde sam vec pisao da su nama Lalosima dok smo bili u vojsci banjalucke buregdzije ostavljale na lageru pitu sa tresnjama. :lol:

Pravila i sa vishnjama i neku slatzku sa kremom...uh ta je vrh...a slane regularne, sa sirom i sa mesom nekad sa spanacem,kad me mrzi da pravim kolache, ja napravim ochas pitu i kazem mojima shta ocete i to je kolach:lol:

Nema bolje klope od pite, neka kaze ko sta hoce. :D Naravno da moze da prodje kao kolac, i to jedan od boljih kolaca, ja pitu s visnjama obozavam, baklava s visnjama mi je medju prvih pet na top listi najomiljenijih jela. :lol: Naterao sam nedavno moju gedzovansku rodbinu da probaju pitu sa blitvom i sirom, sa spanacem i zeljem su jeli, uobicajena je, a i verzija sa blitvom im se dopala. A najveci hit su mi likovi koji ne znaju sta jedu, pa kad cuju cime je filovana pita zinu, predrasude prema novotarijama bi ih inace sprecile i da probaju jelo, mnogi ne vole slane pite sa povrcem. :)

Nema bolje klope od pite, neka kaze ko sta hoce. :D Naravno da moze da prodje kao kolac, i to jedan od boljih kolaca, ja pitu s visnjama obozavam, baklava s visnjama mi je medju prvih pet na top listi najomiljenijih jela. :lol: Naterao sam nedavno moju gedzovansku rodbinu da probaju pitu sa blitvom i sirom, sa spanacem i zeljem su jeli, uobicajena je, a i verzija sa blitvom im se dopala. A najveci hit su mi likovi koji ne znaju sta jedu, pa kad cuju cime je filovana pita zinu, predrasude prema novotarijama bi ih inace sprecile i da probaju jelo, mnogi ne vole slane pite sa povrcem. :)

1011145_600250186661693_2050248423_n.jpg

:rumenka: izvini...

Moji dok su bili mladji su tako pitali...ja ladno slazem a posle im kazem a oni u chudu...poshto ja nisam odustajala vremenom se naviikli sad jedu svaku i ne pitsaju s chim je samo kazu mmmmm:lol:
Jedino tako, mahinacijama protiv predrasuda, pa kad osete nove ukuse i kada im se dopadnu onda je lako. :lol: :ok:
Pusti ti Dragishu provokatora:lol:pozzz i laku noc!
Zna Dragisa da tesko odolevam takvim iskusenjima. :D Laku noc Oranzita. :)

Samo ti udri, imas i cime. :ok: Ko naslikano bre. :super: :D

ja samo da se pohvalim... naime, oslabila sam skoro dva kilograma za godinu dana

sa 140 na 138kg i nemam nameru da stanem!!!
planiram da sledece godine u ovo vreme tezim(znam da je ludo) cak 4 kilograma manje!!!
134 kilograma kako bih mogla konacno da se uvucem u stare devojacke pantalone

kisss

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back