...evo opet jednog zanimljivog texta..http://namirnice.ba/magazin/cudesni...holesterol-umiruje-tijelo-i-olaksava-probavu/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sve znam, Afro, teorija mi je jača strana. Ništa nije problem, ni pite, ni kolači, kad se ima mera.
znaci nema dorucka pametno..a sto tu palacinku ne prebacis za ujutru..ko te to naucio?hm pokusavam da ne pocnem recenicu sa ja
elem pre podne pojedem neku vocku od dozvoljenih 2-3 mandarine npr oko jedan-dva kada ogladnim uzmem kafu i neku semenku bundeve ili neki pistac... rucam oko 16:30 i uvece mozda pojedem neku "palacinku" ili ovsenu kasu ili vecinom nista...
idijke, one pre podne jedu samo voce
od deteta nikada nisam doruckovala a i nemam vremena jutru da spremam radije spavam 15 min duze 
ja ako jedem ujutru, jedem ceo dan ko provaljena, ovako tek toliko da nisam gladna, onda normalan rucak, i uglavnom je to to pa svi smo mi razlicitija ako jedem ujutru, jedem ceo dan ko provaljena, ovako tek toliko da nisam gladna, onda normalan rucak, i uglavnom je to to
![]()
a sta ako pojedes obilan dorucak da ti izadje na nos pola sata po ustajanju?pa za 3 sata opet nesto na silu..i onda popodne nisi uopste gladna..sta mislis o toj teoriji?
mnogo si razmazena..ujutru nisi gladna i poenta je da dobro doruckujes..kad vec osetis glad mnogo vise mozes pojesti..ne pricam ti napamet i tvrdim da svako isto funkcionise bez izuzetakamislim da bi umrla do podne
kada su me terali kao dete da doruckujem to bi otplakala, ako je nesto toplo to bi povratila...
a druga stvar bila bih gladna na svaka pola satajednostavno tako funkcionisem
i da pojela bi 3X vise nego ovako
E to sam ja radila 15 godina i potpuno mi je unistilo metabolizam. I nema sanse da ga vratim.
Ujutru mora da se jede da bi se metabolizam pokrenuo...najbolje pola sata, najkasnije sat posle ustajanja

mnogo si razmazena..ujutru nisi gladna i poenta je da dobro doruckujes..kad vec osetis glad mnogo vise mozes pojesti..ne pricam ti napamet i tvrdim da svako isto funkcionise bez izuzetaka

ako vec drzis dijetu kazem ti da pogresno radis..od ujutru ka uvece mora ici kolicina hrane na dole ti kako hocesako posmatras iz ugla engleza radim pogresno, ako posmatras iz ugla onih koji jedu na 3h definitivno radim pogresno, a ako posmatras kao indijac to je sasvim normalno ili kao moj nutricionista tako ttreba![]()

mislim da bi umrla do podne
kada su me terali kao dete da doruckujem to bi otplakala, ako je nesto toplo to bi povratila...
a druga stvar bila bih gladna na svaka pola satajednostavno tako funkcionisem
i da pojela bi 3X vise nego ovako