Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...joj bre steta kad imate te sprave da ne koristite, ja nemam mesta ni za potrebnije stvari,
a da imam bar malo vise prostora, smislila bih nacin da ga negde ucuskam i da vezbam...

...ajde navijam za vas, jos malo ce leto:heart:

sad mi prijateljica donela dobru domacu mast ko puter kad je namazes na hleb..inace od nje ne treba bezati bolja je od zejtina

Joj ne znam, ja sam protivnik. Doduse, nakon iscitavanja i iscitavanja presla sam u poluvegetrijance, odnosno u grupu koja samo jede ribu od mesa. Kravlje mleko isto izbegavam koliko mogu.

Od ulja bih odabrala radije laneno, susamovo, maslinovo, bademovo i ulje od kostica grozdja. Kokosovo isto moze ali se oseca na kokos. Manje vise svi kazu isto, budisticka logika (meso gotovo da ne jedu), japanska, mediteranska (jednom u mesec dana)...nikog nece ubiti grumen masti ali ono, cemu kad postoji dobra zamena?

pa sad zamena za meso..a mangulice?mogu i ja bez svega ali ne treba nista izbegavati nego pametno dozirati

Ne slazem se Dzordzi, ja ne mogu nikome da kazem sta treba da jede niti bih ulazila u tu pricu ali sam dosla do zakljucka da jedina korist mesa dodje vitamin B12 dok 90% toksina koje ljudski organizam prima preko hrane dolazi od drugih zivotinja a samo 10% od prskanog povrca i voca. Naravno, covek pravi licni izbor spram sopstvene bioloske strukture. Jednog dana svoje dete necu navikavati na meso, mozes da zamislis onda koliko mi je krut stav a njega nisam stekla tako sto mi je palo na um da postanem vegeterijanac vec zato sto sam se bavila materijom. Da znate sta ja znam, uverena sam da biste reagovali isto.

....znaci isplati se trud...:D

....
11022013640-01.jpg

...jutros, cedjen limun, pa nes kafa i banana....rucak pasulj mali tanjir bez hleba, vecera pola kocke mladog sira....

...bice izmedju jos jedan ili dva nesa, zavisi od raspolozenja naravno:)

Mi imamo steper (barem mi se cini da ga jos uvek imamo), ali posle par nedelja koricenja kolena i skocni globovi me otkidaju. Da imam gde da je stavim, uzela bi traku za trcanje...
Орбитрек је мајка Јања.
Неће те болети зглобови, а ојачаћеш мишиће, лигаменте и зглобове па накнадно можеш користити и степер, али зашто би поред орбитрека.
Наравно ако га имаш.

Орбитрек је мајка Јања.
Неће те болети зглобови, а ојачаћеш мишиће, лигаменте и зглобове па накнадно можеш користити и степер, али зашто би поред орбитрека.
Наравно ако га имаш.

Nemam orbitek, a i on radi "polu pokret" isto kao i steper, pa pola misica koje bi ja da aktiviram ne rade. Mada da imam prostora (a zaboravih da napomenem ranije i para) kupila bi traku za trcanje. I ovaj steper koji imam je tu samo igrom slucajeva... :D

Nemam orbitek, a i on radi "polu pokret" isto kao i steper, pa pola misica koje bi ja da aktiviram ne rade. Mada da imam prostora (a zaboravih da napomenem ranije i para) kupila bi traku za trcanje. I ovaj steper koji imam je tu samo igrom slucajeva... :D
Ради све радње, бре!
Имаш орбитрек са држачима за руке.
images

Отприлике овакав има моја старија сестричина од старије, од две млађе сестре(ал објасних, а?:per:).
А бавила се моделингом 8 година и орбитрек јој је био практично једини тренинг.
Убије 500 калорија за око 40 минута(имаш бројач калорија, минутажу и још неке индикаторе на дисплеју) и буде ко лептир!

Ради све радње, бре!
Имаш орбитрек са држачима за руке.
images

Отприлике овакав има моја старија сестричина од старије, од две млађе сестре(ал објасних, а?:per:).
А бавила се моделингом 8 година и орбитрек јој је био практично једини тренинг.
Убије 500 калорија за око 40 минута(имаш бројач калорија, минутажу и још неке индикаторе на дисплеју) и буде ко лептир!

...uh sto je to dobra stvarcica:)

...cak mi se cini da ni ne zauzima mnogo prostora, ali je papreno sukupo..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back