maryanne
Aktivan član
- Poruka
- 1.344
ja oprala steper i smestila ga u sobu, samo jos da pocnem da vezbam![]()
Moj je camio cekajuci 5 god na terasi,zajedno sa orbitrekom

Koristim zadnjih mesec i nesto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja oprala steper i smestila ga u sobu, samo jos da pocnem da vezbam![]()

...joj bre steta kad imate te sprave da ne koristite, ja nemam mesta ni za potrebnije stvari,
a da imam bar malo vise prostora, smislila bih nacin da ga negde ucuskam i da vezbam...
...ajde navijam za vas, jos malo ce leto![]()

sad mi prijateljica donela dobru domacu mast ko puter kad je namazes na hleb..inace od nje ne treba bezati bolja je od zejtina
mogu i ja bez svega ali ne treba nista izbegavati nego pametno dozirati
.....pa sad zamena za meso..a mangulice?mogu i ja bez svega ali ne treba nista izbegavati nego pametno dozirati

Bravo,pa sve visi na tebi....znaci isplati se trud...
....Pogledajte prilog 270590
...jutros, cedjen limun, pa nes kafa i banana....rucak pasulj mali tanjir bez hleba, vecera pola kocke mladog sira....
...bice izmedju jos jedan ili dva nesa, zavisi od raspolozenja naravno![]()

Bravo,pa sve visi na tebi
Mislim da si bas kako treba,jedino da de zategnes ako zelis..

)Moj je camio cekajuci 5 god na terasi,zajedno sa orbitrekom
Koristim zadnjih mesec i nesto![]()
ima tamoi lopta za pilates, a porucicu danas i twister platformu, mada najbolje vezbam kada idem u teretanu, ali sada nikako nemam vremena za to buaaaaaa....u kom smuslu visi?
....malo zemljina teza radi svoje, al zadovoljna sam ja za svoje godnice
....zatezacemo se, mada nema se sta tu mnogo zatezati, vec samo podsecati misice gde su bili pa da se vRnu)

Vise stvari![]()
Moj je camio cekajuci 5 god na terasi,zajedno sa orbitrekom
Koristim zadnjih mesec i nesto![]()
Pa stvari vise![]()
Mi imamo steper (barem mi se cini da ga jos uvek imamo), ali posle par nedelja koricenja kolena i skocni globovi me otkidaju. Da imam gde da je stavim, uzela bi traku za trcanje...
ne odustaj kada pocne da boli stvorice se misici da stite kosti, i ja htela traku, ali ove kucne varijante su mi mnooooogooo losije od profi, a profi opremi je i cena profi![]()
Орбитрек је мајка Јања.Mi imamo steper (barem mi se cini da ga jos uvek imamo), ali posle par nedelja koricenja kolena i skocni globovi me otkidaju. Da imam gde da je stavim, uzela bi traku za trcanje...
Орбитрек је мајка Јања.
Неће те болети зглобови, а ојачаћеш мишиће, лигаменте и зглобове па накнадно можеш користити и степер, али зашто би поред орбитрека.
Наравно ако га имаш.
Ради све радње, бре!Nemam orbitek, a i on radi "polu pokret" isto kao i steper, pa pola misica koje bi ja da aktiviram ne rade. Mada da imam prostora (a zaboravih da napomenem ranije i para) kupila bi traku za trcanje. I ovaj steper koji imam je tu samo igrom slucajeva...![]()
).
Ради све радње, бре!
Имаш орбитрек са држачима за руке.
![]()
Отприлике овакав има моја старија сестричина од старије, од две млађе сестре(ал објасних, а?).
А бавила се моделингом 8 година и орбитрек јој је био практично једини тренинг.
Убије 500 калорија за око 40 минута(имаш бројач калорија, минутажу и још неке индикаторе на дисплеју) и буде ко лептир!