Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se odjavljujem sa ove teme. Umesto da idem dole, ja odo gore.
Ako se stvari ikad promene pridruzicu vam se opet.

Ja se odjavljujem sa ove teme. Umesto da idem dole, ja odo gore.
Ako se stvari ikad promene pridruzicu vam se opet.

Bravo, tako treba!I opet ne odustajem.
Ustvari, tek sad ne odustajem...![]()
Bravo, tako treba!
Pre nekog vremena je ovde neko pisao da valja popiti kafu posle jela, jer se time ubije ili bar zavara želja i potreba za slatkim. I ja se sad toga setila, pa primenjujem kad me uhvate takve želje.
ajoj, uvek ima neka zvrčka! Pored onog da kafa razbudjuje. A mene obično uveče hvata želja za slatkišima i ostalim.

Da, ima to dejstvo...ali ako se grdno ne varam...ne treba to raditi u slucajevima kad jedes hranu koja sadrzi gvozdje, jer kafa posle jela sprecava apsorpciju gvozdja.
Pa bude veca steta nego korist.

ajoj, uvek ima neka zvrčka! Pored onog da kafa razbudjuje. A mene obično uveče hvata želja za slatkišima i ostalim.

al' brateslatkiimamija dusu

juhuu samo da se zapljunem, za neki dan mesec dana dijete pa sledi i merenje
muz se merio, zadovoljan jeeee, sto znaci da ce izdrzati, on je danas 2 nedelje na dijeti![]()
,samo napred ne odustajte ni u ludilu,vredi se pomuciti 

...nego sta nego vredi....a onda se lepo ponosite svojom figurom, pa vam sve lepo oko srca kad se pogledate u ogledalo, a jos kad vas
pohvale, i kad vidite zlobne i zavidne kako se zderu od muke...jos vam bude lepse![]()
..
...ja se ne izgladnjujem, popijem ujutro veeeliku solju nes kafe, ali sa cistim mlekom 2.8mm...posle toga pojedem neku vocku koju imam,
par dana sam jela po pola kocke mladog sira nemasnog....rucam oko 14h normalno samo manje nego pre nedelju dana, kolicinski manje,
posle oko 17h popijem isto nes samo malo manju solju....a sta sam vecerala zadnjih dana vec sam pisala...
...izlazim iz kuce svaki dan, hodam gde god idem, nekad brze nekad sporije...od prvog cu na rekreaciju, udavih vise sa pricom, i nisam
gladna sto je najvaznije.....kad me uvece stigne glad, popijem solju jogurta...

Kafa se ne pije na prazan stomak a posebno ne u kombinaciji sa mleko, tako mi rekao doktor (ubi me ako sam razumela zbog čega) a takođe ni voće se ne jede "naštinu" (osim banane) jer izaziva kiselinu. Do podneva se naliješ ugljenim hidratima (energija, ba!) a posle podne udaraš po salatama i mesu i voću kao užini. Kaže doktor a ja samo prenosim, don't kill the messenger![]()

...kazi ti tom cika doktoru da pojAm nema
...to sto ja pijem ujutro je skoro pa bela kafa...posle toga pojedem neku vocku, bilo koju, sta imam u kuci, nije mi prazan zeludac,
a ni nemam problem sa kiselinom nikad (ono sto sam imala u trudnocama se ne racuna)....rucam oko 14h, normalno samo manje
i bez hleba skroz....
...veceram oko 18-19h najkasnije, nesto malo, nekad nesto od rucka, kao neko vece malo boranije..i solju jogurta obavezno....
...pa sad jel to po doci dobro ili lose ne znam, ali je meni odlicno...
...ne grickam, ne jedem cokolade, sem nekad kocku dve crne, ne pijem ama bas nikakve sokove, sem cedjenu narandzu/limun/mandarinu....eventualno
cedevitu....
...i sta sad tu ne valja?

Pojma nemam. Ja bez kafe sa mlekom ujutru ne mogu da počnem dan. A on kad je skontao šta pijem, "digao dževu" i gnjavio me 15 minuta. Saslušala ga, klimala glavom i naravno teram po svome. Povremeno zamenim kafu zelenim čajem ali i dalje volim kafu sa mlekom ujutru i tačka![]()

Ja stagniram na istoj kilazi godinama.
Imam viska 5-6 kg, i nikako da odu...
A pre 10 godina sam promenila ishranu skroz.
Izbacila gazirano, grickalice, meso i mesne preradjevine i x "smeca" svela na minimum minimuma ...
Kolicine smanjila, i nista.
Kad pojacam vezbanje desi mi se da "buknem", pa sam i tu obazriva...lako mi "bujaju" misici...
Skoro sam dobila dijagnozu- subklinicka hipotireoza.
Ok, sad bar znam do cega je.
I opet ne odustajem.
Ustvari, tek sad ne odustajem...![]()
...i ja se kafom zavaravam, da sam se zasladila
...danas u gradu bila zedna bas, i pilo mi se nesto...onda sam videla slcajno neki kafic gde sluze vegetarijansku hranu, i prave
sveze cedjene sokove....pa sam lepo popila jedan njihov sok...2 cedjene narandze, 1 grejp i oko 200g ananasa , sve u skokovnik
na moje oci....ispalo je fenomenalno...
..inace cede i sargarepu, i cveklu, jabuku...ma svasta nesto....
...a onda sam posle jedno 2h zgresila sa junior sejkom od jagode iz mekaal' brateslatkiimamija dusu
![]()