Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
У принципу жалфија је медитеранска биљка и требало би да је има у биљним апотекама, у ринфузи јер је тако далеко боље него у врећицама.sa zatvorom nemam problem,tu ovas, mekinje i vlakna iz voca i povrca rade svoje
sto se krajnika tice hocu pod noz jer mi se raspadaju i muku mucim sa njima vec godinama, pokusavala da lecima al nista nije pomoglo... analizama mi je ustanovljeno da imam hronicnu upalu krajnika i redovno sa promenom vremena ili cim krene klimatizacija da se pali ja pokupim gnojavu anginu, nije mi vise jasno ni kako...za zalfiju sumnjam da je ima ovde gde zivimznaci da udarim po cvekli i limunu...i onako to volim da jedem, tako da moze

http://prirodnilek.com/zalfija-kadulja

mafija prehrambene industrije
 mafija prehrambene industrije  

,jer sve je individualno i zavisi od puno cinilaca-godine,vrsta posla,zdravstveno stanje,fizicka aktivnost..
,jer sve je individualno i zavisi od puno cinilaca-godine,vrsta posla,zdravstveno stanje,fizicka aktivnost.. ,mora se naci motivacija i za opstanak dijete i resenost dici dupe i oznojiti se
 ,mora se naci motivacija i za opstanak dijete i resenost dici dupe i oznojiti se  .
. 

znam da treba da se uzima gvozdje u kombinaciji sa vitaminom c i da treba da se izbegava kombinacija sa kalcijumom (zato uzimam tabletu za rucak, jer mi dorucak obicno ovas sa jogurtom),,,,sta mi je jos ciniti? inace se osecam dobro nemam nikakve simptome malaksalosti, onesvescivanja....trcim, penjem se na 4000 metara, sve ok...osim hemoglobina
 znam da treba da se uzima gvozdje u kombinaciji sa vitaminom c i da treba da se izbegava kombinacija sa kalcijumom (zato uzimam tabletu za rucak, jer mi dorucak obicno ovas sa jogurtom),,,,sta mi je jos ciniti? inace se osecam dobro nemam nikakve simptome malaksalosti, onesvescivanja....trcim, penjem se na 4000 metara, sve ok...osim hemoglobina  dakle cilj mi je u sto kracem roku nabiti hemoglobin zbog operacije, za posle se ne brinem...
 dakle cilj mi je u sto kracem roku nabiti hemoglobin zbog operacije, za posle se ne brinem...
		 ...
...