Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lepo ja kazem...naebes. ja pocela da naebavam kada sam shebala koleno i tad mi je postalo jasno koliko je grdna zivotna greska trenirati bilo sta, makar to bilo i rekreativno. pa se povratih. najcrnje je sto kada prestanes, rezultati nestanu i to baci u ocaj. znas sta i koliko mozes i cap, nema vise. ispadne bolje da nista ne radis, ne vezbas, samo neke lagane setnje cisto da se zadovolji potreba za kretanjem i cirkulacija i tako to. :(

a taj box, jel to rekreativno? gde to ima rekreativno. prijalo bi mi malo tepanja. :lol:

meni su rekli da zbog kolena nije pametno da vozim rolere npr. i ja slusam savet...racunam ako ga opet shebem, mozda to bude dozivotno i dozivotni prekid jacih aktivnosti, makar te aktivnosti bile teretana i trcanje. a sad si mi dala ideju box:zcepanje:...kako se toga nisam ranije setila, valjda sto ja volim tepanje koje ukljucuje i noge, al' nema veze...box, sjajan ideja. :zper:

ovo je muski klub :zper:

pa nas kako ima ovde dosta opterecenja za kolena
ustvari rade se teske vezbe, jacaju se zglobovi vrat kicma trbusnjaci ledja ruke
tehnika se radi dva puta nedeljno, a jednom nedeljno je kros fit
al kad krenes da bijes dzak treba ti jaka kondicija da izdrzis rundu
ja jos ne sparingujem, a to je i teze

i ja sam posle tog nerva i atrofije misica imala problem sa kolenom koje je pocelo da se trosi
ali mi roleri prijaju

Ja sam citavo leto jela salate, grilovane tikvice, patlidzan, blitvu...samu zelenjavu, sve sa min. kalorija, bila aktivna fizicki (dok me nije rame zezulo) i uredno dobijala na kilazi.
E, to ne da frustrira...nemam reci.
Stitna naravno, usporen metabolizam. I pored lekova nece da radi. Ustvari, ovih dana mi je kontrola, ne znam kako sad stvari stoje.
Pre mesec dana sam pustila rucnu, ako se debljam daj da bar jedem ono sto deblja. I jedem i slatko i testeninu. (male kolicine, da se razume, odusak...)
Ali ne dobijam vise na kilazi, cak ide dole...pa se nadam da je konacno pocela da radi...

Inace, isti princip sam koristila, idem sve do gornje granice (76kg u mom slucaju), i tu palim alarm i skidam kg...uvek je lakse skinuti manje, i dok se nisu "ustalile".
Merenje, odeca (ali bez elastina, pomeranja dugmadi i stalih varki:lol:), najbolji "kontrolor"...

Ne znam što te to čudi... poznato je da ako premalo jedeš + si fizički aktivna telo šteka za crne dane i uglavnom se goji. A ako tad spadaju kg onda su to uglavnom mišići ili voda, tako da telo bukvalno samo sebe jede...
Kad se jede pravilno i sve ali pomalo i često, e to je trik za uspešno skidanje kg...

Ne znam što te to čudi... poznato je da ako premalo jedeš + si fizički aktivna telo šteka za crne dane i uglavnom se goji. A ako tad spadaju kg onda su to uglavnom mišići ili voda, tako da telo bukvalno samo sebe jede...
Kad se jede pravilno i sve ali pomalo i često, e to je trik za uspešno skidanje kg...

tacno
samo sam ja sebe naucila da jedem na svaka 3 sata, kad sam na poslu i dok dodjem kuci ja sam non stop gladna
vec dva dana ne radim i malo malo pa mi zakrce creva da me opomenu :lol:

Inače evo mojih obroka ovih dana... bem ti ovaj način ishrane postaću zec :roll: hvala Bogu pa unosim kalorije i dobru masnoću kroz razne vrste oraha... nešto su mi rekli da ću od sutra moći malo mlečnih proizvoda... nadam se najboljem!
20140216_095007.jpg
- doručak
20140214_210734.jpg
20140214_212609.jpg
- ručak
20140213_173822.jpg
20140213_210243.jpg
- večera

ovo je muski klub :zper:

pa nas kako ima ovde dosta opterecenja za kolena
ustvari rade se teske vezbe, jacaju se zglobovi vrat kicma trbusnjaci ledja ruke
tehnika se radi dva puta nedeljno, a jednom nedeljno je kros fit
al kad krenes da bijes dzak treba ti jaka kondicija da izdrzis rundu
ja jos ne sparingujem, a to je i teze

i ja sam posle tog nerva i atrofije misica imala problem sa kolenom koje je pocelo da se trosi
ali mi roleri prijaju

pa ja i sada radim teske vezbe :lol:, nije to problem. a kondicija mi nikada nije manjkala. fora je u neprekidnoj rotaciji kolena...to izbegavam znaci tipa roleri, skijanje (i onako nikada nisma skijala), tkd (koji sam trenirala) ako znas kako se rotira noga kod udaraca u tkd.

Inače evo mojih obroka ovih dana... bem ti ovaj način ishrane postaću zec :roll: hvala Bogu pa unosim kalorije i dobru masnoću kroz razne vrste oraha... nešto su mi rekli da ću od sutra moći malo mlečnih proizvoda... nadam se najboljem!
Pogledajte prilog 321762 - doručak
Pogledajte prilog 321763Pogledajte prilog 321764 - ručak
Pogledajte prilog 321765Pogledajte prilog 321766 - večera
ovo je previse ugljenih hidrata
kako od toga mrsavis :eek:

- - - - - - - - - -

inace, povrce ima duplo vise vitamina od voca

jedes zivo :sad2:

ja ih kuvam

ne..sad prvi put i nadam se ne i zadnji put. :lol:

meni dolaze takve ideje da isprobam nesto...otisla do frizidera, videla sampinjone i aj da probam pod pretpostavkom da imaju zanimljiv ukus.

- - - - - - - - - -

Živo?! :eek: nikad nisam probala... a i ne bih :lol:

zivo zivcijato. :zcepanje:

nije gadno uopste. ima ukus pecurke, ali ostriji u odnosu na kuvanu pecurku.

Uh svaka tebi čast, ja baš ne eksperimentišem tako :lol:

te cudne stvarcice umeju da preseku glad, a moze i obicno povrce ko kupus, ali svez. dok voce izgladni, barem mene. ja i onako ne jedem voce nesto preterano, nikada mi se ne uklapa i nikada mu ne nadjem mesto u jelovniku.

jednom sam vec konstatovala na 4umu da ja od gladi nigde ne bih umrla :lol:, koliko god da je hrana neuobicajena i egzoticna za nase pojmove.

ja sada pojedoh 2 ziva sampoinjona...valjda mi nece biti nista. zakljucak je da su mi omrazeni sampinjoni najlepsi kuvani i zivi. nogica je ok, kapica je malo jaceg ukusa i ostrija. :lol:

ne znam dal ce ovo nekome pomoci za dijetu.
Ја сам то јео још као студент.
Треба их јако добро опрати, насећи, зачинити сољу, бибером, уљем, сирћетом, може и још понеко биље као першун, мирођија... и буде лепа салата, или чак цео оброк, могу се и помешати с ренданом ротквом, реном, или љутим папричицама.

te cudne stvarcice umeju da preseku glad, a moze i obicno povrce ko kupus, ali svez. dok voce izgladni, barem mene. ja i onako ne jedem voce nesto preterano, nikada mi se ne uklapa i nikada mu ne nadjem mesto u jelovniku.

jednom sam vec konstatovala na 4umu da ja od gladi nigde ne bih umrla :lol:, koliko god da je hrana neuobicajena i egzoticna za nase pojmove.

Ponoviću... svaka tebi čast :lol:
Ja sam za hranu baaaš probirljiva :rumenka:
Odoh u krevet, laku i lepu noć želim :cao:

Koja 3 faza?! :think:
Ja bih volela da smem da jedem malo mesa, malo mlečnih proizvoda, ovo je stvarno blagi užas :dash:
Valjda će mi dr. uskoro promeniti režim malo...

drzim atkinsonovu dijetu
ali pravilno po knjizi
ima 3 faze
prva maximalno 20g uh dnevno, ali onih teze svarljivih, dve nedelje
druga je 25g i pocinjem sa ubacivanjem skroba, i tu moze da se drzi nedelju dve tri, u zavisnosti koliko kg zelis da skines
i moze najvise casa vina nedeljno, sto se alkohola tice, ali samo belo
treca faza je ukljucivanje sve ostale hrane, ali, kad krenes da stagniras ili da se gojis, izbacujes iz ishrane namirnice koje na to uticu, sto ti vremenom postaje nacin ishrane
inace po 5g dnevno najvise dodajes uh tj ne prelazis vise od 40

Ја сам то јео још као студент.
Треба их јако добро опрати, насећи, зачинити сољу, бибером, уљем, сирћетом, може и још понеко биље као першун, мирођија... и буде лепа салата, или чак цео оброк, могу се и помешати с ренданом ротквом, реном, или љутим папричицама.

a ja upravo iskuckala post i pitam se gde si i dal ti bese jedes sirovu hranu.

znaci, nigde nisma pogresila...sutra ce ostatak da odelti u salatu. :lol:

- - - - - - - - - -

Ponoviću... svaka tebi čast :lol:
Ja sam za hranu baaaš probirljiva :rumenka:
Odoh u krevet, laku i lepu noć želim :cao:

aj q noc.. :lol:

drzim atkinsonovu dijetu
ali pravilno po knjizi
ima 3 faze
prva maximalno 20g uh dnevno, ali onih teze svarljivih, dve nedelje
druga je 25g i pocinjem sa ubacivanjem skroba, i tu moze da se drzi nedelju dve tri, u zavisnosti koliko kg zelis da skines
i moze najvise casa vina nedeljno, sto se alkohola tice, ali samo belo
treca faza je ukljucivanje sve ostale hrane, ali, kad krenes da stagniras ili da se gojis, izbacujes iz ishrane namirnice koje na to uticu, sto ti vremenom postaje nacin ishrane
inace po 5g dnevno najvise dodajes uh tj ne prelazis vise od 40

To nije bilo za mene :lol:
Ali ako tebi prija i funkcioniše, što da ne :aha: srećno :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back