Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
lepo ja kazem...naebes. ja pocela da naebavam kada sam shebala koleno i tad mi je postalo jasno koliko je grdna zivotna greska trenirati bilo sta, makar to bilo i rekreativno. pa se povratih. najcrnje je sto kada prestanes, rezultati nestanu i to baci u ocaj. znas sta i koliko mozes i cap, nema vise. ispadne bolje da nista ne radis, ne vezbas, samo neke lagane setnje cisto da se zadovolji potreba za kretanjem i cirkulacija i tako to.
a taj box, jel to rekreativno? gde to ima rekreativno. prijalo bi mi malo tepanja.![]()
meni su rekli da zbog kolena nije pametno da vozim rolere npr. i ja slusam savet...racunam ako ga opet shebem, mozda to bude dozivotno i dozivotni prekid jacih aktivnosti, makar te aktivnosti bile teretana i trcanje. a sad si mi dala ideju box...kako se toga nisam ranije setila, valjda sto ja volim tepanje koje ukljucuje i noge, al' nema veze...box, sjajan ideja.
![]()
ovo je muski klub

pa nas kako ima ovde dosta opterecenja za kolena
ustvari rade se teske vezbe, jacaju se zglobovi vrat kicma trbusnjaci ledja ruke
tehnika se radi dva puta nedeljno, a jednom nedeljno je kros fit
al kad krenes da bijes dzak treba ti jaka kondicija da izdrzis rundu
ja jos ne sparingujem, a to je i teze
i ja sam posle tog nerva i atrofije misica imala problem sa kolenom koje je pocelo da se trosi
ali mi roleri prijaju

...kako se toga nisam ranije setila, valjda sto ja volim tepanje koje ukljucuje i noge, al' nema veze...box, sjajan ideja.
samo što baš košta tako da ne kupujem često, a i kad kupim jedem ih u 4 obroka...