Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
0501ss_ocp_w380_h300.jpg

Бога ми ..............набио јој фекалац..........................................подочњаке!!!:hahaha::rotf::hahaha:

To ćemo da vidimo na izborima :) Za sad ona sme da šeta po Kragujevcu bez da je pitaju odakle joj dve kuće :) Uostalom proveri kako Toma prolazi na SVOJOJ opštini Erdoglija pa onda pričaj ;) :ok:
Vidi se da nisi razumela aluziju:hahaha:
Pa, neka seta, samo neka seta, mozda ce bar JEDAN Kragujevcanin da je primeti dok seta, seta, seta....;)

Eno gledam tvog Ružića kako svršava u talasima zbog Bajdenove posete, a bajden vam ubio šefa partiej a nama predsednika.
;ožda se mali nada da postane novi Sloba? Umesto Bljačića, mislim...

Kog mog Ružića? :eek: Kog mog šefa partije? :eek::eek:
Ja za SPS nisam NIKAD glasala tako da Ružić ne može biti moj ...... to što razmišljam da glasam u budućnosti je druga stvar i to ćemo tek da vidimo mada kako stvari stoje izgleda ću nastaviti da budem pasivna po pitanju izbora.
A Slobu je trebalo smaći i to mnogo pre Haga :ok:

Kog mog Ružića? :eek: Kog mog šefa partije? :eek::eek:
Ja za SPS nisam NIKAD glasala tako da Ružić ne može biti moj ...... to što razmišljam da glasam u budućnosti je druga stvar i to ćemo tek da vidimo mada kako stvari stoje izgleda ću nastaviti da budem pasivna po pitanju izbora.
A Slobu je trebalo smaći i to mnogo pre Haga :ok:

AAaaaaa..... ti TEK razmišljaš da postaneš glasač Gljivice Bljačića....

Не треба озбиљно схватати жеље Бајдена

Бета, 20. маја 2009. - Шеф посланичке групе Напред Србијо Томислав Николић изјавио је данас да не треба озбиљно схватати жеље потпредседника САД Џозефа Бајдена о чланству Србије у Европској унији. Николић је новинарима у Дому Народне скупштине рекао да се није требало превише удварати Бајдену и да је неко требало чврсто да заступа ставове "о европском путу са Косовом у саставу Србије".

Он је рекао да би било добро да је тако урађено, али да то из изјава не види.

Николић је такође рекао да је потпредседника САД требало одвести до зграда које су уништене током НАТО бомбардовања Југославије 1999. године.

AAaaaaa..... ti TEK razmišljaš da postaneš glasač Gljivice Bljačića....

Aha :) Nažalost nije mi dovoljno da mi objasne da budućnost počinje sutra, moram malo detaljnije da razmotrim kandidate. Socijalisti su bili u prednosti dok Slavica nije ispala kreten nakon onog Aligrudićevog voajerisanja, sad su opet svi na nuli (a Toma u minusu) :lol:

Ма карактер бре од мужа и мушкарца...........не бира!!! :think::think::think:

А Бога ми и ти би могла ............мало да се припазиш!!!:per::per::per:

Pazim :lol::per:
Ja se više brinem za Đuku, ako Grobar nastavi da "ne bira" može tu svašta da ispadne :sad2:

Poslednja izmena:
Pazim :lol::per:
Ja se više brinem za Đuku, ako Grobar nastavi da "ne bira" može tu svašta da ispadne :sad2:

Замисли како га таслачи.....................и прича му на увце..............."за тебе мили мој.......................... будоћноС почиње данас" !!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha::rotf:

Замисли како га таслачи.....................и прича му на увце..............."за тебе мили мој.......................... будоћноС почиње данас" !!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha::rotf:

Sad definitivno neću večerati :bljak:
:lol::lol::lol:

Užasni su svi skupa!
I samo da pomenem - opet se danas svađao samo sa ženama. Ovoj iz Jedinstvene Srbije je dva puta rekao da LAŽE (drugi put nakon što je upozoren) a usput je rekao za Palmu "onaj vaš VLASNIK". :roll: A Nadu Kolundžiju je plačnim glasom molio da DS raspiše izbore ... hoće mučenik da bude premijer po svaku cenu, iako su ga svi otkačili (naći ću navode iz novina) - a Đuka bi mogao da se uvali kao neki ministar za informisanje. Gori od ministra Vučića iz 1998. ne može da bude :whistling:

Užasni su svi skupa!
I samo da pomenem - opet se danas svađao samo sa ženama.
Ovoj iz Jedinstvene Srbije je dva puta rekao da LAŽE (drugi put nakon što je upozoren) a usput je rekao za Palmu "onaj vaš VLASNIK". :roll:
A Nadu Kolundžiju je plačnim glasom molio da DS raspiše izbore ...
hoće mučenik da bude premijer po svaku cenu, iako su ga svi otkačili (naći ću navode iz novina) -
a Đuka bi mogao da se uvali kao neki ministar za informisanje.
Gori od ministra Vučića iz 1998. ne može da bude
:whistling:

Може, и још како ...

Сви су мислили и да од Слобе и СПС не постоји гори,
па нам ДС показао и доказао да и од зла увек има горе ...

:dash::dash::dash:

Nikolić: Nudio sam se da pregovaram sa bombašem :rotf::rotf::rotf:

image.jpg

Lider SNS-a Tomislav Nikolić otkriva za Press da je za vreme „bombaške krize" ponudio Borisu Tadiću da on lično pregovara sa Draganom Marićem, koji je pretio da će se razneti bombom u predsedništvu Srbije. Nikolić objašnjava da je pozvao Tadića i rekao mu da Marića poznaje odranije, ali da je dobio odgovor da ne valja menjati pregovarače dok su pregovori u toku.

- Pozvao sam Tadića odmah pošto sam čuo da je Dragan Marić sa bombama upao u zgradu Predsedništva. Pošto Marića poznajem, ponudio sam da ja porazgovaram sa njim, da ga zamolim da bombe ostavi po strani i vidim šta možemo da učinimo za njega. Tadić mi je rekao da sa Marićem razgovara njegov šef kabineta i da možda nije dobro da se menja pregovarač.

Čini se da se često čujete sa Tadićem?

- Nije to tako često. Naš razgovor o Mariću trajao je 30-40 sekundi. Pre toga se nismo čuli skoro 4-5 meseci. Moj poslednji poziv Tadiću bio je čisto ljudski potez i on nema veze sa političkom saradnjom. Mi smo opozicija, Tadić je vlast. Eto, kontakt sa Vojislavom Koštunicom je ostvaren.

Ko je inicirao taj susret?

- Moja inicijativa je prvi put upućena još pre osam meseci i stalno je ponavljana. Pa, za vaš list sam rekao da moja ruka stoji u vazduhu, da ću čekati. I poslanici DSS-a su me u Skupštini pitali: „Tomo, da li je moguć kontakt vas i Koštunice?" Odgovorio sam: „Zašto da ne?"

Jeste pitali Koštunicu zašto mu je trebalo toliko vremena?

- Nisam. Ja da pitam: Je li, što ste ćutali osam meseci, pa da ućute ponovo.:worth:

Kako je izgledao vaš susret?

- Sreli smo se na 20-ak minuta i dogovorili da zajednički insistiramo na vanrednim parlamentarnim izborima i da se, što meni ne smeta, izjasnimo o nepristupanju NATO-u. Čak sam mu predložio da referendum o tome da li ćemo u NATO ili ne bude istog dana kada i vanredni izbori. I to je sve što smo se dogovorili. Nismo ručali. Za 20 minuta ne može da se ruča. Ja sam pio kafu, a on je popio čašu vode.

Javnost postavlja pitanje ko će biti lider opozicije, vi ili Koštunica?

- Koštunica je pravio vlade u kojima je insistirao da on bude premijer. Mislim da to kod njega više nije problem. Mene niko ne može da ubedi, makar me ubeđivao dva meseca, da treba glasove i snagu SNS-a da bacim nekom pod noge. :zurka: Koštunica zna moj stav - onaj ko osvoji više glasova, ima pravo da bude stožer.

Šta su dalji potezi sa DSS-om?

- Osnovni zadatak nam je da Srbija ove godine izađe na izbore.

Da li isto misle i Koštuničini partneri Velja Ilić i Maja Gojković?

- Znam da izbore hoće i Veljin NS, a za drugog Koštuničinog partnera ne znam. Tu nemam nikakav kontakt, niti mogu iz izjava u javnosti bilo šta da protumačim. :eek: Ali, ako su napravili koaliciju sa DSS-om, valjda imaju istovetne stavove. Sad idemo dalje, pitaćemo druge za saradnju.

Koga?

- Pa, radikale, koji moraju da odluče da će biti stranka uz vlast ili uz opoziciju, ili će ostati sami, kao u getu. Dolazi vreme dva bloka: SNS i DS. Nema više solo igrača. Evo, ja upućujem javni poziv radikalima da razgovaramo o pritisku na vlast kako bi došlo do izbora. Ma, neće kruna da mi spadne s glave ako se i sa njima sretnem. :per: Na njima je da odluče. Ako hoće u njihovim prostorijama da održimo sastanak, otići ću i tamo. :dash:

Iako su vam prokleli unuke?

- Kleli su mene lično. Ja sada razmišljam o Srbiji. Šta je sujeta? Šta je lično neprijateljstvo? Šta sam ja uradio loše Šešelju? Jednu lošu reč nisam rekao o njemu. Ostavio sam mu ceo svoj život. :klap: Izašao sam u svom odelu, ni olovku nisam poneo.:think:

Verujete da je realno da vam Šešelj na ovaj poziv odgovori pozitivno?

- Ja razumem poziciju Vojislava Šešelja. On čita o ratu u BiH, rešava da li je tamo izvršen neki zločin i uopšte ne može da se stavi u poziciju u kojoj je Srbija. Ali, ako u SRS-u ima nekog ko je u stanju da mu kaže šta valja, a šta ne, taj će mu reći: „Hajde da razgovaramo sa Nikolićem". Moj poziv nije ni za predizbornu, ni za postizbornu koaliciju - SRS mora da se opredeli da li će da prihvati saradnju na samo jednom jedinom cilju - raspisivanju izbora. Onaj ko to ne želi, taj hoće da ostavi Tadića na vlasti još tri godine.

Čini se da koketirate sa svima - narodnjacima, radikalima, DS-om?

- Ja vam govorim o dva bloka? Nisam sujetan čovek, ja im svima nudim da sarađujemo u interesu Srbije, sastajemo se, viđamo... Naravno da nećemo imati isto mišljenje o svakoj temi, naravno da ne možemo da pravimo koalicije. Ali, akcije koje su za dobro Srbije mogu da se vode zajednički.

B. BOJIĆ

:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Nikolić: Nudio sam se da pregovaram sa bombašem :rotf::rotf::rotf:

image.jpg

Lider SNS-a Tomislav Nikolić otkriva za Press da je za vreme „bombaške krize" ponudio Borisu Tadiću da on lično pregovara sa Draganom Marićem, koji je pretio da će se razneti bombom u predsedništvu Srbije. Nikolić objašnjava da je pozvao Tadića i rekao mu da Marića poznaje odranije, ali da je dobio odgovor da ne valja menjati pregovarače dok su pregovori u toku.

- Pozvao sam Tadića odmah pošto sam čuo da je Dragan Marić sa bombama upao u zgradu Predsedništva. Pošto Marića poznajem, ponudio sam da ja porazgovaram sa njim, da ga zamolim da bombe ostavi po strani i vidim šta možemo da učinimo za njega. Tadić mi je rekao da sa Marićem razgovara njegov šef kabineta i da možda nije dobro da se menja pregovarač.

Čini se da se često čujete sa Tadićem?

- Nije to tako često. Naš razgovor o Mariću trajao je 30-40 sekundi. Pre toga se nismo čuli skoro 4-5 meseci. Moj poslednji poziv Tadiću bio je čisto ljudski potez i on nema veze sa političkom saradnjom. Mi smo opozicija, Tadić je vlast. Eto, kontakt sa Vojislavom Koštunicom je ostvaren.

Ko je inicirao taj susret?

- Moja inicijativa je prvi put upućena još pre osam meseci i stalno je ponavljana. Pa, za vaš list sam rekao da moja ruka stoji u vazduhu, da ću čekati. I poslanici DSS-a su me u Skupštini pitali: „Tomo, da li je moguć kontakt vas i Koštunice?" Odgovorio sam: „Zašto da ne?"

Jeste pitali Koštunicu zašto mu je trebalo toliko vremena?

- Nisam. Ja da pitam: Je li, što ste ćutali osam meseci, pa da ućute ponovo.:worth:

Kako je izgledao vaš susret?

- Sreli smo se na 20-ak minuta i dogovorili da zajednički insistiramo na vanrednim parlamentarnim izborima i da se, što meni ne smeta, izjasnimo o nepristupanju NATO-u. Čak sam mu predložio da referendum o tome da li ćemo u NATO ili ne bude istog dana kada i vanredni izbori. I to je sve što smo se dogovorili. Nismo ručali. Za 20 minuta ne može da se ruča. Ja sam pio kafu, a on je popio čašu vode.

Javnost postavlja pitanje ko će biti lider opozicije, vi ili Koštunica?

- Koštunica je pravio vlade u kojima je insistirao da on bude premijer. Mislim da to kod njega više nije problem. Mene niko ne može da ubedi, makar me ubeđivao dva meseca, da treba glasove i snagu SNS-a da bacim nekom pod noge. :zurka: Koštunica zna moj stav - onaj ko osvoji više glasova, ima pravo da bude stožer.

Šta su dalji potezi sa DSS-om?

- Osnovni zadatak nam je da Srbija ove godine izađe na izbore.

Da li isto misle i Koštuničini partneri Velja Ilić i Maja Gojković?

- Znam da izbore hoće i Veljin NS, a za drugog Koštuničinog partnera ne znam. Tu nemam nikakav kontakt, niti mogu iz izjava u javnosti bilo šta da protumačim. :eek: Ali, ako su napravili koaliciju sa DSS-om, valjda imaju istovetne stavove. Sad idemo dalje, pitaćemo druge za saradnju.

Koga?

- Pa, radikale, koji moraju da odluče da će biti stranka uz vlast ili uz opoziciju, ili će ostati sami, kao u getu. Dolazi vreme dva bloka: SNS i DS. Nema više solo igrača. Evo, ja upućujem javni poziv radikalima da razgovaramo o pritisku na vlast kako bi došlo do izbora. Ma, neće kruna da mi spadne s glave ako se i sa njima sretnem. :per: Na njima je da odluče. Ako hoće u njihovim prostorijama da održimo sastanak, otići ću i tamo. :dash:

Iako su vam prokleli unuke?

- Kleli su mene lično. Ja sada razmišljam o Srbiji. Šta je sujeta? Šta je lično neprijateljstvo? Šta sam ja uradio loše Šešelju? Jednu lošu reč nisam rekao o njemu. Ostavio sam mu ceo svoj život. :klap: Izašao sam u svom odelu, ni olovku nisam poneo.:think:

Verujete da je realno da vam Šešelj na ovaj poziv odgovori pozitivno?

- Ja razumem poziciju Vojislava Šešelja. On čita o ratu u BiH, rešava da li je tamo izvršen neki zločin i uopšte ne može da se stavi u poziciju u kojoj je Srbija. Ali, ako u SRS-u ima nekog ko je u stanju da mu kaže šta valja, a šta ne, taj će mu reći: „Hajde da razgovaramo sa Nikolićem". Moj poziv nije ni za predizbornu, ni za postizbornu koaliciju - SRS mora da se opredeli da li će da prihvati saradnju na samo jednom jedinom cilju - raspisivanju izbora. Onaj ko to ne želi, taj hoće da ostavi Tadića na vlasti još tri godine.

Čini se da koketirate sa svima - narodnjacima, radikalima, DS-om?

- Ja vam govorim o dva bloka? Nisam sujetan čovek, ja im svima nudim da sarađujemo u interesu Srbije, sastajemo se, viđamo... Naravno da nećemo imati isto mišljenje o svakoj temi, naravno da ne možemo da pravimo koalicije. Ali, akcije koje su za dobro Srbije mogu da se vode zajednički.

B. BOJIĆ

:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Ovaj dogovor oko premijera mi bas ne lici da je na to pristao Kostunica... Nebi se on odrekao premijerskog mesta sigurno... :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back