Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Insistiram da se ovo detaljno prepriča :hahaha: :hahaha: :eek:
Kud baš večeras izađoh u grad :dash:

Ма бре........... ниси ништа пропустила..............ја прошао два пута кроз собу...........ошацовао ТВ............фекалац............к'о .....фекалац!!! :whistling::whistling::whistling:

Ниси ваљда помислила да је нешто паметно или духовито рекао!!! :think: :think: :think:

Само шацовао.............оне .........омладинке..............и пустао бале!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Само шацовао.............оне .........омладинке..............и пустао бале!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Bolje da pušta bale na omladinke nego na pojedine primerke iz svog poslaničkog kluba :lol:
Nego meni se sve nešto čini da su oni postavili sebi rekord da overe sve moguće i nemoguće emisije. Pussy Lips je plesao, ovaj ide u Grand, bili su kod debele voditeljke na Pinku (poslednji put Aca pre dva dana), kod onog patetičnog voditelja Beleslina (isto na Pinku), u Piramidi, u Utisku nedelje, svim emisijama na Studiju B, lokalnim televizijama ... :roll:

Šta im je ostalo? Menjam ženu (ovo je Tomin fah), 48 sati svadba (ne znam ko bi tu mogao), Karaoke obračun (ovde vidim Acu kao zvezdu), Trenutak istine (opet Toma), gledaj majku, biraj ćerku (načula sam da je Aca u ovome iskusan), Kuvanje srcem (ovo je za Jorgovanku) ... dajte još predloga :lol::hahaha:

image.jpg

Тако некако ...без ципела :)

Види ти њега......а где му је десна рука ???

Ja, koliko juce, procitah, da je Vojislav Seselj od od oktobra do maja nagurao 40 kg. te da sa 93 stigao na 133, pa rekoh, da nisi nesto pobrkala:lol:

Mislim da mu je ruka gde je i uvek bila, osim ako ti nemas neke friske informacije;)

Ja, koliko juce, procitah, da je Vojislav Seselj od od oktobra do maja nagurao 40 kg. te da sa 93 stigao na 133, pa rekoh, da nisi nesto pobrkala:lol:

Mislim da mu je ruka gde je i uvek bila, osim ako ti nemas neke friske informacije;)

А Шешељ ми баш супер изгледа .

Замисли кад би Тома био на његовом месту,како би изгледао?

Као оскоруша :hahaha::hahaha::hahaha:

А за руку..... да му нису сецкали прстиће, па сакрио да се не виде завоји.:)

А Шешељ ми баш супер изгледа .

Замисли кад би Тома био на његовом месту,како би изгледао?

Као оскоруша :hahaha::hahaha::hahaha:

А за руку..... да му нису сецкали прстиће, па сакрио да се не виде завоји.:)

O ukusima ne treba raspravljati, rece djavo i sede u koprive:P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back