PlavaPrinceza
Aktivan član
- Poruka
- 1.462
Ne pušĆaju trečeg da se istakne, te i ne znamo za njega
Treći je zapravo treća
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali stare su to lisice, znaju oni kako to ide kod izdaje...ko jednom izda i proda - vazda će to raditi, pa neće previše da rizikuju![]()

Ja nisam mislila ni na kakvu izdaju, niti ona postoji. Ako i postoji, ona je na DRUGOJ strani..
Ovde pominju nesto da Nikolic "menja zene", koliko ja znam, Seki je promenio zenu sa sve detetom sudskim putem- sto bi se reklo
Ali, svako ima prava na svoj zivot, pa i ti i ja i svako drugi, a i na svoja misljenja.
U to ime, budi mi pozdravljena, do narednog "vidjenja"![]()

Treći je zapravo treća![]()

koliko ja znam, Seki je promenio zenu sa sve detetom sudskim putem- sto bi se reklo

Poštenije je tako nego da lažeš ženu a iza leđa joj radiš svašta, što je Tomin stilSamo da ne bude on, takođe sudskim putem, primoran da priznaje nekakvu decu
![]()

čovek našao o'ma pravu stranku i povratio se iz mrtvih
...'oćeš punjenu pljesku po povoljnoj ceni , potpiši pristupnicu sns , a nećeš da potpisuješ , o'ma cena ide bar 20%...pa biraj

I evo ih opet :
![]()
Sijamski blizanci![]()

SNS Tomislava Nikolića i Savez vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora već osam meseci pregovaraju o rušenju Vlade Srbije i pravljenju postizborne koalicije, otkriva Press. Lideri SVM-a Ištvan i Balint Pastor razgovarali su sa Nikolićem i Aleksandrom Vučićem o koaliciji još pre poslednjih izbora, kada je Mađarima nuđena kompletna vlast u Vojvodini, ali i rukovođenje policijom
[nikolic pastor]
nikolic pastor
Tadiću iza leđa... Nikolić i Ištvan Pastor
Kako saznajemo, SVM ima punu podršku naprednjaka u povremenom „ljuljanju" Vlade Srbije. Informacije o bliskosti SVM i SNS došle su i do vrha DS-a, pa je upravo zbog toga Boris Tadić nedavno izbegao već zakazani sastanak sa Ištvanom Pastorom. Podsetimo, Pastor je danima najavljivao „otvoreni razgovor" sa Tadićem o problemima u vladajućoj koaliciji.
Lideri SVM-a i SNS-a potvrdili su Pressu da imaju „odličnu i vrlo intenzivnu komunikaciju", ali tvrde da ne razgovaraju o rušenju Vlade.
- Bilo je sastanaka na Paliću sa gospodinom Nikolićem. Sastali smo se u novembru, kako vi tvrdite, ali i pre i posle toga. I nadam se da će ih biti još. SNS je nova stranka na srpskoj političkoj sceni, koja je odmah povukla veliki broj glasača. Očigledno je da ima budućnost i nama je u interesu da imamo dobre odnose sa njima. Uostalom, SVM ima dobre odnose sa većinom stranaka, ali ne krijemo da sa SNS-om, iako su opozicija, izgrađujemo dobru saradnju - kazao je Pastor.
Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić kaže da između naprednjaka i SVM postoji dobra komunikacija na nivou lidera stranaka.
- Nema ništa čudno u tome što želimo da gradimo dobre odnose sa jednom od stranaka nacionalnih manjina. Mi to ne krijemo i mislim da je izuzetno dobro za državu da odnosi između srpskih i mađarskih partija budu na visokom nivou - kazao je Vučić, koji nije isključio mogućnost za koalicionu saradnju SNS i SVM.
(D. I.)
SNS Tomislava Nikolića i Savez vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora već osam meseci pregovaraju o rušenju Vlade Srbije i pravljenju postizborne koalicije, otkriva Press. Lideri SVM-a Ištvan i Balint Pastor razgovarali su sa Nikolićem i Aleksandrom Vučićem o koaliciji još pre poslednjih izbora, kada je Mađarima nuđena kompletna vlast u Vojvodini, ali i rukovođenje policijom
[nikolic pastor]
nikolic pastor
Tadiću iza leđa... Nikolić i Ištvan Pastor
Kako saznajemo, SVM ima punu podršku naprednjaka u povremenom „ljuljanju" Vlade Srbije. Informacije o bliskosti SVM i SNS došle su i do vrha DS-a, pa je upravo zbog toga Boris Tadić nedavno izbegao već zakazani sastanak sa Ištvanom Pastorom. Podsetimo, Pastor je danima najavljivao „otvoreni razgovor" sa Tadićem o problemima u vladajućoj koaliciji.
Lideri SVM-a i SNS-a potvrdili su Pressu da imaju „odličnu i vrlo intenzivnu komunikaciju", ali tvrde da ne razgovaraju o rušenju Vlade.
- Bilo je sastanaka na Paliću sa gospodinom Nikolićem. Sastali smo se u novembru, kako vi tvrdite, ali i pre i posle toga. I nadam se da će ih biti još. SNS je nova stranka na srpskoj političkoj sceni, koja je odmah povukla veliki broj glasača. Očigledno je da ima budućnost i nama je u interesu da imamo dobre odnose sa njima. Uostalom, SVM ima dobre odnose sa većinom stranaka, ali ne krijemo da sa SNS-om, iako su opozicija, izgrađujemo dobru saradnju - kazao je Pastor.
Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić kaže da između naprednjaka i SVM postoji dobra komunikacija na nivou lidera stranaka.
- Nema ništa čudno u tome što želimo da gradimo dobre odnose sa jednom od stranaka nacionalnih manjina. Mi to ne krijemo i mislim da je izuzetno dobro za državu da odnosi između srpskih i mađarskih partija budu na visokom nivou - kazao je Vučić, koji nije isključio mogućnost za koalicionu saradnju SNS i SVM.

![]()
...како гледа ову Табаковићку, прождрљиво..![]()
Biće tu nečega.![]()
![]()

Naime, uzeo je nešto da s.ere o medijskom prostoru u Srbiji ali naravno priča se svela na to kako on jadan nije zastupljen u medijima (što je ordinarna laž) i kako Palma Plus treba da bude kažnjena jer na silu promoviše vladajuću većinu. Usput je izrekao veliku misao da poslanik sme da ima trgovinsko preduzeće ili bilo koju drugu firmu ali ne sme televiziju 

Jedna ženska je jutros tako dobro napušila Tomu da mi dođe da joj pošaljem buket cvećaNaime, uzeo je nešto da s.ere o medijskom prostoru u Srbiji ali naravno priča se svela na to kako on jadan nije zastupljen u medijima (što je ordinarna laž) i kako Palma Plus treba da bude kažnjena jer na silu promoviše vladajuću većinu. Usput je izrekao veliku misao da poslanik sme da ima trgovinsko preduzeće ili bilo koju drugu firmu ali ne sme televiziju
Onda je dotična žena (iz Palminog tabora) uzela da se izderava na njega i lepo mu rekla da ga ima svuda i da samo još fali da počne da deli recepte, rekla da je Palma Plus emitovala njegov miting iz Niša, da im nikada dinara nije platio i da je Vučić zvao da moli da se to emituje. Usput mu je spomenula da je za ovih osamnaest godina stekao samo ličnu imovinu a za državu ništa uradio nije, da je izdajnik, da se ne skida sa svih lokalnih televizija, da pljuje one koji su mu do juče bili dobri itd.
Bio je malo nepristojan, hteo je da je napadne da laže ali je na kraju ućutao. Vredelo je videti i njegovu a bogami i Jorgovankinu facu![]()

Jes da je odvratno debela, ali zato skupština više ne muči muku sa glodarima!![]()

Jes da je odvratno debela, ali zato skupština više ne muči muku sa glodarima!![]()

Je l' se dugo "izderavala"
Ima li njen "Betoven" neku imovinu, ili se od prosjacenja po ulicama onako obogatio i ugojio?!
Ili je od silnog "izderavanja" zaboravila?
"Izderavanje" nije bas upalilo, rekla bih![]()

Bogami njen Betoven u svom gradu uze apsolutnu pobedu i oformi vlast - kad Toma to uradi u KG (ali sam, bez Nataše) onda mogu da se poredeNeće u Jagodini ljudi sebi da odsecaju prste već u Kragujevcu
![]()

Ko? Tabakovićka?
U pravu si, samo što ne eksplodira od debljine![]()

Natasi bi bilo dovoljno da je uspela da osvoji bar JEDNOG Kragujevcanina![]()
Za sad ona sme da šeta po Kragujevcu bez da je pitaju odakle joj dve kuće
Uostalom proveri kako Toma prolazi na SVOJOJ opštini Erdoglija pa onda pričaj