ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

nesto me ovde kopka sta si hteo da kazes, pa si u pola misli prekinuo. valjda si se zaleteo? da sumiramo: 1)milosevic nije hteo da uradi sto mu zapad kaze, pa nas bombardovase i njega ubise? 2) djinkic se nesto predomislio i ne htede da uradi sta mu zapad kaze i njega ubise ? i ti ih zato zaamrzi? e sad jedno kljucno pitanje : dali zato zamrzi i A. VUCICA, sto po tebi nece da uradi sto mu zapad kaze??????/ ti bi sve uradio sta ti zapad kaze?
Da, zaleteo i izleteo

Чим покосим и мало се просуши- зовем те, не брини!
kišnicu mu sipaj u Don Perignon flajku, odmah će ti proceni godinu berbe koliki je stručnjak :mrgreen:

kišnicu mu sipaj u Don Perignon flajku, odmah će ti proceni godinu berbe koliki je stručnjak :mrgreen:
Да, види се да је свецки чо'ек, препознајем тај вокабулар и стил... :lol:

sta ti nije jasno?
vlast promeni coveka... normalnog a ne gnjidu
politika je opasan zanat i covek se osili i pomisli vrlo brzo da je bog... onda te spuste na zemlju jer nema malih bogova vec samo bogova. a spuste te kada si dobio zadatak da unutranju politiku radis kako si naucen a ne spoljnju...
milosevic je hteo da bezi i sa rusima vodi drugu da izbegne neumitno...kaznjen
djindjic je razocaran bio jer je kao naivac ali kao pacer verovao da su zapadnjaci iskreni... a jebli ga i otezali sa svime.... pa to budala javno rekao na kosovu onako. potpisao metak
ovaj radi jos gore danas...
kostun shvatio na vreme sa kime je i digao ruke zabol ge ima drzavnu poenziju i pije u belanovici rakiju sa mnom..
tadic obrazovan i kulturan vaspitan razumeo poruku i odstupio...
polako. -1) milosevic hteo da vodi drugu politiku od one koju ga je zapad naucio? a ovi ga bum? ti to opravdavas, oni to mogu raditi ? -2) djindjic naivno verovao zapadu, rekao nesto o kosovu , a oni bum? ti to opravdavas , ti verujes zapadu? -3) kostunica, tadic shvatili da ne smeju voditi SRBSKU politiku, nego moraju zapadnu i odstupili? i ti to opravdavas? - 4) zapad sad hoce da srusi AV vucka, zbog cega? postavicu ti 2 opcije pod -1) AV radi sve pod uticajem zapada , izdaje srbske interese na KIM, hoce srbiju u NATO, EU, stavlja srbiju u robski polozaj prema zapadu.......dopuni jos ako mislis da ima. ili -2) vucic nece nista da radi pod uticajem zapada, uvodi rusko naoruzanje, dozvoljava kineskim, ruskim firmama da udju u srbiju, vodi kakvu takvu neutralnu politiku, nece u NATO, nece da prizna KIM, lobira za povlacenje priznanja tog istog .....dopuni po volji. opet pitanje za tebe: zasto ga ti rusis , za ono pod 1 ili ono pod 2???????/

:heart:
kul bejbi...to su sve politicki paceri.
Najveci politicki pacer si ti sa promenom makar 4 stranke otkad ja znam - prvo si bio za Kostunicu, pa posle za anarhiju i protiv Vucica, pa si se ulizivao Vucicu i cak isao kod nejga na prijem gradjana, pa kad ti ni to njije poslo za rukom, sad si opet anarhista....predstavi se i pokazi "licnu kartu" pre nego sto bilo koga etiketiras, a ko je "pacer" vidi se po glupostima koje pise kao navijen.

Uostalom ne malo ljidi misli da si ti sam Bakarec, najveca politicka ulizica novijih vremena, na stranu sto je suntav..

Skupilo se tu vas sacica jada da iztrisete svoje frustracije i da pisete kao navijeni i po naredjenju, i takav nasao nekog da kritikuje sto mu nije ni orah iz ruke uzeti koliko je politicki ljigav.

Već je urađeno, kršenje ustava nije fikcija ali režim pokušava da to izbriše iz svesti masa raznim relativizacijama.

Ono što je režimu pošlo za rukom tokom neustavnog vanrednog stanja jeste da ujedini one tri četvtine koje nisu glasale za njega.

I treba da ujedini kad je nevolja u pitanju, to je pohvalno i nista ruzno. Uglavnom su gradjani zahvalni na merama i slazu se oko njih, ovo poslednje i ne racunam, sad je popustilo najgore stanje pa moze da se svako kerebeci kao mu volja.

I na kraju samo pitanje za razmilsjanje za tebe: da li bi skocio u reku da spases nekog ko se davi iako je na tom mestu zabranjeno kupanje ili ne bi?

Slabo sam ovde poslednjih godina, svratim na kratko , nekad se malo zadržim, nekad ni to malo.

Sada sam pomislila da postaje zanimljivo naročito u doživljaju sve ga ovoga što nikad nisam iskusila u životu i zbog skretanja misli sa nekih ličnih problema ali me rastužuje što meni nekad dragi ljudi , nik-ovi počinju da se menjaju.

Evo klon nekadašnje surbel , nikad se nikom ovako ne bi obratila , naročito ne bi mešala č i ć , originalna bila pismena žena , a to znači ...znamo oboje šta .

Cmok :heart:
moje saucesce

da li bi skocio u reku da spases nekog ko se davi iako je na tom mestu zabranjeno kupanje ili ne bi?
Опет се ти правиш нормална!?:eek:
И после ти Ђаво крив...:lol:
Сад ћеш да добијеш одговоре типа- "а шта тражи тај у реци, кад је купање забрањено", или неко контрапитање, сличног нивоа ингениозности...:mrgreen:

ZLO DOBA I JOŠ GRDJE NAIDJE!
Kad botovi više i ne smeju OTVORENO da podržavaju Vučića, nego kao izokola svi su kao loši, al on eto najmanje!
E, Srbijo na šta si spala!
A šta ocekujes od penzosa i ucenjenih radnika JKP komunalac...

Опет се ти правиш нормална!?:eek:
И после ти Ђаво крив...:lol:
Сад ћеш да добијеш одговоре типа- "а шта тражи тај у реци, кад је купање забрањено", или неко контрапитање, сличног нивоа ингениозности...:mrgreen:
Nije vazno sta ce da odgovori na pitanje, ja sam ga postavila kao pitanje za razmisljanje, a to je mnogo vaznije od bilo kakvih odgovora ovde.

Back