ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Kako može da se odgovara kad DS napravio pičvajz sa sudstvom?
Prvenstveno da najureni iz otetih firmi ne dobiju odśtetu.
То је инструкција споља, коју су жути ефикасно спроводили овде.
Да би се рестаурирао капитализам- било је потребно поновити убрзано "првобитну акумулацију капитала"; то се поштено не може извести, па је зато прво онеспособљено правосуђе.
ДС је само полуга, коју су покретали по својим потребама, а чланство и врхушка су за послушност награђивани привилегијама, новцем, друштвеним "угледом", лукративним пословима...
Зато они толико вриште на СНС; отели су им ту позицију, и не показују ни најмању вољу да им је икад врате... :lol:

Другим режима класично Западно Дринско понашање ..

Срежом сви они који су били са 'Слобом' те 1997ме .. а данас су на власти .. а били су оборени 2000'те

све су споразуме вратили на стање од 1997'ме ....

или нису ?!

Гас је и даље исти брашно исто .....

Знач мало Вас ФАКТИ газу са ЧИЊЕНИЦАМА

Samo se koprcaj ali nema promene vlasti. Srpskom narodu je dosadilo da slusa vase bajke 😂😂😂

Los pokusaj kopiranja Broza..
Vidi se da ni botovi ne citiraju vise Vucica jer uvek bude kontradiktoran samom sebi narednog dana a ovi potrose ceo dan braneci njegove tvrdnje...

Smara i to pljuvanje po sebi samom konstantno
Mozda je ova zvonjava pokrenula neka desavanja visih frekvenci da kod homoerectusa proradi prefrontalni cortex...logicko razmisljanje

ZLO DOBA I JOŠ GRDJE NAIDJE!
Kad botovi više i ne smeju OTVORENO da podržavaju Vučića, nego kao izokola svi su kao loši, al on eto najmanje!
E, Srbijo na šta si spala!

Не можеш да постављаш питања, док не одговараш на она, постављена теби.
Рекох ти; не обраћај ми се, док не одговориш на јуче постављена питања.

Zašto?

Zar nisi baš ti meni onomad držao predavanje da sam nesposobna i da, dok sam se ja bavila kerovima, ti si sticao i obezbedjivao za sebe i svoju porodicu i imao privatni biznis da vam nikada ništa ne zafali? Kako, iz državne firme? :)

Šta si hteo, da poniziš ljude koji savesno rade za platu? :)

vodio rat protiv nas nekolicine patriota koje su cerecili kao zuti kerovi cim se logujemo i nazivali nas sektom jer sam svima dao avatare kao sto je eremitin :lol:
bilo je zanimljivo..a sad za kesu suvih sljiva i pastetu sa likom one pedercine sa usnama on pise o sns-u -...ili glumi da je to , sto bi me ispunilo neopisivim zadovolsjtvom da ga prigrlim i gurnem mu glavu u krilo da mi se socno napusi q.... lazovcina :lol:
Što lažeš čoveka?
Patriote iz SPS, DSS, DS, G17
Otvorile neo-liberalnu ambasadu...

Jedna osoba ovde opisala vaša kafanska druženja iz RL-a:
Na početku svi se grlite puca od ortačine
Zatim se gospodski naručuje ko da je zenit samoupravljačkog socijalizma
Dodje kelner na kraju:"žao mi śto prekidam veselu atmosferu, ako mogu da naplatim, znate već smo trebali da zatvorimo ali ne videsmo veselije druśtvo pa ajd.."

A onda nastane lom...
Jedan mora hitno u wc, drugi nije popio lek na vreme osto mu kod kuće, treći obećava da će sledeći put on da časti, četvrti...

Ko beśe ono platio sav ceh, ispizdeo i nikad više nije hteo da se javi? :D
Isto imao dasku...za avatar...

zovi ga.... dok jos bude imao zube da moze da prica ili ruke da moze da kucka..
a ako se identifikujes sa njim onda si zaista tezi retard od drugih gde se po retrdiranim postovima izdvajas
ako nestane onih ku.. rogova za duvanje ,javi se lesandru mozda ti on negde pronadje neke kozne gajde. ajd sad na diskusiju, bez vredjanja

Dakle nemaš argument kojim bi objasnio činjenicu da se ne zna koliko je državnog novca potrošeno u svrhu političke kampanje vladajuće stranke zvanu nabavka respiratora i spašavanje Srbije od sigurne smrti?

Nemaš odgovor na pitanje da li je Srbija kupila 700 ili 400?

Ako je u prethodnom periodu bilo oko 300 a na respiratorima je 65 ljudi, znači da smo imali sasvim dovoljan broj i da je neko to dobro procenio pre?

Znaš li da se za finansijske zloupotrebe i prikrivanje istih ide u zatvor? :)
To je sića šta je Đitler zloupotrebljavo.
I naravno nije se znalo kolilo respiratora je bilo potrebno.
Moglo je i da je trebalo svih 4000 pa bi ga terali u zatvlr što smo imali samo 1500.
Kaki ste kreteni nikako ne može da vam valja.

A precutao si ruznu prošlost na forumu, gori si od Chede praška. 😆
jes' Ivan kaže jedno svi "jeste, tako je, svaka ti čast, ja se nikad ne bi setio a fakultet imam"
Samo sam ja bio crna ovca :ljutko:

Oće uredjenu Srbiju al po njihovom a na forumu rusvaj prave koliko im do reda :ljutko:

Back