VranV
Primećen član
- Poruka
- 659
Zar je ovo još dilema?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То није ни битно, увек можеш имати оправдање да су то странци учинили, али криминал, корупција, медијски мрак и апсолутна контрола медија, тај примитивни наратив који сви шире као папагаји како им он нареди, то понижавање и гажење државни институција, то је нешто што је страшно.Em sto krade, em sto nas sramoti sirom sveta. 100godisnjica prvog svetskog rata, on sedi negde u 55tom redu umesto sa pobednicima. Kod putina dosao od mesta pored predsednika do krajnjeg kraja sa nekim random penzosima...otisao u floridu i svi znamo sta se izblamirao...
Sada ce i Djilas da dodje da napadne... DjilasaSad ce da ti dodju automatizovani botovi da napadnu Djilasa
ma najgore je to pravdanje kriminala i izdaje, "ee buraz pa to dolazi direktiva iz londona, vasingtona, brisela..." to oni cornu pare od evropljana i amera i onda kad se dolazi naplata prave se ludi na tv pinku. To je bre nevidjeno, potpisuju svakakve stetne sporazume sa strancima, prvo lazu narod i ne kazu sta su potpisali, pa onda kukaju kad ih taj sporazum ujede za guzicu.То није ни битно, увек можеш имати оправдање да су то странци учинили, али криминал, корупција, медијски мрак и апсолутна контрола медија, тај примитивни наратив који сви шире као папагаји како им он нареди, то понижавање и гажење државни институција, то је нешто што је страшно.
То је још комплексније и наравно не треба генерализовати, али један део народа је емотивно лабилан + субмисиван, просто воли да га него шиба по леђима и да му наређује, можда им се и диже на то.Ako si za Vučića :
1) bot si koga plaćaju da jde gvna za crvenu ( odvratni su )
2) glup si ( imam razumevanja ) moja baba npr, žena ne zna da koristi int.. gleda Dnevnik i to što vidi to je to.. popušta polako pod mojim uticajem ali neću rizikovsti i neće na glasanje pošto ću da joj konfiskujem ličnu taj dan..
3) ucenjen si radnim mestom ( imam razumevanja )
4) zao si
5) kombinacija svih ovih iznad ili nekih od njih
Dakle normalan, neucenjen čovek ne može da podržava ubice i kriminalce.
Vlast i moć je kažu najgora droga!!!Jbt, ja, da imam 2-3 miliona, živeo bih na ostrvu na Tajlandu i kupio dve trandže robinje da me hlade ceo dan![]()
to je nick sanjar i njegovih 13 klonovaMožda da napravimo snapshot rezltata povremeno...
Pogledajte prilog 1771216
Nije, mnogo je lepse biti opozicija, zato nasa nema nikakvu zelju da se domogne vlasti, vec lepo uzivaju u bogatstvu i dokolici.Vlast i moć je kažu najgora droga!!!
Kao @Nikola Tajland? Ti bi bio odlican opozicionar...Jbt, ja, da imam 2-3 miliona, živeo bih na ostrvu na Tajlandu i kupio dve trandže robinje da me hlade ceo dan![]()
Vlast, moć i drogeVlast i moć je kažu najgora droga!!!
Bar se skloni da ne smetaš.Protiv Vucica.
Protiv studenata.
Mislim da susjede zaboli K za poziciju.Valjda se to vidi po misljenju susjeda. Svi oni iskreno zele da je nasa pozicija sto bolja i brinu sto smo oslabili.
Samo ignorisanje.Sad ce da ti dodju automatizovani botovi da napadnu Djilasa