Za ili protiv Vučića

Dali ste za ili protiv Vučića

• Za

glasova: 3 7,5%
  • Protiv

glasova: 35 87,5%
  • Svejedno

glasova: 2 5,0%

• Ukupno glasova
    40
Aleksandar Vucic je tumor srpskog drustva. Osim sto krade na nebeski nivo, sto se i moze oprostiti ako uspeva u drugim oblastima, on je takodjer kompletni idiot nesposobnjak za diplomatiju, te je nesposobnjak i za unutrasnju politiku.

Em sto krade, em sto nas sramoti sirom sveta. 100godisnjica prvog svetskog rata, on sedi negde u 55tom redu umesto sa pobednicima. Kod putina dosao od mesta pored predsednika do krajnjeg kraja sa nekim random penzosima...otisao u floridu i svi znamo sta se izblamirao...

kao sto sam rekao, on je tumor i ubija nas drustveno. Promovisu starlete i narkomane na pozicije elite i moci a isteruje se srpska omladina u nemacku, "ako ti se ne svidja idi begaj!". Kosovo prodao, svaki dan obecava jeftine resurse evropi da ga ne ubiju...

Em sto krade, em sto nas sramoti sirom sveta. 100godisnjica prvog svetskog rata, on sedi negde u 55tom redu umesto sa pobednicima. Kod putina dosao od mesta pored predsednika do krajnjeg kraja sa nekim random penzosima...otisao u floridu i svi znamo sta se izblamirao...
То није ни битно, увек можеш имати оправдање да су то странци учинили, али криминал, корупција, медијски мрак и апсолутна контрола медија, тај примитивни наратив који сви шире као папагаји како им он нареди, то понижавање и гажење државни институција, то је нешто што је страшно.

То није ни битно, увек можеш имати оправдање да су то странци учинили, али криминал, корупција, медијски мрак и апсолутна контрола медија, тај примитивни наратив који сви шире као папагаји како им он нареди, то понижавање и гажење државни институција, то је нешто што је страшно.
ma najgore je to pravdanje kriminala i izdaje, "ee buraz pa to dolazi direktiva iz londona, vasingtona, brisela..." to oni cornu pare od evropljana i amera i onda kad se dolazi naplata prave se ludi na tv pinku. To je bre nevidjeno, potpisuju svakakve stetne sporazume sa strancima, prvo lazu narod i ne kazu sta su potpisali, pa onda kukaju kad ih taj sporazum ujede za guzicu.

Svako krade, al j*bes mu mater ovi su bukvalno sve negativa i 0 pozitiva

Ako si za Vučića :
1) bot si koga plaćaju da jde gvna za crvenu ( odvratni su )
2) glup si ( imam razumevanja ) moja baba npr, žena ne zna da koristi int.. gleda Dnevnik i to što vidi to je to.. popušta polako pod mojim uticajem ali neću rizikovsti i neće na glasanje pošto ću da joj konfiskujem ličnu taj dan..
3) ucenjen si radnim mestom ( imam razumevanja )
4) zao si
5) kombinacija svih ovih iznad ili nekih od njih

Dakle normalan, neucenjen čovek ne može da podržava ubice i kriminalce.
То је још комплексније и наравно не треба генерализовати, али један део народа је емотивно лабилан + субмисиван, просто воли да га него шиба по леђима и да му наређује, можда им се и диже на то.
Немају ни трунке критичке свести, већ делују емотивно, па је лако манипулисати њима.
Подложни су разним фобијама, често и усамљени, па им је потребан велики вођа и партија да им да макар на речима неку врсту заштите.
Тај поданички дух ће радије бранити криминалца, него поштеног човека. Имају и неку фобију од демократије, што због запада који нас је бомбардовао, што због пропаганде да демократија даје сувише слобода, а они мучени воле диктаторе, нигде не путују и онда су злуради и желе свима исто. Поред силних фобија, имају фобију од свих нових ствари, технофобија, али и страх да ће политичка промена нешто лоше донети или неку неизвесност. Па онда генерацијски јаз и фобија од младих итд.
Понављам, ово није генерализовање, већ причам о једном делу ћација.

Режим савршено користи њихове мане и проблеме.

Back