ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Ма, свега ту има; само се треба смејати и посматрати са стране, подалеко од обе секте.
Забавно је посматрати то увећавање протеста са једне стране, и умањивање са друге... :lol:
Нереално са обе стране- што даје лепу прилику за забаву.
meni lici da je nekome na vlasti uvecana prostata od protesta i da preti da prsne

I treba da ujedini kad je nevolja u pitanju, to je pohvalno i nista ruzno.

Stiče se utisak da to ujedinjenje nije proteklo onako kako je dotični nameravao...

Uglavnom su gradjani zahvalni na merama i slazu se oko njih, ovo poslednje i ne racunam, sad je popustilo najgore stanje pa moze da se svako kerebeci kao mu volja.

...jer su mu se ovako zahvalili na merama.

I na kraju samo pitanje za razmilsjanje za tebe: da li bi skocio u reku da spases nekog ko se davi iako je na tom mestu zabranjeno kupanje ili ne bi?

Veruj mi da niko nije stekao utisak da ga dotični spasava već da ga dodatno davi.

zasto se svi bojite da kazete za koga lupate, sve ce te reci , ali za koga lupate NIKAD. jbte koje ste vi dileje. osvestite i mene zasto lupate, mozda i ja kupim serpu na popustu? ti ces sa 0.1 % glasova isprepadati 60% . ako ne lupas serpe, onda verovatno duvas u onaj rog ( kako se zove?)

sta ce tebi serpa, ako zivis u holandiji?

Skola zute patke je medjunarodna skola za nerazvijena plemena. U srbiji ima radni naziv "Ne davimo Beograd" iliti patka jos ne zna da pliva, a to je skola za paciji mozak....nepotrebna normalnim ljudima.

Priča kako su oni inicijatori je besmislica na koju si se samo ti primio,

Zamisli izadjes na ulicu i ljudi te poznaju po serpi umesto po imenu?
Odmah bih znao da nešto nije u redu sa tim ljudma.

vis kako si postao licemer e..ja te mazem filom za tortu a ti lazes... da je tako kao sto kazes ne bi ja bio banovan svaki drugi dan i zato sam imao hiljadu nikova a ti si cak bio i moderator i delio packe ovde ljudima i izvivljavao se... o tome da ti je cela ekipe krste bila na rodjendanu gde se sviralo i pevalo necu jer je degute
tacno, ja nista ne zaboravljam..nikome... to prenesi onome da zna sta ga ceka.

ja se njega secam kao okorelog zutaca, zut ko da ima zuticu, a sad sendvicar. sta li mu se desilo, ziva nisam da znam. :zcepanje:

Stiče se utisak da to ujedinjenje nije proteklo onako kako je dotični nameravao...

...jer su mu se ovako zahvalili na merama.

Veruj mi da niko nije stekao utisak da ga dotični spasava već da ga dodatno davi.
Ako, neka sad udaraju u serpe, bitno je da je najgore proslo. Sutra ce mu zahvaljivati, makar u sebi.

Zašto nije u zatvoru?
Зато што се законом санкционише криминал а неморално понашање се може законски санкционисати само у специјалним случајевима. Неморално понашање се кажњава на изборима и као што видимо Ђилас је кажњен и то жестоко и биће кажњаван све док се не повуче из политике.

Verujem da će polako početi da se ruše kao kula od karata.
To više nije isključeno kao mogućnost.

Takodje, verujem da u njihovim redovima ima dosta ljudi koji se ne slažu sa pojedinim odlukama, ili zbog savesti ili iz straha, naročito kada se pojavljuju kao dirketno odgovorni, kao što će biti Zorana MIhajlović.
Siguran sam da postoji nezadovoljstvo unutar stranke jer ono što se dogodilo apsolutno nije bilo u redu kao što je i reakcija vlasti na građanski protest bila apsolutno pogrešna. Bakljade, govor mržnje, agesivno ponašanje...

To je jedna interesna grupa koja je celu svoju vladavinu zasnovala na marketinškim osnovama, bustaju ego svojim pijunima koji će za njih, ako treba da jedu zemlju, dok sa druge strane obezbedjuju sebe i narednih 10 svojih kolena, ogromnim poslovima i imovinom.

Tako je ali se ujedno igraju i sa nadanjima svojih podanika što je mač sa dve oštrice a DOS je npr. osetio obe.

Kad spomenu Acu Lukasa, zanimljivo je što je taj čovek dobio dozvolu za kretanje kao da radi neke neodložne poslove, dok poslanici u Skuptini sede kući i nisu neophodni državi u ovom trenutku.

Veliki problem ove vlasti su frustracije, primitivizam i neiživljenost njenih činilaca. Te okolnosti dovode do toga da je država u kojoj je Aca Lukas važnija osoba od poslanika očito moguća

Poslednja izmena:
Ako, neka sad udaraju u serpe, bitno je da je najgore proslo. Sutra ce mu zahvaljivati, makar u sebi.
Pošto je najgore prošlo, to tvoje posle se upravo dešava. I niko ne zahvaljuje na uobičajen način već izražava negodovanje sa velikim žarom.

zasto se svi bojite da kazete za koga lupate, sve ce te reci , ali za koga lupate NIKAD. jbte koje ste vi dileje. osvestite i mene zasto lupate, mozda i ja kupim serpu na popustu? ti ces sa 0.1 % glasova isprepadati 60% . ako ne lupas serpe, onda verovatno duvas u onaj rog ( kako se zove?)
Otkiću ti tajnu,ali pssst.Nikom ni reči.Iza svega stoje Rotšild i Rokafela.Hoće da nas unište i da nam sruše državu,a ubeđeni su da će to uraditi šerpama i vuvuzelama.Mrze nas jes smo bolji od njih i zavide nam jer imamo najbolju vlast u našoj istoriji.Ne mogu da podnesu onoliko sposobne,lepe i pametne lidere koje imamo.Ja niti lupam,niti pištim,ali zato podstičem ljude da to čine.Moj deo je najzahtevniji,pa ovakve najviše plaćaju

ZLO DOBA I JOŠ GRDJE NAIDJE!
Kad botovi više i ne smeju OTVORENO da podržavaju Vučića, nego kao izokola svi su kao loši, al on eto najmanje!
E, Srbijo na šta si spala!
Opet podmecete, upravo vi zutci sirite propagandu godinama kako su svi isti,
kako u Srbiji nema za koga da se glasa, jer su svi boodale i nesposobni.
To i sad radite, rusite Vucica, a kao niste ni za koga, niko se ne ofira,
nemate mooda da kazete za koga udarate u serpe.

Da li je to negde zakonom zabranjeno da nečiji brat i sestra bave nekim poslom?

Pre nego što pokušao biti pametan, pokušaj da shvatiš da ima neko od koga si intelektualno inferiorniji!
Zakonom je zabranjeno nameštati tender.A ovde se to radi konstantno
Neću više da pokušavam da budem pametan.Povlačim se pred intelektualnim gromadama,poput botova.Naučnici su predvideli da će botovi do 2100. god da budu pametni koliko i ljudi.E pa omanuli su.Već 2020. su postali pametniji i od ljudi.Duvajte ga naučnici! :lol:

Opet podmecete, upravo vi zutci sirite propagandu godinama kako su svi isti,
kako u Srbiji nema za koga da se glasa, jer su svi boodale i nesposobni.
To i sad radite, rusite Vucica, a kao niste ni za koga, niko se ne ofira,
nemate mooda da kazete za koga udarate u serpe.
Нису то жути, немам појма шта су, али очигледно је да је Лаза на одмору.

ja se njega secam kao okorelog zutaca, zut ko da ima zuticu, a sad sendvicar. sta li mu se desilo, ziva nisam da znam. :zcepanje:
Da nije slučaj kao kod Zolike snejksa.Taj bio Ligaš i veličao ligu i žut.E onda su ga isterali iz ministarstva,pa je postao naprednjaka,kada su ga ubacili u kikindsku opštinu.

Zakonom je zabranjeno nameštati tender.A ovde se to radi konstantno
Neću više da pokušavam da budem pametan.Povlačim se pred intelektualnim gromadama,poput botova.Naučnici su predvideli da će botovi do 2100. god da budu pametni koliko i ljudi.E pa omanuli su.Već 2020. su postali pametniji i od ljudi.Duvajte ga naučnici! :lol:
A ti znaš, video si, bio si, sve si snimio i tako to?
Pričale babe na pijaci.
Ja verujem jedino crno na belo.
I za Đitlera se pričalo da je pokro boga oca, Mišković drpio po Evrope i nikom ništa. Sve po zakonu, bajo moj, koji su sami sebi napisali.

Otkiću ti tajnu,ali pssst.Nikom ni reči.Iza svega stoje Rotšild i Rokafela.Hoće da nas unište i da nam sruše državu,a ubeđeni su da će to uraditi šerpama i vuvuzelama.Mrze nas jes smo bolji od njih i zavide nam jer imamo najbolju vlast u našoj istoriji.Ne mogu da podnesu onoliko sposobne,lepe i pametne lidere koje imamo.Ja niti lupam,niti pištim,ali zato podstičem ljude da to čine.Moj deo je najzahtevniji,pa ovakve najviše plaćaju
sad si sebe prevazisao.pametan covek sebe ne moze da prevazidje. kad covek hoce da ispadne faca

Back