ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Možeš i ranije da počneš, da malo vežbaš repertoar.
Nemoj da ispadaš iz ritma.
Uzmi onu dur šerpu jer ti ona duboka ide iz mola pa deluje nekako otužno.
А знаш како да препознаш Македонца- шерпаса?
Па, удара непарне ритмове... :mrgreen:

У томе и јесте проблем. :think:
Mozda i nije, nemojmo zuriti uopsteno svi, u zakljuccima.

Umesto da ljudi postanu svesni da nas je samo gvozdena ruka i disciplina do ovde dovela inace bismo prosli kao i mnogi na zapadu, njima ponekima, ne mislim da doticnog, kao da bi bilo draze da je bilo i vise zrtava, samo da se "ispostuje Ustav" koji uzgred, nije ni prekrsen, ugledajuci se na sada vec slobodno se moze reci "truli zapad" makar u ovom pogledu.

I dajte da ispostujemo to i nadalje, a protiv lupanja u serpe nemam ama bas nista ako ce to nekom da bude ventil.

I ne pisem ovo zato sto su politicari tako rekli, nego zato sto su lekari tako rekli a to je najvaznije.

Mozda i nije, nemojmo zuriti uopsteno svi, u zakljuccima.
Не журим ја, Керки, него знам са ким имамо посла овде.:lol:
Овде сви знају све, а нарочито они, који не знају ништа...:mrgreen:

To je tek paradoks nad paradoksima!

I izjava ministarke pravosuđa:

"Ni na koji način nisam povezana sa firmom u kojoj radi Bojan Kisić, niti sam u mogućnosti da utičem na poslovanje jedne multinacionalne kompanije koja posluje širom sveta. Vlada i ministarstva imaju stroge procedure kada je u pitanju poslovanje i zaključivanje ugovora sa različitim firmama, koje podrazumevaju rano prepoznavanje eventualnog sukoba interesa", rekla je Kuburović.

Opet nema Dr.Kisić na KZŠ? Već gotova blistava karijera? :)
Danas ni Kona nema, valjda da bude manje sumnjivo...:D

sta joj se desilo kad je nema?

Bizoni nikako ne mogu da shvate da narod ne lupa u šerpe da bi podržao Đilasa, nego radi toga što im se Prvorođeni zgadio, sve sa svojim bizonima i botovima.
Ма, свега ту има; само се треба смејати и посматрати са стране, подалеко од обе секте.
Забавно је посматрати то увећавање протеста са једне стране, и умањивање са друге... :lol:
Нереално са обе стране- што даје лепу прилику за забаву.

polako. -1) milosevic hteo da vodi drugu politiku od one koju ga je zapad naucio? a ovi ga bum? ti to opravdavas, oni to mogu raditi ? -2) djindjic naivno verovao zapadu, rekao nesto o kosovu , a oni bum? ti to opravdavas , ti verujes zapadu? -3) kostunica, tadic shvatili da ne smeju voditi SRBSKU politiku, nego moraju zapadnu i odstupili? i ti to opravdavas? - 4) zapad sad hoce da srusi AV vucka, zbog cega? postavicu ti 2 opcije pod -1) AV radi sve pod uticajem zapada , izdaje srbske interese na KIM, hoce srbiju u NATO, EU, stavlja srbiju u robski polozaj prema zapadu.......dopuni jos ako mislis da ima. ili -2) vucic nece nista da radi pod uticajem zapada, uvodi rusko naoruzanje, dozvoljava kineskim, ruskim firmama da udju u srbiju, vodi kakvu takvu neutralnu politiku, nece u NATO, nece da prizna KIM, lobira za povlacenje priznanja tog istog .....dopuni po volji. opet pitanje za tebe: zasto ga ti rusis , za ono pod 1 ili ono pod 2???????/
vidim da si mudar covek kada moj post preinacavas u aproksimacije koje ti izviru kao sline posle nazeba... aj sad lepo sve to sto si nalupao nadji u mom postu... a ako si politicki naivan pa ne razumes sta je politoka nego posmatras iz limenog tanjira kojim te hrani nezasita potreba da se odvaljujes, onda ti ja ti ne mogu pomoci...
ako zne znas ni u zemlji za koju kazes da si u njoj da je stranka pedofila aktivna i da je jedna jaka partija trazila da se skine ogranicenje na 10 godina ili 9 , onda mogu da samo naslutim koliko si napora ulozio da slozis ovaku konstruklciju :lol:

vidim da si mudar covek kada moj popst preinacavas u aproksimacije koje ti izviru kao sline posle nazeba... aj sad lepo sve to sto si nalupao nadji u mom postu... a ako si politicki naivan pa ne razumes sta je politioka nego posmatras iz limenog tanira kojim te hrani nezasita poteeba da se odvaljujes onda ti ja ti ne mogu pomoci...
ako zne znas ni u zemlji za koju kazes da si u jjoj da je stranka pedofila aktivna i da je jedan jaka partija trazila da se skine ogranicenje na 10 godina ili 9 , onda mogu da samo naslutim mkoliko si napora ulozio da slozis ovaku konstruklciju :lol:
maki, jos se akas sa krezubim grbavcima?

maki, jos se akas sa krezubim grbavcima?
nij on krezub... dodje u srbiju da namesti zube jer je ovde jeftinije i ovde je kao misic gricko...a kad se vrne tamo odakle je ispilio, otekne od zlobe ko da je balon :lol:

Back