Boris Grušenko
Buduća legenda
- Poruka
- 26.596
Eh, nije on tako nadaren kao najbolji student prava ikada u istoriji da preko noći postane i kardiohirurg.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, nije on tako nadaren kao najbolji student prava ikada u istoriji da preko noći postane i kardiohirurg.
A, zato samo hoće da vodi Dnevnik?Eh, nije on tako nadaren kao najbolji student prava ikada u istoriji da preko noći postane i kardiohirurg.
Ti znaš da si uvek uživao moju podršku čak i kada ne znaš šta pišeš.'Нећете ви мени госпожице .Грушенко задавати домажи, ово је мојих 5 минута и 5 реда
на Крстарици и причаћу шта и како и колико хожем'
'АЈ'
ljudi svasta podrzavaju, neki iz neznanja, njima covek moze da oprosti, ali olosu koji ovde botuje za gradjanski rat kao vecina vas sto radite i podrzavate ovo nasilje na krovovima gradova, mesto treba da bude tamo gde mislite da ce biti onima koji se ne slazu sa ovom izdajnickom politikom koju vodi lazni mesija.
zivi bili pa videli, posle nemojte da kukate da niste bili svuda opominjani da prestanetre podrzavati najcistiji nacizam...
Voli čovek,A, zato samo hoće da vodi Dnevnik?
Ti znaš da si uvek uživao moju podršku čak i kada ne znaš šta pišeš.
Pisao sam o tome ali nisi uradio domaći.
Veoma je važno u Srbiji zauzeti politički stav u predizbornoj kampanji ako si u statusu opozicije da ćeš raditi sve što i tvoj prethodnik samo mnogo bolje.
Mnogi od nas robuju navikama pa čak iako su očajne.
Niśta se nisi promenio od 2007-me
Sećam se, stigne žalba, žali se neki marlon...
Citiran korisnik šalje marlona u tri lepe...
Realno situacija za intervenciju
A na toj stranici pre nego ga ovaj oterao u tri lepe marlon njega napunio glavićem u usta
Inonda ajte vi obojica na ladjenje...
Medjutim jedan od njih se žali urednici...
Ok neki forumaši su više slali mailova Krstarici nego što su emotivno ljubavničkih poruka stigli da upute jedni drugima na forumu zbog urednika
E sad akovse ti maki nisi promenio od 2007-me, šta misliš kolikonse Djitler promenio?
Se sećaš da je tukao prvu ženu posle razvoda i njenog oca ZBOG ONE PARE?
TAKAV DA MI TRESE JAJA PO SRBIJI???
Ja takve izbegavam u širokom luku, nekako mi gadno da gledam seljačinu koji se prodaje skuplje od cene.Pa koliko jadan lupeta ne bi me iznenadilo ni da to obeća .
Ima ga spopletem sledeći put kad ga nagazim u Maxi-ju kako pazari pićence koje nosi Žeksu u Pink da se druže malo.
misliš na jutku ovog u prvim redovima kod vuka jeremića?Nista vi niste bolji od DSa.Stavise.
Vi ste samo produzili tamo gde su oni zaglavili u potkopavanju drzave.
DS nije bio spreman da sprovodi politiku Cede Jovanovica i LDPa pa ste zato vi dosli na vlast. Jer vi ste na to bili spremni.
Da ste saveznici , vidi se i u tome sto ste i za njih sakupljali potpise.
Sav ste politicki sljam,koji je na aparatima ,okupili oko sebe i odrzavate ih u zivotu...pokradenim parama i uzurpiranim politickim uticajem.
Jutka je vase lice i nalicje.
Kako nije bilo tražnje ... moja firm aje tražila više deviza nego u predhodna tri meseca ... dobar kurs govori da je bilo puno EUR , a oni od nekud moraju doći , mi ih ne štampamo
Ne vodi ministar samo brigu o tome da javlja šta je kupljeno , pa ga podseti
Valjda ima većih i prečih poslova od toga da podnosi raporte besposlenima .
Opet ta globalno-neoliberalna mantra kako je građanin , tj pojedinac iznad svakoga ,
Znaš i sama da nam je ta ideologija donela i to da su šefovi mnogo manje obrazovani i sa manje znanja od nameštenika ...šef koji ne zna da procenjuje prioritete i nije šef to je pajac koga je neko ubedio da je šef ...
Nije poslanička plata ni blizu dovoljna.
Kad smo već kod toga: kako ga nije sramota da je uzima, a ne radi ono za šta uzima pare?
Ajde...a što nije hteo da kupi ciglu?Sve to što si napisala nema veze sa time koliko je vlast u ovom trenutku kada ne funkcioniše ni jedan sistem kontrole, ne radi Skupština, ne radi Ustavni sud, nabavila respiratora iz državnog budžeta, po kojoj ceni niti da li je ta nabavka bila opravdana?
Koliko je tačno respiratora bilo, ko je procenio koliko nam je potrebno, koliko ih je zasta korišćeno i koliko je novca potrošeno?
To su trenutno najvažnija pitanja, pitanje svih pitanja, koja je cena bila ove političke kampanje za vladajuću stranku koju su platili gradjani od sopstvenih para?
Da li je moguće da istog dana ministar iznese podatak da smo nabavili 700 a posle par sati predsednik kaže 4000?
Ako je cena jednog respiratora 25.000 Evra to je razlika izmedju 17.500.000 Eur i 100.000.000 Eur?
Ministar je u zakonskoj obavezi da javnosti ove podatke stavi na uvid, gradjani moraju da znaju gde su i zašto potrošene tolike pare, ako KZŠ svakog dana daje podatak da na respiratorima ima ukupno do 65 ljudi!!!
U borbu za pravednu Srbiju moderacija obrisala istinsku poruku sa lepim zaključkom na kraju:
"Ako se ti maki nisi promenio od 2007-me, koliko se onda promenio Djitler?
Sećaš se da je tukao prvu suprugu posle razvoda i njenog oca ZBOG ONE PARE?"
Ja takve izbegavam u širokom luku, nekako mi gadno da gledam seljačinu koji se prodaje skuplje od cene.
Sve to što si napisala nema veze sa time koliko je vlast u ovom trenutku kada ne funkcioniše ni jedan sistem kontrole, ne radi Skupština, ne radi Ustavni sud, nabavila respiratora iz državnog budžeta, po kojoj ceni niti da li je ta nabavka bila opravdana?
Koliko je tačno respiratora bilo, ko je procenio koliko nam je potrebno, koliko ih je zasta korišćeno i koliko je novca potrošeno?
To su trenutno najvažnija pitanja, pitanje svih pitanja, koja je cena bila ove političke kampanje za vladajuću stranku koju su platili gradjani od sopstvenih para?
Da li je moguće da istog dana ministar iznese podatak da smo nabavili 700 a posle par sati predsednik kaže 4000?
Ako je cena jednog respiratora 25.000 Evra to je razlika izmedju 17.500.000 Eur i 100.000.000 Eur?
Ministar je u zakonskoj obavezi da javnosti ove podatke stavi na uvid, gradjani moraju da znaju gde su i zašto potrošene tolike pare, ako KZŠ svakog dana daje podatak da na respiratorima ima ukupno do 65 ljudi!!!
Ajde...a što nije hteo da kupi ciglu?
Ženo, baviš se glupostima. Non stop.Ako nemaš pametan odgovor, preskoči, za gluposti više nemam kapaciteta, dovoljno sam ih se načitala.
misliš na jutku ovog u prvim redovima kod vuka jeremića?
Sve to što si napisala nema veze sa time koliko je vlast u ovom trenutku kada ne funkcioniše ni jedan sistem kontrole, ne radi Skupština, ne radi Ustavni sud, nabavila respiratora iz državnog budžeta, po kojoj ceni niti da li je ta nabavka bila opravdana?
Vi neoliberalne demokrate samo o parama, nije život samo pare, a šta ćemo sa sportom? Nikad više medalja nije osvojeno za vreme ove vlasti.
To znači da sportisti imaju kvalitetnije uslove nego za vaše vreme koje je zauvek istorija, neće se ponoviti
da je urađeno kako je opzicija tražila bilo bi nam malo i 10000 respiratora , dobro je što su kupljeni , nije dobro što su kupovani navrat nanos da bi se izbegla moguća katastrofa trebali smo ih imati na lageruSve to što si napisala nema veze sa time koliko je vlast u ovom trenutku kada ne funkcioniše ni jedan sistem kontrole, ne radi Skupština, ne radi Ustavni sud, nabavila respiratora iz državnog budžeta, po kojoj ceni niti da li je ta nabavka bila opravdana?
Ти заиста имаш проблем са слухом или намерно муљаш? Тај први је говорио о уређајима****************