ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

'Нећете ви мени госпожице .Грушенко задавати домажи, ово је мојих 5 минута и 5 реда

на Крстарици и причаћу шта и како и колико хожем'

'АЈ'
Ti znaš da si uvek uživao moju podršku čak i kada ne znaš šta pišeš.

ljudi svasta podrzavaju, neki iz neznanja, njima covek moze da oprosti, ali olosu koji ovde botuje za gradjanski rat kao vecina vas sto radite i podrzavate ovo nasilje na krovovima gradova, mesto treba da bude tamo gde mislite da ce biti onima koji se ne slazu sa ovom izdajnickom politikom koju vodi lazni mesija.

zivi bili pa videli, posle nemojte da kukate da niste bili svuda opominjani da prestanetre podrzavati najcistiji nacizam...

O čemu ti lupetaš ?

Kakav građanski rat , kakve budalaštine ti prizivaš?

Šta tebe boli šta oni nešto tamo arlauču, kao što njih šta boli što vi puštate buku sa zvučnika + arlaučete + lupate u šerpe

Ako trpim vas , trpeću i njih ... jer ni jedni ni drugi nemate pravo da sebe smatrate jedinim ispravnim

Pisao sam o tome ali nisi uradio domaći.

Veoma je važno u Srbiji zauzeti politički stav u predizbornoj kampanji ako si u statusu opozicije da ćeš raditi sve što i tvoj prethodnik samo mnogo bolje.
Mnogi od nas robuju navikama pa čak iako su očajne.

+ У свакој политичкој кампаљи најбитније је заузети добар економски ров, шанац, бункер ....+

Ромел

Niśta se nisi promenio od 2007-me :D
Sećam se, stigne žalba, žali se neki marlon...
Citiran korisnik šalje marlona u tri lepe...
Realno situacija za intervenciju
A na toj stranici pre nego ga ovaj oterao u tri lepe marlon njega napunio glavićem u usta :mrgreen:
Inonda ajte vi obojica na ladjenje...
Medjutim jedan od njih se žali urednici...
Ok neki forumaši su više slali mailova Krstarici nego što su emotivno ljubavničkih poruka stigli da upute jedni drugima na forumu zbog urednika

E sad akovse ti maki nisi promenio od 2007-me, šta misliš kolikonse Djitler promenio?
Se sećaš da je tukao prvu ženu posle razvoda i njenog oca ZBOG ONE PARE?

TAKAV DA MI TRESE JAJA PO SRBIJI???

' Зар такав да сунети на рамадан ?'

Хоџа

Pa koliko jadan lupeta ne bi me iznenadilo ni da to obeća .

Ima ga spopletem sledeći put kad ga nagazim u Maxi-ju kako pazari pićence koje nosi Žeksu u Pink da se druže malo.
Ja takve izbegavam u širokom luku, nekako mi gadno da gledam seljačinu koji se prodaje skuplje od cene.

Nista vi niste bolji od DSa.Stavise.
Vi ste samo produzili tamo gde su oni zaglavili u potkopavanju drzave.
DS nije bio spreman da sprovodi politiku Cede Jovanovica i LDPa pa ste zato vi dosli na vlast. Jer vi ste na to bili spremni.
Da ste saveznici , vidi se i u tome sto ste i za njih sakupljali potpise.
Sav ste politicki sljam,koji je na aparatima ,okupili oko sebe i odrzavate ih u zivotu...pokradenim parama i uzurpiranim politickim uticajem.
Jutka je vase lice i nalicje.
misliš na jutku ovog u prvim redovima kod vuka jeremića?

Kako nije bilo tražnje ... moja firm aje tražila više deviza nego u predhodna tri meseca ... dobar kurs govori da je bilo puno EUR , a oni od nekud moraju doći , mi ih ne štampamo

Ne vodi ministar samo brigu o tome da javlja šta je kupljeno , pa ga podseti

Valjda ima većih i prečih poslova od toga da podnosi raporte besposlenima .

Opet ta globalno-neoliberalna mantra kako je građanin , tj pojedinac iznad svakoga ,

Znaš i sama da nam je ta ideologija donela i to da su šefovi mnogo manje obrazovani i sa manje znanja od nameštenika ...šef koji ne zna da procenjuje prioritete i nije šef to je pajac koga je neko ubedio da je šef ...

Sve to što si napisala nema veze sa time koliko je vlast u ovom trenutku kada ne funkcioniše ni jedan sistem kontrole, ne radi Skupština, ne radi Ustavni sud, nabavila respiratora iz državnog budžeta, po kojoj ceni niti da li je ta nabavka bila opravdana?

Koliko je tačno respiratora bilo, ko je procenio koliko nam je potrebno, koliko ih je zasta korišćeno i koliko je novca potrošeno?

To su trenutno najvažnija pitanja, pitanje svih pitanja, koja je cena bila ove političke kampanje za vladajuću stranku koju su platili gradjani od sopstvenih para?

Da li je moguće da istog dana ministar iznese podatak da smo nabavili 700 a posle par sati predsednik kaže 4000?

Ako je cena jednog respiratora 25.000 Evra to je razlika izmedju 17.500.000 Eur i 100.000.000 Eur?

Ministar je u zakonskoj obavezi da javnosti ove podatke stavi na uvid, gradjani moraju da znaju gde su i zašto potrošene tolike pare, ako KZŠ svakog dana daje podatak da na respiratorima ima ukupno do 65 ljudi!!!

Sve to što si napisala nema veze sa time koliko je vlast u ovom trenutku kada ne funkcioniše ni jedan sistem kontrole, ne radi Skupština, ne radi Ustavni sud, nabavila respiratora iz državnog budžeta, po kojoj ceni niti da li je ta nabavka bila opravdana?

Koliko je tačno respiratora bilo, ko je procenio koliko nam je potrebno, koliko ih je zasta korišćeno i koliko je novca potrošeno?

To su trenutno najvažnija pitanja, pitanje svih pitanja, koja je cena bila ove političke kampanje za vladajuću stranku koju su platili gradjani od sopstvenih para?

Da li je moguće da istog dana ministar iznese podatak da smo nabavili 700 a posle par sati predsednik kaže 4000?

Ako je cena jednog respiratora 25.000 Evra to je razlika izmedju 17.500.000 Eur i 100.000.000 Eur?

Ministar je u zakonskoj obavezi da javnosti ove podatke stavi na uvid, gradjani moraju da znaju gde su i zašto potrošene tolike pare, ako KZŠ svakog dana daje podatak da na respiratorima ima ukupno do 65 ljudi!!!
Ajde...a što nije hteo da kupi ciglu?

U borbu za pravednu Srbiju moderacija obrisala istinsku poruku sa lepim zaključkom na kraju:

"Ako se ti maki nisi promenio od 2007-me, koliko se onda promenio Djitler?
Sećaš se da je tukao prvu suprugu posle razvoda i njenog oca ZBOG ONE PARE?"

Ти жеш да отвараш полит кружок на нашу Бар Мицву ?!

Ja takve izbegavam u širokom luku, nekako mi gadno da gledam seljačinu koji se prodaje skuplje od cene.

Da znaš da nekako jadno i izgleda, pogubljeno, kad je sam bez čopora iza sebe al' u čoporu su i hijene hrabre što i ovde imamo prilike da vidimo.

Vi neoliberalne demokrate samo o parama, nije život samo pare, a šta ćemo sa sportom? Nikad više medalja nije osvojeno za vreme ove vlasti.
To znači da sportisti imaju kvalitetnije uslove nego za vaše vreme koje je zauvek istorija, neće se ponoviti

misliš na jutku ovog u prvim redovima kod vuka jeremića?
5535.JPG

Za vreme ovog vanrednog stanja prihvatila sam da radim neku anketu za banke ( nek i ta osoba nešto zaradi)
Možda je anketa rađena zbog pitanja : kako biste ocenili rad vlade RSrbije na skali od 1-10

Moj odgovor je bio: pre ovoga 3, posle ovoga 8 i to bez ikakvih kalkulacija

Po meni uradili su vrlo dobar posao ... ima grešaka , ali kako su izgledali kao ekipa s' koca i konopca ja sam iskreno iznenađena

Ako je tebi jedini problem respiratori onda sam ih ja malo ocenila , trebalo bi biti 9

Što se tiče kontrole vlasti , mislim da je najveći problem što je smanjen uticaj kontrole raznih agencija i regulatornih tela ... kako s eto već zove , a ne Skupština ili Ustavni Sud ... kao što vidiš Skupština sve potvrdila .

Vi neoliberalne demokrate samo o parama, nije život samo pare, a šta ćemo sa sportom? Nikad više medalja nije osvojeno za vreme ove vlasti.
To znači da sportisti imaju kvalitetnije uslove nego za vaše vreme koje je zauvek istorija, neće se ponoviti

Dakle nemaš argument kojim bi objasnio činjenicu da se ne zna koliko je državnog novca potrošeno u svrhu političke kampanje vladajuće stranke zvanu nabavka respiratora i spašavanje Srbije od sigurne smrti?

Nemaš odgovor na pitanje da li je Srbija kupila 700 ili 400?

Ako je u prethodnom periodu bilo oko 300 a na respiratorima je 65 ljudi, znači da smo imali sasvim dovoljan broj i da je neko to dobro procenio pre?

Znaš li da se za finansijske zloupotrebe i prikrivanje istih ide u zatvor? :)

da je urađeno kako je opzicija tražila bilo bi nam malo i 10000 respiratora , dobro je što su kupljeni , nije dobro što su kupovani navrat nanos da bi se izbegla moguća katastrofa trebali smo ih imati na lageru
srećom je izbegnut najgori svenario po državu i po ljude , jeste da smo morali svi da idemo u izolaciju ali generalno ja bih podržao i tronedeljnu potpunu izolaciju svih građana
da je urađeno kao u švedskoj imali bi smo italijanski scenario gde su na kraju birali koga će da kače na respiratore , ili švedski gde su dobili naređenje da na resporatore kače samo mlađe od 60 godina ako se ne varam , pa kada bi vam svima poumirali dede i babe onda bi vam opet država bila kriva

Ako je cena jednog respiratora 25.000 Evra to je razlika izmedju 17.500.000 Eur i 100.000.000 Eur
?
Ти заиста имаш проблем са слухом или намерно муљаш? Тај први је говорио о уређајима
који су УШЛИ У ЗЕМЉУ, а овај други о уговоренима али да обзиром на отимачину и огромне
промене цена код произвођача у једном дану, о сасвим другом... тако да ти је та твоја
основачка математика начисто јалова.

Back