ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Ženo, baviš se glupostima. Non stop.

Ona se samo bavi zadatim temama, bez ikakvog promišljanja

Ima tih par floskula : zatvoreni penzioneri (kao da ih pre toga nismo svi nadrndano ćuškali , šta se koji q tu nakačio od prevoza do marketa), pa ih poveže sa kursom eur

Sad su se nakačili an broj respiratora , baš im to od životne važnosti da znaju

Pre toga je bio onaj "šoping u Milanu" ...

Ima tu još neki spisak budalaština

Ima tih par floskula : zatvoreni penzioneri (kao da ih pre toga nismo svi nadrndano ćuškali , šta se koji q tu nakačio od prevoza do marketa), pa ih poveže sa kursom eur

Dokon pop i jariće krsti.

da je urađeno kako je opzicija tražila bilo bi nam malo i 10000 respiratora , dobro je što su kupljeni , nije dobro što su kupovani navrat nanos da bi se izbegla moguća katastrofa trebali smo ih imati na lageru
srećom je izbegnut najgori svenario po državu i po ljude , jeste da smo morali svi da idemo u izolaciju ali generalno ja bih podržao i tronedeljnu potpunu izolaciju svih građana
da je urađeno kao u švedskoj imali bi smo italijanski scenario gde su na kraju birali koga će da kače na respiratore , ili švedski gde su dobili naređenje da na resporatore kače samo mlađe od 60 godina ako se ne varam , pa kada bi vam svima poumirali dede i babe onda bi vam opet država bila kriva
Није их имао нико "на лагеру". Они и не траба да стоје "на лагеру".
Сети се отимачина туђе и већ плаћене уређаје и опрему које су се дешавале од Пољске до Индонезије.

Za vreme ovog vanrednog stanja prihvatila sam da radim neku anketu za banke ( nek i ta osoba nešto zaradi)
Možda je anketa rađena zbog pitanja : kako biste ocenili rad vlade RSrbije na skali od 1-10

Moj odgovor je bio: pre ovoga 3, posle ovoga 8 i to bez ikakvih kalkulacija

Po meni uradili su vrlo dobar posao ... ima grešaka , ali kako su izgledali kao ekipa s' koca i konopca ja sam iskreno iznenađena

Ako je tebi jedini problem respiratori onda sam ih ja malo ocenila , trebalo bi biti 9

Što se tiče kontrole vlasti , mislim da je najveći problem što je smanjen uticaj kontrole raznih agencija i regulatornih tela ... kako s eto već zove , a ne Skupština ili Ustavni Sud ... kao što vidiš Skupština sve potvrdila .

Banke su radile po instrukcijama NBS, ništa nisu radile samostalno, za sve su dobile uredbu i instrukcije od regulatornog tela, Narodne banke u saradnji sa državnim organima.

Ono što je bio glavni cilj jeste obezbedjivanje redovne isplate penzija i ostalih isplata za tu ciljnu grupu, kao i načina na koje je to moguće uraditi u vanrednim okolnostima. Donete su razne uredbe koje su u normalnim uslovima bile nezamislive i nemoguće

Misterishoperi su svakodevna pojava u bankarskom sektoru, i za i pre vanrednog stanja, to nije ništa novo.

Dakle anketa je imala za cilj da oceni rad NBS odnosno, koliko je ova politička kampanja urodila plodom kod potncijalnih glasača?

To nema veze sa pitanjem o tome koliko je novca potrošeno na političku kampanju pod maskom nabavke respiratora, i da to jeste veliki problem s obzirom da se radi o ogromnoj mogućnosti zloupotrebe u momentu kada ne postoji niko ko to može da kontroliše, jer j ogromna razlika izmedju 700 i 4000, ne samo u komadima nego u ceni!

Da, jeste problem jer ćemo ovo nesavesno trošenje para radi ove političke kampanje vladajuće stranke osetiti svi u narednom periodu pošto je država pred finansijskim krahom.

Dokon pop i jariće krsti.

Videću koliko ćeš dokon biti za tri meseca kada ne budeš imao ni naknadu za botovanje.

To što nemaš pojma da odgovoriš na ijedno smisleno pitanje nema veze.

Na nekim forumima postoji pravilo da je zabranjeno praviti se glup.
Ovde to pravilo za tebe, jednstavno ne bi moglo da važi.

Ти заиста имаш проблем са слухом или намерно муљаш? Тај први је говорио о уређајима
који су УШЛИ У ЗЕМЉУ, а овај други о уговоренима али да обзиром на отимачину и огромне
промене цена код произвођача у једном дану, о сасвим другом... тако да ти је та твоја
основачка математика начисто јалова.

Zašto podatak nije izneo ministar finansija pa da reši gradjanima ovu dilemu?

Ti mi ne deluješ kao ministar, a bogami ni kao matematičar.

Eto etiketiranje sa druge strane.Nije svako ko je protiv vučića žut.
Није свако, али добар део, Зверко.
И то је суштински апсурд у свему овоме; код тог истог Вучића је добар део тих истих жутара, који су сад "дисиденти" неолиберализма, који увелико и Вучић спроводи, на неки свој, не баш "дисциплинован" начин, избегавајући "доктрину" на сваком месту где му се пружи прилика; што је још блесавије- на њега су се у тој бесној лавини увреда обрушили и они који једнако као и ја презиру неолиберализам, али чине кардиналну грешку (по мени) мислећи да је у тој борби мишљења сваки савезник добар, потпуно превиђајући да се таквим избором савезника губи свака чистота идеје коју заступају.
То је оно што теби промиче, Зверко; :lol: схватам ја и видим твоју добру намеру, али- то је као кад у полицију која треба да спречи неки криминал примиш лопове и убице, јер поштен свет неће да се смара са тим проблемом, а ти се надаш да ће они, после, да постану "честити грађани" и одустану од своје праве природе.
Ако ти то није јасно сад, никад неће ни бити прилике, јер ће бити прекасно.:lol:

Banke su radile po instrukcijama NBS, ništa nisu radile samostalno, za sve su dobile uredbu i instrukcije od regulatornog tela, Narodne banke u saradnji sa državnim organima.

Ono što je bio glavni cilj jeste obezbedjivanje redovne isplate penzija i ostalih isplata za tu ciljnu grupu, kao i načina na koje je to moguće uraditi u vanrednim okolnostima. Donete su razne uredbe koje su u normalnim uslovima bile nezamislive i nemoguće

Misterishoperi su svakodevna pojava u bankarskom sektoru, i za i pre vanrednog stanja, to nije ništa novo.

Dakle anketa je imala za cilj da oceni rad NBS odnosno, koliko je ova politička kampanja urodila plodom kod potncijalnih glasača?

To nema veze sa pitanjem o tome koliko je novca potrošeno na političku kampanju pod maskom nabavke respiratora, i da to jeste veliki problem s obzirom da se radi o ogromnoj mogućnosti zloupotrebe u momentu kada ne postoji niko ko to može da kontroliše, jer j ogromna razlika izmedju 700 i 4000, ne samo u komadima nego u ceni!

Da, jeste problem jer ćemo ovo nesavesno trošenje para radi ove političke kampanje vladajuće stranke osetiti svi u narednom periodu pošto je država pred finansijskim krahom.

Opet ulazim u situaciju da sa tobom širim temu koja veze nema ni sa čim... dakle pomenuti događaj sam opisala samo da bih tinavela svoj stav o vladi RS ... šta sam mislila o njima i šta mislim sada

Ti želiš da pokažeš kako je vlada i država ispala toatalno nesposobna i da to podkrepiš time što ne znamo broj respiratora koji su kupljeni ili nekom kampanjom , koju ne vidim i koja me se ne dotiče

Ja sam pokušala da ti objasnim da iz ličnog iskustva smatram da je broj respiratora nebitna informacija za ocenu rada države i da je moja procena došla iz ličnih opažanja , ne iz nekih centara koji mi daju instrukcije šta da potenciram

Ti i ja se složiti nećemo jer su nam ciljevi i razlozi diskusije dve paralelne prave

Ti si ovde da kao propagandista izvikuješ floskule za račun uređenja države po nečijim interesima , ja sam ovde kao zainteresovani državljanin da moja država i vlast budu bolji i bolje rade u opštem interesu

A ja mislio ti navikla,....na ovom forumu od njih svaki dan i slusamo samo naucnu fantastiku

Ovde često pišem ono što naslućujem , što pročitam između redova ili čujem , pa i pomislim kako i preterujem

Ali ovo potvrđuje da sam u pravu

Ja sam čak bila pomislila da je Tuzla pomenuta u kontekstu "Srbija želi da privuče Bosnu sebi , pa pomislim, evo pa bilo bi i razumljivo" odgovor o zahtevu EU me je potpuno .... ne ne postoji reč ...
Jadni i tužni Boris Tadić

Respiratora ima i više nego što je u vrhu krize trebalo.

Back