Nastia
Veoma poznat
- Poruka
- 12.173
Vlast nije vlast da nabavlja iz svog džepa ... već da upravlja državnom imovinom
Shodno tome trebali bi da imamo poverenje i oni u nas i mi u njih , ali i da svako radi svoje poslove
Ja ne znam koliko nama treba respiratora , jer što bi oni kupili 5000 a nama treba 1000 ... prema tome u ono u šta se ne razumem ne komentarišem
Opet daješ glupe odgovore, kao i onda kada si rekla da je kurs Eur u bankama stabilan, u sred policijskog časa i potpune zabrane kretanja penzionerima, kada u banke nije imao ko ni da proviri, a samim tim ni da podiže novac ili radi konverzije.
Znaš meni da kažeš da ni mene niko nije pitao koliko sam kupila hleba ali ne znaš da odgovoriš gde se troše državne pare?
Ne postoji poverenje u finansijskom sektoru, pogotovo ne u pogledu državnog budžeta.
Vlast je u zakonskoj obavezi da iznosi podatke o državnom budžetu i imovini, a takodje podleže reviziji.
Dakle, zašto nije objavljen i javnosti dat na uvid podatak o broju kupljenih respiratora i ceni njihove nabavke iz Kine, kada je ministar Mali javno izjavio da će podatak biti dostupan javnosti?