ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Vlast nije vlast da nabavlja iz svog džepa ... već da upravlja državnom imovinom

Shodno tome trebali bi da imamo poverenje i oni u nas i mi u njih , ali i da svako radi svoje poslove

Ja ne znam koliko nama treba respiratora , jer što bi oni kupili 5000 a nama treba 1000 ... prema tome u ono u šta se ne razumem ne komentarišem

Opet daješ glupe odgovore, kao i onda kada si rekla da je kurs Eur u bankama stabilan, u sred policijskog časa i potpune zabrane kretanja penzionerima, kada u banke nije imao ko ni da proviri, a samim tim ni da podiže novac ili radi konverzije.

Znaš meni da kažeš da ni mene niko nije pitao koliko sam kupila hleba ali ne znaš da odgovoriš gde se troše državne pare?

Ne postoji poverenje u finansijskom sektoru, pogotovo ne u pogledu državnog budžeta.

Vlast je u zakonskoj obavezi da iznosi podatke o državnom budžetu i imovini, a takodje podleže reviziji.

Dakle, zašto nije objavljen i javnosti dat na uvid podatak o broju kupljenih respiratora i ceni njihove nabavke iz Kine, kada je ministar Mali javno izjavio da će podatak biti dostupan javnosti?

Када је у породичној тучи погинуо ВизиЈонар, била и оставинска расправа... била је строго
затворена за јавност и "обављена" потпуно супротно Закону. Уместо примерка решења за
архиву суда како закон налаже, судски примерак је склоњен у судски сеф, а Весела Удовица
и домаћица, недуго затим постала је "велики инвеститор и бизМисМен"...
"Генија" ВизиЈонар је постао преШЈедик Владе са укупно шест(6) месеци и осам(8) дана
радног стажа!

Zaboraviše to kao što je odjednom nastupila amnezija da bibliotekar Boško zamenio ženu i decu drugom mlađom al' je prethodnu izbubecao da je sirota tražila zabranu prilaska , i to ne bi bilo ništa čudno , nasilnika onoliko nego mu puna usta porodice i porodičnih vrednosti koje će potencirati čim dođe na vlast.

Jes' kako da ne , svoju ženu mlatiš i prebijaš, a borićeš se za Perinu .

Koliko mozga treba da nemaš da bi ovakvom nekom poverovao?!

Ili onaj nesrećni loši glumac sa Divjakovom majicom, onaj sa malom pišom koja ni takva nije u funkciji , drogiran i pijan opasnost u saobraćaju i da sve ne nabrajam ali kome može da padne na pamet da takvom dozvoli i pristup kasi kućnog saveta ili nešto veće ?

Cirkusijada na sve strane.

Ne mora da znači ... to je ta jedna mantra puštena za narode Ist Evrope .. da bi se izgubilo poverenje i da bi se lakše manipulisalo i vlastima i narodom

Smešno je što još uvek neki proturaju takve teze

hohohohohohohoho
Ipak se neko trudi da pamet ovde ne stanije , i to baš mnogo

Неће Бошко више пелене.... Хоће рукавице маскице ...

Сада же Боћко да врати да буде кубик гаса динар и кило брашна 14 динара ......

Fascinantno mi je bilo, ali to je stvarno sindrom njegovih glasača, kada su bili predsednički izbori, kaže moj komšija da će da glasa za Vučića, jer za koga bi drugog pošto je on naravno najbolji.

Pri tome, prima penziju od 15.000 dinara, žena ne radi, a jedini koji radi je sin koji crnči za 40.000 i izdržava ih sve, živi sa njim i mamom u staroj kući, niti se može oženiti niti žene na vidiku. Ali će mu otac glasati za ljubljenog predsednika, a što se svom sinu upljuvao u život, to ga ne dotiče.

To je moralna vertikala njegovih sledbenika. Nek im uzme i to malo jada, ali nek se busaju u prsa junačka. Nije kriv ovaj narod kada za bolje i ne znaju, a po svemu sudeći bolje ni sebi ni svojoj deci i ne žele.
to nije verikala to je ekg mentalnih mrtvaca

vidim ovde zovu ljude koji protestuju da su serpasi jer lupaju po serpama posto nemaju nista drugo kako bi izrazili protest. pa kazem, bolje biti i serpas nego nacista sa ikonografijom najveceg zla koju moarlana nakaza na celu srbije konstantno pusta na mala vrata jer mu je hitler uzor...seselj je sam rekao da mu je hitler uzor jos davno pa su ga fotosopovali sa brcicima u svim novinama, a mali od gajbica od miloste zvani pinki je sve sto mu je ucitelj usadio u glavu poceo prakticno da primenjuje.

samo nemojte se varati gospodo draga koji se ovde proseravate i vredjate ljude u srbiji koji iskazuju protest da ce kao jevreji stati u red ispred vasih batinaskih bolesnika... samo cekam vest da prvi majmun koji je usao u neciju zgradu bude gurnut u provaliju pa cete videti koliko vase igre imaju smisla.
tako je bilo i sa milosevicem, mislili igranka, zaebancija.. pa kad je onaj kosovic, osion policajac na konju koji je tukao ljude kao sumanut bio oboren i ubijen od podivljalog naroda onda je pocelo, kako bese student popio metak i ubijen i on, pa ono na brankovom mostu, pa rat..pa za vreme rata po mracnim sokacima nase voljene srbije dbovci sa maskama kao ovih noci, prebijaju zene i decu iz cistog mira... niste svesni sta podrzavate i koga majmuna gotivite za politickog mahera... taj treba samo zbog ovoga da nista drugo nije uradio da trune u murdelju dozivotno ili u mentalnoj ustanovi zatvorenog tipa gde mu je pre mesto, kada cacka mecku a nesposoban je da sagleda dimenzije sranja koje moze da napravi.

Poslednja izmena:
proki, kad si ti postao naprdnjak? sta su ti obecali? stalan posao na budJetu gde ces da ladis mooda? slagali su te veruj mi, ostaces praznih saka...
A sta da radi , nema posla a ovo mu dodje kao sezonka avantura :D ceka da se uvali u SPS leglo , tamo su nedodirljivi.

Неће Бошко више пелене.... Хоће рукавице маскице ...

Сада же Боћко да врати да буде кубик гаса динар и кило брашна 14 динара ......

I 'leba od 5 dinara.

Pa bre ništa sami numeju da smisle nego prepisuju k'o oni najgori resavci i to od ovih koji su i sami prepisivači.

Je l' onaj Beba Popović , savetnik im svima na kamaru , uopšte radi nešto ili ga svi k'o Kaponea plaćaju jer je lep i pametan ?

Čini ti se. Obraćanje je za sat vremena pogledalo 20 000 ljudi.

Обратио се Свети Бошко Чачански

Халалал Халалал Халалалалалалалаалалаала

Zaboraviše to kao što je odjednom nastupila amnezija da bibliotekar Boško zamenio ženu i decu drugom mlađom al' je prethodnu izbubecao da je sirota tražila zabranu prilaska , i to ne bi bilo ništa čudno , nasilnika onoliko nego mu puna usta porodice i porodičnih vrednosti koje će potencirati čim dođe na vlast.

Znam jednog što je stigao i do treće žene.

al' je prethodnu izbubecao da je sirota tražila zabranu prilaska

Molim te da ovu tvrdnju potkrepiš konkretnim argumentom.

Opet daješ glupe odgovore, kao i onda kada si rekla da je kurs Eur u bankama stabilan, u sred policijskog časa i potpune zabrane kretanja penzionerima, kada u banke nije imao ko ni da proviri, a samim tim ni da podiže novac ili radi konverzije.

Ne postoji poverenje u finansijskom sektoru, pogotovo ne u pogledu državnog budžeta.

Vlast je u zakonskoj obavezi da iznosi podatke o državnom budžetu i imovini, a takodje podleže reviziji.

Dakle, zašto nije objavljen i javnosti dat na uvid podatak o broju kupljenih respiratora i ceni njihove nabavke iz Kine, kada je ministar Mali javno izjavio da će podatak biti dostupan javnosti?

Opet ne znaš o čemu govorim. Banke najveću trgovinu devizama prave van toga da im iko uđe ... sve velike transakcije se završavaju elektronski
Već napisah da uvozno/izvozni poslovi nisu stajali, naprotiv , kod pojedinih su bili mnogo veći

Kretanje penzosa nema nikakve veze sa ekonomijom, sem možda u trgovini na malo, ali realno niko od nas , pa ni penzioneri nije jeo 5 hlebova pre krize a sada 1 ili obrnuto

Napiši pismo ministru pa ga pitaj . Imaš i onog ombudsmena (kakav rogobatan naziv) pa se obrati i njemu ...ako te baš zanima .

Meni taj podatak ništa ne znači ...

ljudi svasta podrzavaju, neki iz neznanja, njima covek moze da oprosti, ali olosu koji ovde botuje za gradjanski rat kao vecina vas sto radite i podrzavate ovo nasilje na krovovima gradova, mesto treba da bude tamo gde mislite da ce biti onima koji se ne slazu sa ovom izdajnickom politikom koju vodi lazni mesija.

zivi bili pa videli, posle nemojte da kukate da niste bili svuda opominjani da prestanetre podrzavati najcistiji nacizam...

Znam jednog što je stigao i do treće žene.

Molim te da ovu tvrdnju potkrepiš konkretnim argumentom.

Evo samo što nisam , tebi ću dokazujem, tebi skrivenom u anonimnosti nik-a koji čak ništa pametno ni takav ovde nisi napisao da se ne bih ni osvrnula da me nisi citirao.

Ko nema u vugla , ima na googla , kucaj i naćićeš , puni mediji bili tog skandala.

@JeanColdHand

Vidi ovako...ne...nego ovako...

Kad je Djitler radionśta je radio ja ga pitao za neki opśti posao a on odgovorio da ne zapošljava.
Pravio je "Veliki Brat", " Menjam Ženu", "Svadba 48h", " Uzmi ili ostavi"...
Moja struka se bavi i rasvetom a far-majstor ko duśu dalo i po zakonskoj definiciji tog radnog mesta
Medjutim kod njega za mene leba nije moglo da bude.

SNS-u se nisam obraćao ali mi je pozivanje na Aleksandra Vučića rešilo problem sa lenjošću zaposlenih u Telekomu:
"Jeste, a da mi tata Aleksandar Vučić vi bi meni sad izmislili 3G karticu" nakon čega je dobijam za 48h śto je rekord
za tog administracijskog tromog giganta u segmentu žalbenih procedura.

Šta da ti kažem sem da tebe uopšte nije teško nasmejati. :cool:

Очигледна политичка разлика ... Две нул емање и без имена ....Шара је мање и оне су хоризонталне...

Име је замњено гињолно марионетским додатком

како два 'уметника' виде политички перформанс и инсталацију звана 'аутутократодемократија'

Ворколизација Ворхола

232522_rem_f.jpg

1588410623002.jpeg

Opet ne znaš o čemu govorim. Banke najveću trgovinu devizama prave van toga da im iko uđe ... sve velike transakcije se završavaju elektronski
Već napisah da uvozno/izvozni poslovi nisu stajali, naprotiv , kod pojedinih su bili mnogo veći

Kretanje penzosa nema nikakve veze sa ekonomijom, sem možda u trgovini na malo, ali realno niko od nas , pa ni penzioneri nije jeo 5 hlebova pre krize a sada 1 ili obrnuto

Napiši pismo ministru pa ga pitaj . Imaš i onog ombudsmena (kakav rogobatan naziv) pa se obrati i njemu ...ako te baš zanima .

Meni taj podatak ništa ne znači ...

Naravno da prave, i naravno da rade elektronski, niko ne nosi pare u koferu, ali u zavisnosti od tražnje za valutom na tržištu, koje u vreme vanrednog stanja nije ni bilo.

Kada nema klijenata, čak ni fizičkih lica i kada ekonomija stoji, nema ni tražnje za valutom.

Zašto bih ja pisala ministru da ga podsećam na njegovu zakonsku obavezu?

Da li tebe tvoji nadređeni podsećaju pismom da uradiš ono što je tvoj posao?

Evo samo što nisam , tebi ću dokazujem, tebi skrivenom u anonimnosti nik-a koji čak ništa pametno ni takav ovde nisi napisao da se ne bih ni osvrnula da me nisi citirao.

Ko nema u vugla , ima na googla , kucaj i naćićeš , puni mediji bili tog skandala.
Da si tako nadarena u vugla izguglala bi to što si namislila pre iznošenja takvih tvrdnji i ustanovila da o tome ne postoji nikakav zapis što ukazuje da tvoja tvrdnja ne odgovara istini.

Čak sam istim metodom ustanovio da se Boško Obradović u stručnoj literaturi pominje kao neko ko se zalaže za rigorozno kažnjavanje nasilja nad ženama.

Nije se naravno sve promenilo, i dalje u medijskom diskursu postoji ono što kriminologija kritički analizira kao tough anti crime talk (Deep, 2006: 76), prevedeno opisno kao oštra verbalna osuda kriminaliteta u javnosti. Naime, još uvek ima izjava da su strože kazne najbolje rešenje, ali one su doslovne izjave-citati određenih političkih aktera, a ne stavovi medija, koji ih sa svoje strane samo prenose. Na primer, Boško Obradović, lider Dveri, izjavljuje da se zalaže za rigorozno kažnjavanje nasilnika i silovatelja.

Очигледна политичка разлика ... Две нул емање и без имена ....Шара је мање и оне су хоризонталне...

како два 'уметника' виде политички перформанс и инсталацију звана 'аутутократодемократија'

Ворколизација Ворхола

232522_rem_f.jpg

Pogledajte prilog 691226
Uvek se vade na dokaze i korupmirane sudije ... a kad njima nesto treba da se sredi , sve super :D

Ворколизација Ворхола

232522_rem_f.jpg

Pogledajte prilog 691226

Pisao sam o tome ali nisi uradio domaći.

Veoma je važno u Srbiji zauzeti politički stav u predizbornoj kampanji ako si u statusu opozicije da ćeš raditi sve što i tvoj prethodnik samo mnogo bolje.
Mnogi od nas robuju navikama pa čak iako su očajne.

Naravno da prave, i naravno da rade elektronski, niko ne nosi pare u koferu, ali u zavisnosti od tražnje za valutom na tržištu, koje u vreme vanrednog stanja nije ni bilo.

Kada nema klijenata, čak ni fizičkih lica i kada ekonomija stoji, nema ni tražnje za valutom.

Zašto bih ja pisala ministru da ga podsećam na njegovu zakonsku obavezu?

Da li tebe tvoji nadređeni podsećaju pismom da uradiš ono što je tvoj posao?

Kako nije bilo tražnje ... moja firm aje tražila više deviza nego u predhodna tri meseca ... dobar kurs govori da je bilo puno EUR , a oni od nekud moraju doći , mi ih ne štampamo

Ne vodi ministar samo brigu o tome da javlja šta je kupljeno , pa ga podseti

Valjda ima većih i prečih poslova od toga da podnosi raporte besposlenima .

Opet ta globalno-neoliberalna mantra kako je građanin , tj pojedinac iznad svakoga ,

Znaš i sama da nam je ta ideologija donela i to da su šefovi mnogo manje obrazovani i sa manje znanja od nameštenika ...šef koji ne zna da procenjuje prioritete i nije šef to je pajac koga je neko ubedio da je šef ...

Pisao sam o tome ali nisi uradio domaći.

Veoma je važno u Srbiji zauzeti politički stav u predizbornoj kampanji ako si u statusu opozicije da ćeš raditi sve što i tvoj prethodnik samo mnogo bolje.
Mnogi od nas robuju navikama pa čak iako su očajne

'Нећете ви мени госпожице .Грушенко задавати домажи, ово је мојих 5 минута и 5 реда

на Крстарици и причаћу шта и како и колико хожем'

'АЈ'

Back