- Poruka
- 98.702
a poskupljenja? to ne racunamo?Kada se odštampa EUR jeste , pri tome više je odštampano eur nego rsd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a poskupljenja? to ne racunamo?Kada se odštampa EUR jeste , pri tome više je odštampano eur nego rsd
....ја сам осудио бакљаде.....Koliko zvuci neverovatno. Zamislite da Nemacka vlada, na celu sa kancelarkom Angelom Merkel ili npr. premijer Svedske Stefan Lofven, izvuce navijacke grupe na ulicu i na zgrade, da pale baklje u znak npr. njiohove podrske. Da, nerealno je i nemojte da budete u zabludi da smo na ikakvom putu ka u EU.
Poskupljenja su posledica divljeg kapitalizma, za ogromnu većinu promena cena nema razloga sem alavosti neoliberalnog vlasnikaa poskupljenja? to ne racunamo?
док у фијокама стоје или су застарели НА СТОТИНЕ ПРЕДМЕТА
који се односе на ПЉАЧКУ државе Србије.
"Правосудни" систем је држава у држави након чувене
"Жуте реформе"
....ја сам осудио бакљаде.....![]()
nisam to pitalaPoskupljenja su posledica divljeg kapitalizma, za ogromnu većinu promena cena nema razloga sem alavosti neoliberalnog vlasnika
Čudi da niste čuli kako je to regulisano u Evropi ili na Zapadu ili u Svetu?![]()
A učiteljice a ja sam mislijo da ćete vi samo ovo da pitate pa sam samo to učionisam to pitala![]()
Ja vidim i nedavno sam to opisao kao - dotični radi sve isto što je i Tadić radio s tim što je u njegovu doktinu vladavine uneo maoistički tip represije, potpuno prevaziđeni patrijahalni društveni model i zavičajno - klanovsko uređenje. Dakle апгрејдовано zlo za građane Srbije.
Tako da ja vidim razliku i tvrdim da svi u opoziciji nisu isti.
Ne znam zašto svi nešto prozivaju Slobu?
Nikad mladji nisu bili nego kad je on bio na vlasti
ок слажем се али у конкрертном случају која је разлика између Ђиласа и Вучића...
Ja vidim i nedavno sam to opisao kao - dotični radi sve isto što je i Tadić radio s tim što je u njegovu doktinu vladavine uneo maoistički tip represije, potpuno prevaziđeni patrijahalni društveni model i zavičajno - klanovsko uređenje. Dakle апгрејдовано zlo za građane Srbije.
Tako da ja vidim razliku i tvrdim da svi u opoziciji nisu isti.
Zaboravio si da je nakon 5.10.2000 prvo što su sponzori naredili novoj vlasti (koju su doveli) je da raskinu gasni sporazum sa Rusijom i drastičnog povećanja cena
Posledica je bila propast naših fabrika , koje su mogle proizvodima biti konkurentne onima sa Zapada (što ti da proizvodiš staklo kada ga proizvodi neko drugi, što da praviš crep kada će ga praviti hrvati ) , a one koje su preostale ,kao cementare cenu gasa su kompenzovale platamo od 400 eur (što je premija zua ostale koji rade za 200) . Sve to je prikriveno bahatim domaćim tajkunima koji su većinom iskorišćeni kao magarci
Od tada nam diktiraju da li ćemo imati gasovod , koliko ćemo plaćati i čak nas vijaju da preko Hrvatske uzimamamo tečni gas čija bi cena bila 88 rsd
Ovo oko vijanja za gasovod , što direko dovodi to toga da naši idu u kolektivne smeštaje na severu da rmbače za nemačku industriju , najviše treba da zahvalimo Nemačkoj
Mi idemo u njihove fabrike raditi da bi oni nama tu robu prodavali ovde
Ništa nije baš onako kako nam serviraju .
Polako docekaces i kraj napredne vladavine..ludi Radovanje.
Ti što su uz svaki sistem su uvek bili neke sitne jajare...sitne duše, prodane.
Ali Angela bi napravila posao Đitleru, mogli bismo da preprodamo sve respiratore koje smo nabavili i celokupnu proizvodnju zaštitne opreme plasiramo u Njemaćkoj.I ako nisam pitana ja bih da iznesem svoj stav:
Vučić , u slučaju ove epidemije , će pozvati Kinu ili Rusiju i reći im zovem EU i tražim pomoć ,a vi se spremite da dođete
Pozove EU , i silno razočaran kaže kako nam neće pomoći, ali istog momenta namiguje ovima
Đilas će pozvati Angelu i čekati šta ona kaže ...
Naravno uz Angelu bi imali 4000 zaraženih i prazne silose .
Zato mene ne zanimaju svi argumenti koji se nude
Ali Angela bi napravila posao Đitleru, mogli bismo da preprodamo sve respiratore koje smo nabavili i celokupnu proizvodnju zaštitne opreme plasiramo u Njemaćkoj.
a poskupljenja? to ne racunamo?
Ako se Djilas nije nagumao para sa (prvom/drugom) suprugom za do kraja života bolje mu da se ubijeRazlika je velika ali pogubnost delovanja obojice je manje više ista samo se metodologija razlikuje. Verujem da će se narednih dana češće pričati o raznim uzurpacijama pa ćeš dobiti još precizniju sliku o raznim NITES-ima na grbači Srbije.
Ono što je veoma licemerno jeste to što vlasnik ovog plovila i njegovi pajtaši imaju obraz da bilo koga etiketiraju kao tajkuna.
![]()
Другим режима класично Западно Дринско понашање ..
Срежом сви они који су били са 'Слобом' те 1997ме .. а данас су на власти .. а били су оборени 2000'те
све су споразуме вратили на стање од 1997'ме ....
или нису ?!
Гас је и даље исти брашно исто .....
Знач мало Вас ФАКТИ газу са ЧИЊЕНИЦАМА
nisam ni to pitala,ali nema vezeKao visoko zavisna privreda zavisimo od ulaznih cena
Poskupljenje je uvek indukovano ulaznom cenom
Da se popravi sve u Srbiji, nije dovoljno još 30 godina ovakvim tempom. Ili neki brzi svetski prevrat u koji ne verujem.Nisu naravno, jer smo posle 5.10.2000 -te potpisali svašta nešto , a jednom kad te neko uhvati u kandže ne pušta lako
Ne možemo mi očekivati i da dođe najpatriotskija moguća vlast da preko noći promeni sve , čak i da se izvede neki kontra 5.10. opet ne bi moglo tako lako jer još jedni nisu toliko slabi, a drugi toliko jaki da nas zaštite .
Kao visoko zavisna privreda zavisimo od ulaznih cena
Poskupljenje je uvek indukovano ulaznom cenom
Učiteljica je jako stroga, tužiću je direktoru za veliki odmornisam ni to pitala,ali nema veze
Nisu naravno, jer smo posle 5.10.2000 -te potpisali svašta nešto , a jednom kad te neko uhvati u kandže ne pušta lako
Ne možemo mi očekivati i da dođe najpatriotskija moguća vlast da preko noći promeni sve , čak i da se izvede neki kontra 5.10. opet ne bi moglo tako lako jer još jedni nisu toliko slabi, a drugi toliko jaki da nas zaštite .
Videćeš šta će tvoj Vučić da isporuči u zamenu za vlast.Ne bih rekao sinak.
Prodane duše su oni koji primaju novac sa strane, kako bi OBEZGLAVILI državu u kojoj žive ?
Đinđiću su se tih 30 zlatnika obili o glavu kako vidim ?
Al je zato cca pola miliona ljudi ovde ostavio bez posla ?
A. da. ostavio je i Ružicu debelo obezbeđenu.
Cena koji Soroš i Klark nude za priznavanje Kosova je basnoslovna sinak .
Pretendenata za Judu serpskoga ima vidim podosta, problem je što ne mogu da se dogovore, upravo zbog toga.
Pa udaraju u šerpe ?
Da sruše vlast i državu ?
SAMO PILEĆI MOZAK MOŽE SEBI PUCATI U NOGU DVA PUTA ?
Ja 5-tog oktobra nisam bio na strani bezmozgaša koji su pljačkali Skupštinu i iz nje iznosili inventar, pa neću bit ni sada naravno
pitam jedno, vi pletete nesto sasvim drugoUčiteljica je jako stroga, tužiću je direktoru za veliki odmor![]()
nisam ni to pitala,ali nema veze