ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Da nije slučaj kao kod Zolike snejksa.Taj bio Ligaš i veličao ligu i žut.E onda su ga isterali iz ministarstva,pa je postao naprednjaka,kada su ga ubacili u kikindsku opštinu.

za snejksa ne znam sta je bio pre ovoga, ali se iron lorda secam i znam da je podrzavao demokrate skroz..vrv se ispostavilo da je on voleo njih, ali ne i oni njega.

Bizoni nikako ne mogu da shvate da narod ne lupa u šerpe da bi podržao Đilasa, nego radi toga što im se Prvorođeni zgadio, sve sa svojim bizonima i botovima.

ако као вучко ово прочита има обавезно да пролупа још у 20 04.

Ako, neka sad udaraju u serpe, bitno je da je najgore proslo. Sutra ce mu zahvaljivati, makar u sebi.

Надаш се да је најгоре прошло ?
А зашто из тв кутије најављују други круг који ће доћи на јесен и одакле знају да ће доћи на јесен ?

za snejksa ne znam sta je bio pre ovoga, ali se iron lorda secam i znam da je podrzavao demokrate skroz..vrv se ispostavilo da je on voleo njih, ali ne i oni njega.
Ma iron čeka da ga neko zaposli,pa se nabacuje onima koji trenutno imaju vlast.Još ako bi to bio posao na kome ima kuvano jelo na pauzi,gde bi mu kraj bio :lol:

Добро, да чујем - против чега (тачно) се буне ови 'грађани'?
To sam i ja pitala, ali suvislog odgovora nigde. Valjda protiv mera u nestajanju, kako sam shvatila, i nedoslednosti. Ali lako je sada, to je poenta bar mog malobrojnog pisanja na ovu temu.

Нису то жути, немам појма шта су, али очигледно је да је Лаза на одмору.
Neg sta su nego svi zutaci, sve skupljeno s koca i konopca,
znas kad su zadnji put izasli na izbore,
koalicija od 15 stranaka, i kurta i murta u njoj,
od loseg oca i gore majke, sve najgori buckusris,
al sve pod plavo zutom DS zastavom, za mene su svi isti

Противу режима! И оних који подржавају медицинско особље. У ствари не знам. Воле да се буне, крв предака ври у њима?

Ma iron čeka da ga neko zaposli,pa se nabacuje onima koji trenutno imaju vlast.Još ako bi to bio posao na kome ima kuvano jelo na pauzi,gde bi mu kraj bio :lol:

cuj ceka, ja stigla i da promenim posao. :lol:

moze da se zaposli u hotelijerstvu, mada je sad malo nezgodna situacija, u hotelima se dobija topli obrok u vidu kuvanog jela.

1588440677983.png

Pisano više puta na ovoj temi

Па ди да читам 200 и кусур страна? У насловној поруци пише да им угрожено уставно право, али не даје објашњење - како?

Дај неки сажетак. :)

Противу режима! И оних који подржавају медицинско особље. У ствари не знам. Воле да се буне, крв предака ври у њима?
Da, al samo onih od 2000-te, ....ko da su im pretke donele rode, i starijih predaka nemaju,
jer ni jedan se nije bunio protiv copavog.

Па ди да читам 200 и кусур страна? У насловној поруци пише да им угрожено уставно право, али не даје објашњење - како?

Ако не прочиташ неће ти ући у подсвест и никада нећеш постати свесна истине.

Ma i mene čudi da se iko i za šta buni.Živimo u jednoj bogatoj,uređenoj državi u kojoj sve institucije savršeno funkcionišu i to zahvaljujući skromnim,poštenim,iskrenim i maltene nečujnim vlastima koje tiho i bez pompe odlično obavljaju svoj posao i vode Srbiju u zlatno doba.Uopšte mi nije jasno zašto bi se neko bunio u takvoj situaciji?
Ja razumem Francuze-sirotinju da izlaze na ulice i biju se sa organima reda.Razumem i što je u Nemačkoj baka Agela izgubila na popularnosti.Već dugo vlada,a Nemačka joj pukla i propala.Ali ne mogu da shvatim da postoji Srbin,koji se na tako gnusan način buni.Pa jesu li mu šepe dedovina pa da ih razbija? :mrgreen:

ukratko receno ljudima dopeezdelo. pola naroda ostalo bez posla, druga polovina lezi u oboru ko sto leze svinje i dobija full platu za lezanje.

to je jedan, sto se mene tice, vrlo bitan razlog.

Back