жежени
Iskusan
- Poruka
- 5.323
Отпад не би био отпад да није малоуман.Pa da, taj im je pasao dok je urnisao Srbe,
dobro smo mi i zivi ikako sta smo s njim prosli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Отпад не би био отпад да није малоуман.Pa da, taj im je pasao dok je urnisao Srbe,
dobro smo mi i zivi ikako sta smo s njim prosli
Да, геније...
А пореклом Грузин, чини ми се...![]()
Opet podmecete, upravo vi zutci sirite propagandu godinama kako su svi isti,
kako u Srbiji nema za koga da se glasa, jer su svi boodale i nesposobni.
To i sad radite, rusite Vucica, a kao niste ni za koga, niko se ne ofira,
nemate mooda da kazete za koga udarate u serpe.
Да читаш, него како!Па ди да читам 200 и кусур страна?
pola naroda ostalo bez posla,
Јбг, ту пева уфиксани Цане, гуру целе једне )де) генерације...Iako ovima na forumu više odgovara ova...
Ako nisi do sada shvatila uopšte nema potrebe da se dalje trudiš.Добро, да чујем - против чега (тачно) се буне ови 'грађани'?
Dobar je Cane, nije fejk...e sad, ovo drugo...Јбг, ту пева уфиксани Цане, гуру целе једне )де) генерације...![]()
mislim da ljudi vec izlaze iz nokdauna....ja pricala sa nekim kolegama, koji koriste autobus, mnogi su besni i zbog mera koje planira za gsp, jer kako sizoje zmaislja da ljudi idu na posao, kada je i u redovnim okolnostima u autobusima guzva...koliko ljudi trebaju da cekaju da bi usli u autobus, koliko treba da propuste i kada da krenu na posao.To je tek priča za sebe.
Ljudi su još uvek u nokdaunu od svega što ih je snašlo, sa tim kad se suoče, biće mnogo srdžbe.
Цане је случај који израстао кроз грех, миљеник Божији.Јбг, ту пева уфиксани Цане, гуру целе једне )де) генерације...![]()
Kako ti zvuči stigmatizacija dijaspore ili pretnje bolesnim ljudma i tesnim grobljima, kršenje ustavom zagarantovanih prava građana.To sam i ja pitala, ali suvislog odgovora nigde. Valjda protiv mera u nestajanju, kako sam shvatila, i nedoslednosti. Ali lako je sada, to je poenta bar mog malobrojnog pisanja na ovu temu.
Iako ovima na forumu više odgovara ova...
Још се није оградио од своје жуте фазе; тек кад га чујем да се покајао и за то- може му се признати да је преображен у Србина.Dobar je Cane, nije fejk...e sad, ovo drugo...
Ма, спржоид, који иде из крајности у крајност...Цане је случај који израстао кроз грех, миљеник Божији.
Када би била способна да разумеш и доживиш то о чему певају не би се бламирала овде.ovo vucic svojim glasacima peva.
mi ne idemo nikud i ne radimo nista...vanredno stanje za krmke sa budzeta.![]()
Ма, спржоид, који иде из крајности у крајност...![]()
Када би била способна да разумеш и доживиш то о чему певају не би се бламирала овде.
Па, шта мислиш- што ударају у шерпе!?![]()
Гладно то, бре; гладно!
Pa jes, niko ne lupa u punu šerpu.
Kad im doope zine, zataji glava...
ovo vucic svojim glasacima peva.
Dete, opet ti nije dobro.ovo vucic svojim glasacima peva.
U Srbiji od 2000-te. postoji samo zuta iU Srbiji se vlast ne smenjujte sa idejom ZA KOGA, jer nikad i nema za koga, već je uvek PROTIV KOGA, a ovaj put je protiv onih koji su dozvolili da nam recimo ode EPS Kosova ili da tkz Kosova dobije pozivni broj.
I to što svima lepita nalepnice da su žuti, ako su protiv vas, će se vama obiti o glavu, užasno ste dosadni sa tim.
Ех, веруј ми да би волео да будем.kaze mi pripadnik hipnotisane gomile.![]()
Kako će sad da se pale baklje i ozvučenje po ovoj kiši?
Ех, веруј ми да би волео да будем.