ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Opet podmecete, upravo vi zutci sirite propagandu godinama kako su svi isti,
kako u Srbiji nema za koga da se glasa, jer su svi boodale i nesposobni.
To i sad radite, rusite Vucica, a kao niste ni za koga, niko se ne ofira,
nemate mooda da kazete za koga udarate u serpe.

U Srbiji se vlast ne smenjujte sa idejom ZA KOGA, jer nikad i nema za koga, već je uvek PROTIV KOGA, a ovaj put je protiv onih koji su dozvolili da nam recimo ode EPS Kosova ili da tkz Kosova dobije pozivni broj.
I to što svima lepita nalepnice da su žuti, ako su protiv vas, će se vama obiti o glavu, užasno ste dosadni sa tim.

To je tek priča za sebe.

Ljudi su još uvek u nokdaunu od svega što ih je snašlo, sa tim kad se suoče, biće mnogo srdžbe.
mislim da ljudi vec izlaze iz nokdauna....ja pricala sa nekim kolegama, koji koriste autobus, mnogi su besni i zbog mera koje planira za gsp, jer kako sizoje zmaislja da ljudi idu na posao, kada je i u redovnim okolnostima u autobusima guzva...koliko ljudi trebaju da cekaju da bi usli u autobus, koliko treba da propuste i kada da krenu na posao.

To sam i ja pitala, ali suvislog odgovora nigde. Valjda protiv mera u nestajanju, kako sam shvatila, i nedoslednosti. Ali lako je sada, to je poenta bar mog malobrojnog pisanja na ovu temu.
Kako ti zvuči stigmatizacija dijaspore ili pretnje bolesnim ljudma i tesnim grobljima, kršenje ustavom zagarantovanih prava građana.

To što ti odbijaš da se suočiš sa stvarnišću ne čini stotine hiljada građana Srbije koji protestuju nesuvislim. Zapravo je obrnuto.

Dobar je Cane, nije fejk...e sad, ovo drugo...
Још се није оградио од своје жуте фазе; тек кад га чујем да се покајао и за то- може му се признати да је преображен у Србина. :lol:

ovo vucic svojim glasacima peva. :zcepanje:

mi ne idemo nikud i ne radimo nista...vanredno stanje za krmke sa budzeta. :D
Када би била способна да разумеш и доживиш то о чему певају не би се бламирала овде.

U Srbiji se vlast ne smenjujte sa idejom ZA KOGA, jer nikad i nema za koga, već je uvek PROTIV KOGA, a ovaj put je protiv onih koji su dozvolili da nam recimo ode EPS Kosova ili da tkz Kosova dobije pozivni broj.
I to što svima lepita nalepnice da su žuti, ako su protiv vas, će se vama obiti o glavu, užasno ste dosadni sa tim.
U Srbiji od 2000-te. postoji samo zuta i
nacionalna opcija,
a to sto ste se vas 20 stranaka stavili pod zutu zastavu, to nije nas problem,
te shodno tome, Kosovo vas nikad nije ni interesovalo,
vecito ste propagirali kako treba da se otarasimo siptara,
otkud sad tolika ljubav prema Kososvu.

Poslednja izmena:
Kako će sad da se pale baklje i ozvučenje po ovoj kiši?

А тек што ће да оптуже кишу да је саучесник у концерту

Док пада, пролази кроз олуке који звоне као и плех музика :)

Back