Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.789
To svakog nervira..ali nije iskljuciv i ne pise ruzne reci..napada i sl..tvoj izbor..kako zelis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To svakog nervira..ali nije iskljuciv i ne pise ruzne reci..napada i sl..tvoj izbor..kako zelis.

Ево сада без шале.Ljudska glupost i bahatost. To me uvek iznervira, ma kako lepo bila raspoložena. Ništa drugo.
Tebe bas ima na ovoj temi, sigurno te je strah da se i tebi ne desi da ti zbrise sa prstena.
Pa da. Jako se sekiram da mi ne zbriše neko imaginaran.

pa, ovo je temeljno planirano bekstvo.Ugovori se vencanje, obavestava rodbina, kupuje vencanica i sve to ... Na sam dan vencanja, u zakazanom vremenu on se ne pojavi ... ispostavilo se da je pobegao kod nekog ortaka u Nemacku... od tada se nije javljao niti ona zna ista o njemu.

Ma da. Sve je super, a ona će da ga vara pred venčanje. Ništa vi en kapirate ili ne želite da ukapirate. Da je saznao tako nešto ne bi bežao u Nemačku, već bi je pred svima, ili barem najbližima, ostavio, kako ne bi on bio smrad, već da se opravda. Ovo je čist primer nezrelog idiota.
PROBLEM je shto je onako djubretarski lagao mesecima da hoche brak i decu...svima se smeshkao...govorio nezzne rechi i planove...a za to vreme planirao da ih ostavi....

Ti kao da si bila tamo kad tako plastično objašnjavaš situaciju.
Pa to je kod nas valjda veci blam za njega jel..zato je otisao kukavackao propustio bi da je izblamira pred svima?
cula sam za nekog koji je svatovima u tanjire stavio fotke mlade i nesudjenog kuma
Svašta je moguće.nije da nije, jel da?

kao propustio bi da je izblamira pred svima?
cula sam za nekog koji je svatovima u tanjire stavio fotke mlade i nesudjenog kuma
Nedavno sam cuo pricu o jednom paru koji nakon nekoliko godina zabavljanja i po svemu sudeci stabilnoj vezi odluci da se venca, (tim pre sto je ona bila u trecem ili cetvrtom mesecu trudnoce). Ugovori se vencanje, obavestava rodbina, kupuje vencanica i sve to ... Na sam dan vencanja, u zakazanom vremenu on se ne pojavi ... ispostavilo se da je pobegao kod nekog ortaka u Nemacku... od tada se nije javljao niti ona zna ista o njemu.
Mozete li zamisliti takvu situaciju, i sta bi ste uradili da vam se slicno dogodi?