Pobegao sa vencanja ...

Ljudska glupost i bahatost. To me uvek iznervira, ma kako lepo bila raspoložena. Ništa drugo.
Ево сада без шале.

Мислим да претерујеш.

Уводни пост је ''ја сам чуо да се десило то и то'', без објашњења икаквих...

Да ли је бољи човек Кучка, која је у свему томе покушала да види лепше стране или ти која си видела само зло?
Добро размисли пре него што одговориш. ;-)

Или смо најгори ми који смо били лепо расположени и нисмо дозволили да нам нека тамо прича, а можда и тотално измишљена, поквари расположење?

Pa eto Pipi je mirnijim tonom napisala ono što ima da se kaže u vezi sa tim. A stvarno ne znam šta ima dobrog u nesreći, osim ako se gleda na duže staze. Uostalom, tuđa nesreća je lakša za varenje od sopstvene. Sit gladnom ne veruje. Mene možda jače pogodi i tuđa nesreća, nego druge (vas koji ste se zezali), ali ako je čovek postavio temu i tražio naše mišljenje, kako bismo mi shvatili i reagovali, ne znam ko ima pravo da se pita zašto osuđujem.
To sam primetila ovde, neko dođe, postavi pitanje, traži mišljenje i ako je neko kritičan naći će se neka politički korektna osoba da kaže kako nije na njemu da osuđuje. Ako se to traži, to će se i dobiti. Ko ne želi mišljenje i osudu neka ne piše. A tema jeste tražila mišljenje. A moje mišljenje je osuda.

Ugovori se vencanje, obavestava rodbina, kupuje vencanica i sve to ... Na sam dan vencanja, u zakazanom vremenu on se ne pojavi ... ispostavilo se da je pobegao kod nekog ortaka u Nemacku... od tada se nije javljao niti ona zna ista o njemu.
pa, ovo je temeljno planirano bekstvo.
mislim, treba zakazati termin za vizu, pa dobiti vizu, pa kupiti avio kartu i sve po redu...
bekstvo s predumisljajem a ne trema na dan vencanja...:lol:

Ma da. Sve je super, a ona će da ga vara pred venčanje. Ništa vi en kapirate ili ne želite da ukapirate. Da je saznao tako nešto ne bi bežao u Nemačku, već bi je pred svima, ili barem najbližima, ostavio, kako ne bi on bio smrad, već da se opravda. Ovo je čist primer nezrelog idiota.

I ona koja je provela 4 godine sa nezrelim idiotom, a da to ne provali, pa jos ostala u drugom stanju, i sama je nezreli idiot.

Neznanje nije greh.
Podmuklost jeste.

Ochu rechi...SAMA JE KRIVA...shto nije videla da je on stoka...hahahahahaha.....
Ne, drugo sam htela rechi....i glupi, ruzzni i zli ljudi se venchavaju, vole i prave porodice....
Ne....nije problem shto on nju nije ozzenio, nije problem ni shto se nije pojavio...PROBLEM je shto je onako djubretarski lagao mesecima da hoche brak i decu...svima se smeshkao...govorio nezzne rechi i planove...a za to vreme planirao da ih ostavi....
Zapravo...sama je kriva...shta se uopshte petljala sa mushkim rodom....da se nije ebala ne bi ostala trudna...
a i on je dobro uchinio...sigurno bi se ona pretvorila u rugobu koja smrdi po krevetu, jadan on, spasio se...
Shta mi forumashice iz ovog mozzemo nauchiti: Mushkarcima ne treba verovati, jer ako naebemo, ostanemo trudne ili silovane, same smo krive, sht se nismo bolje pazile....
mrzimedastavljamsmajlijakojioznachavadobronamernuironiju

:eek:
Ti kao da si bila tamo kad tako plastično objašnjavaš situaciju.

Pa kao da sam bila...udavala sam se...secham se kako to izgleda kada uzbudjeno planirate taj dan i decu i mashtate o porodici... Znam i druge koji su pred brakom...mada...mozzda je on bio nadrndan non-stop i govorio svima al me smarate nechu da se zzenim, odoh radije u nemachku a da ga niko nije ozbiljno shvatao...i to je moguche, zelenooka....nije da nije, jel da?

Nedavno sam cuo pricu o jednom paru koji nakon nekoliko godina zabavljanja i po svemu sudeci stabilnoj vezi odluci da se venca, (tim pre sto je ona bila u trecem ili cetvrtom mesecu trudnoce). Ugovori se vencanje, obavestava rodbina, kupuje vencanica i sve to ... Na sam dan vencanja, u zakazanom vremenu on se ne pojavi ... ispostavilo se da je pobegao kod nekog ortaka u Nemacku... od tada se nije javljao niti ona zna ista o njemu.
Mozete li zamisliti takvu situaciju, i sta bi ste uradili da vam se slicno dogodi?

To bi mu bilo posljednje sto je uradio u zivotu...

Ja se skroz slazem sa Pipi u ovoj situaciji, iako jeste na neki nachin "preuvelichala" ovu situaciju potpuno je u pravu. Ono shto vlada kao uvrezeno mishljenje o vecini devojaka - zena jeste da kad dodju u neke godine "hvataju" mushkarce na bebu. Verujem da postoji odredjeni procenat ljudi koji zaista jesu u tom fazonu, ali ono shto se ne spominje u celoj toj prichi ne naglashava jeste to da mushkarac ipak treba da svrshi u nju, da bi napravio bebu, i da oni to vrlo svesno rade. U krajnjem sluchaju, ako im toliko nije do toga, ponude pare za abortus, time stavljajuci do znanja da ne zele dete sa tom osobom. To je fer i poshteno.
Napraviti dete nekome, sa kim si dugo, odluchiti da je ozenish, i ostaviti je sa detetom bez rechi je delo smrada. Neodgovornog, sebichnog, smrada koji je pritom najstrashnija kukavica. Jer se tu ne radi vishe o njegovom zivotu, vec o zivotu bica koje ce doci na ovaj svet, i koje ce (vrlo verovatno imati) emocionalne ili materijalne posledice ochevog ishitrenog orgazma....Shta reci, ja bih zaista takve obesila, da se zna za shta sme da se bude neogovran a zashta ne. Povredjivanje (na bilo koji nachin) bica koje ni krivo ni duzno snosi posledice neodgovornog ponashanja, je neshto za shta zaista nekog treba najstrashnije kazniti...
I posle me pitaju shto ne razmishljam o porodici i deci. Povraca mi se od pomisli da neki neodgovorni idiot moze tako da mi sjebe zivot....:confused:

Poslednja izmena:

Back