- Poruka
- 46.570
Mozda nisi vernik pa ti je cudno.Sve. Šta ima da obrlaćuješ potpunog stranca kojeg vidiš prvi put u životu?
Hriscanstvo se svima propoveda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda nisi vernik pa ti je cudno.Sve. Šta ima da obrlaćuješ potpunog stranca kojeg vidiš prvi put u životu?
Sta to ima veze.Zašto su mi onda oni tvoji prišli iako su videli da pušim?
Tako je.
Hteli ljudi da te spase od toksina iz cigareta i da ti oprave kucni budzet , a ti tako ...
Koliko sam video to je hrvatski sajt, a ne može se jedna religija svima svideti. Ovo su ekstremi i njih niko ne shvata ozbiljno. Novine znaju da lažu, slažem se s tim. Međutim ovde ljudi pišu iz svog iskustva i sa SPC i sa jehovinim svedocima.Meni je ta tema smesna
sto bih je otvarala
samo sam predocila to da ima klevetnickih linkova o tudjoj veri
da bi shvatili da nije lepo otvarati klevetnicke teme o JS
i da bi se videli ti dvostruki arsini
da nije dozvoljeno o SPC dati klevetnicki clanak a o JS da jos se to podrzava i pozdravlja
za one koji ne znaju da mediji cesto pisu lazi o klevete o svemu i svacemu pa tako i o veri
Taj clanak je mozda tamo bio objavljen inace je srpski,.Koliko sam video to je hrvatski sajt, a ne može se jedna religija svima svideti. Ovo su ekstremi i njih niko ne shvata ozbiljno. Novine znaju da lažu, slažem se s tim. Međutim ovde ljudi pišu iz svog iskustva i sa SPC i sa jehovinim svedocima.
Problem je u rečniku na koji način predstavljaš svoju veru. Klevetanje , laž, sotonin sluga, nemoral... su teže uvrede od psovki, kao i stihove iz Biblije što koristiš za uvredu. To je zloupotreba svetog pisma.
Nisu to pominjali.
Hteli ljudi da te spase od toksina iz cigareta i da ti oprave kucni budzet , a ti tako ...
Pa eto sad spominjemo ovde toNisu to pominjali.
Gde se u Bibliji pominje duvan?Sta to ima veze.
Ja kazem da se JS drze toga da ne koriste duvan.
A Biblijsku pouku nude svim ljudima.
U Bibliji se ne spominje ni droga pa znamo da je lose drogirati se...Gde se u Bibliji pominje duvan?
pa dobro, ti si od moje strane sigurno 20 puta uhvacena u lazi sto proizlazi da si sotonina kciTaj clanak je mozda tamo bio objavljen inace je srpski,.
A kada neko pise klevete ne moze se drugacije to reci.
Pravim imenom.
A Ako znas iz Biblije Sotona Djavo je Otac lazi.
tako da ko klevece sledi Satanu Djavola
Sve je logicno i jednostavno.
Tako nas uci Biblija.
Matej 7,16 Po plodovima njihovim poznaćete ih...
ja ne lazem a ti mozes lagati o meni kolko hocespa dobro,
ako se covek drogira ne znaci da je losa osobaU Bibliji se ne spominje ni droga pa znamo da je lose drogirati se...
U Bibliji imamo moralna nacela na osnovu kojih shvatamo sta je greh
a zna se da je kotiscenje duvana porok kao i droga
ma jok a mi smo svi coravi pa ne vidimo da si klevetnik i lazovja ne lazem a ti mozes lagati o meni kolko hoces
To je tvoje misljenjeako se covek drogira ne znaci da je losa osoba
ako pusi takodje
ako pije isto
ako je ***** ne mora po definiciji da je los
ako vodis ljubav sa zenom radi uzitka a ne robotskog pravljenja dece nije nemoralno
mi smo od tela i telo ima svoje potrebe kao i duh sto ima svoje potrebe.
ako stetis samo sebi ko si ti da mu tumacis bibliju, a narocito onom koga biblija i ne interesuje.
za sve ovo ti ne treba biblija da bi znao sta je stetno a sta nije.
pa prestani sa govorom mrznje jer ces prva ti da letis odavde
pa vi klevecete JSpa prestani sa govorom mrznje jer ces prva ti da letis odavde
sto se tice tela sta je po tebi cisto?To je tvoje misljenje
a otvori Bibliju pa vidi Bozje
Bog jasno kaze da oni koji cine te razne grehe nece naslediti Bozje kraljevstvo...
Bog kaze:
2. Korinćanima 7:1-16
1 Dakle, budući da imamo ta obećanja,+ ljubljeni, očistimo se+ od svake prljavštine tijela i duha+ i usavršujmo se u svetosti u strahu Božjem.+
koji ti je ovo put da pretis, ali nisam siguran kome uopste pretispa vi klevecete JS
vi ste prvi
pa kad JS tuze videcete
Tako je.
Ljudi treba da postanu svesni da duvan nikotin stete zdravlju.
takodje i jeste to bacanje novca.
Tako je.
Da se odazvao pozivu i otisao na predavanja u Strava centar , mozda bi i sam dosao do tog saznanja , a ovako je zadao svima nama dodatna posla ...
pa vi klevecete JS
vi ste prvi
pa kad JS tuze videcete
Nisu to pominjali.