- Poruka
- 16.577
a roditelj o deci?Jeste ok je da svako o sebi odlucuje.
Niko ne odlucuje o drugome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a roditelj o deci?Jeste ok je da svako o sebi odlucuje.
Niko ne odlucuje o drugome.
Roditelj je duzan da brine o deci i da odlucuje o njima dok su maloletna.a roditelj o deci?
Znači kad kaže ne transfuzija u mestu gde druge metode nema, znamo šta je odlučio za svoje dete.Roditelj je duzan da brine o deci i da odlucuje o njima dok su maloletna.
kako ne, a moj cilindar, a moje simikea gde se zensko predstavlja kao musko
avatar je slika ne predstavlja nas
a na forumu imamo pravo na anonimnost
dakle ne treba da te zanima ko stoji iza nicka
nemas pravo na to![]()
Cane Canekako ne, a moj cilindar, a moje simike![]()
meni "medicina zabranjuje" da jedem cvarkeSine, kad čovek iskrvari do tačke da mu treba transfuzija da se spasi, nema tu religije, već je na sceni samo čista prirodna selekcija. Pametniji preživljava, gluplji umire.
jeste ne valja masnomeni "medicina zabranjuje" da jedem cvarke
dodji ti kod cika caneta, nista tebi bez njegaCane Cane![]()
a ono grickalice i cola otrov, al to ne zabranjujujeste ne valja masno
i vaskrsla i klonirala i sada mixuječudo na forumu...
Arianna je vaskrsla ...
![]()
ni to ne valja ali ih svi konzumirajua ono grickalice i cola otrov, al to ne zabranjuju
ne miksujem brei vaskrsla i klonirala i sada mixuje
ne kapiramariana jel tebe preseko neko na pola ili moj laptop vrsi neku selekciju
A što li je ova poruka ostala bez odgovora?Znači kad kaže ne transfuzija u mestu gde druge metode nema, znamo šta je odlučio za svoje dete.
Hvala na odgovoru.
I Isus je cutao kada su ga provocirali.A što li je ova poruka ostala bez odgovora?![]()
I Isus je cutao kada su ga provocirali.
Da to je Bozanska mudrost, vidi u Bibliji da je tako
Budi lepo dosledna svojoj veri i javno je ispovedi "da, i u tom slučaju bih odbila transfuziju, po cenu života svog deteta, jer to je zapovest boga Jehove”.Da to je Bozanska mudrost, vidi u Bibliji da je tako![]()
U kom slucaju?Budi lepo dosledna svojoj veri i javno je ispovedi
Nemoj te tehnike iz Teokratske škole ratovanja
De pokazi nam gde je cutao?I Isus je cutao kada su ga provocirali.
Ma to je ono sto smo ti pokazali iz tvojih casopisa, jel treba da te podsetimo?a ja i ne znam sta ti je ta skola ratovanja izvini ja to ne znam niti koristim
Sto vadite iz konteksta i izvrcete znacenjeDe pokazi nam gde je cutao?
Ma to je ono sto smo ti pokazali iz tvojih casopisa, jel treba da te podsetimo?