Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.853
Lepi stihovi.
Zašto vas onda Vodeće telo, taj "verni i razboriti rob", taj "direktni kanal komunikacije sa Jehovom", ubeđuje da je NEISTINA skroz OK?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepi stihovi.
Odakle ti to?Lepi stihovi.
Zašto vas onda Vodeće telo, taj "verni i razboriti rob", taj "direktni kanal komunikacije sa Jehovom", ubeđuje da je NEISTINA skroz OK?![]()
misliš sve ih pohapsiti![]()
E pa to si pogresno cuo.Glavna razlika je u tome što JS ne dozvoljavaju svojim članovima

E pa to si pogresno cuo.
Meni niko ne moze da nesto zabrani od ljudi.
Svojevoljno slusam Boga![]()
Pa Biblija lepo kaze da ne treba slediti covekaTebi ne jer si pametan, ali neki članovi su stradali zbog toga. Zato što su osnivači krivo shvatili ne uzimanje stanog tela. To je duhovna misao, a ne bukvalna i ne fizička.
ja mislim da je to opet semantika sto nam nudis, cek da vidim sta bese semantika po def. ... sem, hehe, da nije od semitaJer je Bozja rec - ISTINA.
Jeste, a glavni grad je nev jork jehova ameri citaju YAHOVAH, isto kao i sera, ali jevreji kazu sara, pocuj malo The Hebrew name שָׂרָהJehova
ukljuci mozak, djavo je otac lazi, a neistina, ko te pita mozes ti da joj budes tata kad se uclanis u ropsku JS ako 'oces, usvojis je, pa mozes da ''neistinis'' koliko te volja, ako niko nije na steti i drugo sta bese....Lepi stihovi.
Zašto vas onda Vodeće telo, taj "verni i razboriti rob", taj "direktni kanal komunikacije sa Jehovom", ubeđuje da je NEISTINA skroz OK?![]()
zato vi i ne znate kako se izgovara ime Sara, jer ste od one druge Avramove linije - ropske, ismailiti, majka vam je HagarBolje robovati Bogu nego ljudima i Djavolu.
21 Kažite mi, vi koji hoćete pod zakonom da budete, ne slušate li zakon?
22 Jer je pisano da Avraam dva sina imade, jednog od robinje, a drugog od slobodne.
23 Ali koji beše od robinje, po telu se rodi; a koji od slobodne, po obećanju.
24 Koje znači drugo: jer su ovo dva zaveta: jedan dakle od gore sinajske, koja radja za robovanje, a to je Agar.
25 Jer Agar znači Sinaj gora u arapskoj, i poredi se sa sadašnjim Jerusalimom, i služi sa decom svojom.
26 A gornji Jerusalim slobodna je, koji je mati svima nama.
27 Jer je pisano: Razveseli se, nerotkinjo koja ne radjaš; poklikni i poviči, ti koja ne trpiš muke porodjaja; jer pusta ima mnogo više dece negoli ona koja ima muža.
28 A mi smo, braćo, po Isaku deca obećanja.
29 No kako onda onaj što se rodi po telu gonjaše duhovnog, tako i sad.
30 Ali šta govori pismo? Isteraj robinju i sina njenog; jer sin robinjin neće naslediti sa sinom slobodne.
31 Tako, braćo, nismo deca robinjina nego slobodne.
Bolje je govoriti istinu, nego neistinu.Bolje robovati Bogu nego ljudima i Djavolu.
Ne skreći pitanje.ne moze biti greh ako nesto pogresno slucajno kazem i to bude neistina
nego da li je laž ili neistina kad se žensko na forumu predstavlja koristeći muško ime i muški avatar i tako stvarajući iluziju da je muško?Odakle ti to?
ja sam ti navela razliku onako cisto psiholoski
yhvh se ne čita kao Jehova..Adonaj nije ime nego titula i znaci Gospod
Bozje ime je JHVh Jehova.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tetragrammaton je JHVH
i na hebrejskom se pise ovako
![]()
https://forum.krstarica.com/threads/jhvh-jehova-jahve-vlastito-ime-boga-zapostavljeno.766476/
hahaha, ariana promenila pol, ali ostade strucnjak onako psiholoskinego da li je laž ili neistina kad se žensko na forumu predstavlja koristeći muško ime i muški avatar i tako stvarajući iluziju da je muško?
murfi.U PI....LJAni jedno ni drugonego da li je laž ili neistina kad se žensko na forumu predstavlja koristeći muško ime i muški avatar i tako stvarajući iluziju da je muško?
ni jedno ni drugo
imam pravo staviti kakav hocu avatar i nick
a Ime nije musko nego je Murphy prezime.
a malo vam se spamuje jel
pise ti u nicku pa izguglaj
Peter Murphy
asocijacija na njegasama kažeš da je P od Peter

raspravljamo o tome da li je neistina ili laž kad se žensko predstavlja kao muškoasocijacija na njega
ovo nije tema da se raspravljamo o mom nicku
a gde se zensko predstavlja kao muskoraspravljamo o tome da li je neistina ili laž kad se žensko predstavlja kao muško

mono baš si anonimna nismo shvatili da si tia gde se zensko predstavlja kao musko
avatar je slika ne predstavlja nas
a na forumu imamo pravo na anonimnost

danmono baš si anonimna nismo shvatili da si ti
dobar dan![]()

zašto onda u prvim postovima na forumu govoriš kao muško i to još kao Hrvat?a gde se zensko predstavlja kao musko
avatar je slika ne predstavlja nas
a na forumu imamo pravo na anonimnost
dakle ne treba da te zanima ko stoji iza nicka
nemas pravo na to![]()
Kako se razvila nauka o Trojstvu?
SADA bi mogao upitati: ‘Ako Trojstvo nije biblijska nauka, kako je onda postala naukom tzv. kršćanstva?’ Mnogi vjeruju da je bila formulirana na koncilu u Niceji godine 325. n. e.
...