- Poruka
- 77.429
u pravu je neca-smeca ko zna ko ti dodje kad prizivas vise sile
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo razmisljas meni se ne javljaNe moraš da ga zoveš.
Zanimljivo razmisljas meni se ne javlja
A Bog je zasluzan za svaki tehnoloski napredak.
Ona preskače centralu. Ne kaže direktno ali često spominje kako direktno komunicira sa jehovom.anci je pro, nema potrebe njoj iko da se javlja, samo se ona kad treba javne u centralu
Cak i naturaju to proucavanjeMozes upoznati Boga proucavajuci Bibliju.
Jehovini Svedoci nude besplatno proucavanje Biblije svima,
bez ikakvih obaveza.
U celom Svetu.
Sa Bogom se dirktno komunicita kako drugacije?Ona preskače centralu. Ne kaže direktno ali često spominje kako direktno komunicira sa jehovom.
E šta kaže starešina ili nadglednik na sve to ja ne znam
Molitva je direktna komunikacijaI bez posrednika [crkve, dzamije i sl]![]()
I evo kliner ti lepo rekao, šta će ti onda organizacija?Sa Bogom se dirktno komunicita kako drugacije?
Bog je tako uredio, uvek je imao svoju organizaciju na Zemlji.I evo kliner ti lepo rekao, šta će ti onda organizacija?
a isus je rekao de su dvoje tu sam i ja.Bog je tako uredio, uvek je imao svoju organizaciju na Zemlji.
U staro doba naciju izrael u 1 veku hriscanske skupstina
i danas je isto kao u 1 veku...
Da bi se ispunila Bozja namera Bozji narod mora da bude organizaovan na Zemlji.
a to ne znaci da nismo individue pred Bogom.
a isus je rekao de su dvoje tu sam i ja.
znaci po njegovim recima ne moras biti u organizaciji da bi bila iskren vernik.
nije ti ovo prvi vek u koj su apostoli morali krisom da okupljaju hriscane i nema bog svoju organizaciju nego one vernike koji VERUJU a ne naucenjake. znas onu pricu blago onima pa navode kojima a tesko onima koji "znaju" ali u srcu nemaju pa jos zavode ljude.Ucim sta Bozja rec kaze, zato je nasa organizacija Bozja.
Dakle da znas Bibliju znao bi sta Bog zahteva od nas.
8 Blago onima koji su čistog srca, jer će Boga videti;Kad proucis Bibliju javi se .
Ti si to o cemu pises8 Blago onima koji su čistog srca, jer će Boga videti;
15 Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što prohodite more i zemlju da bi prisvojili jednog, i kad ga prisvojite, činite ga sinom paklenim, udvoje većim od sebe.
a sta tvoja organizacija radi, skuplja ljude po svetu i jos se hvalite da ste najbolji, da najbolji prevod imate, da postavljate standove itd
osudi me pre jehove ccccTi si to o cemu pises
da tesko takvima koji su licemerni i samo jaki na recima
a na delima 0
Takove je Isus osudio.
kao i takve kao ti koji osudjuju druge
JS se jedini drze Bozje reci u svom zivotu a licemeri
jedno pricaju a drugo rade
a ti sebe deklarises ovim sto pises kao nekoga ko mrzi i proganja prave hriscane i time ne mozes biti pravi vernik
neho kvazi
Jehovin i Svedoci ispunjavaju Biblijsko prorocanstvo
Matej 24:14
I ova dobra vest o kraljevstvu propovedaće se po celom svetu* za svedočanstvo svim narodima,
i tada će doći kraj.
i da hvalim se Bogom.
Time sto progoniste JS time dokazujete da su oni pravi hriscani jer su tako i Isusa progonili.
sam sebe osudjujes time sto pisesosudi me pre jehove cccc
pa sve i da je tako, grozan greh si nacinilasam sebe osudjujes time sto pises