- Poruka
- 46.570
ja ne cinim grehe to mozda ti
ja sluzim Bogu a ti ne
ja sluzim Bogu a ti ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne cinim grehe to mozda ti
ja sluzim Bogu a ti ne
Svedoci ne poducavaju, oni NAMECU DRUGIMA svoju veru....Pravoslavci ne poucavaju druge Biblijskoj istini pa mozda ti se zato cini.
I zxato sto ti imas problem pa ne cenis duhovnu pouku![]()
Mona, ne mesaj stvari.Znas ti dobro, na sta ja mislim,a doslovce Bog NIGDE nije zabranio i rekao da se ne sme davati i primati krv, NE postoji stih konkretni.Ok ako je tebi Biblija i Bozji zakon nebuloza.
da bi se naucilo kako se ljudi varaju treba vreme, a veru ima i malo dete, cak i vecu od odraslih, i zato i rece da ako se ko ne obrati u dete, nece uci u carstvo Bozije.da bi se vera stekla treba vreme.
Pa nisam bas siguran da si u pravu. Mozes li da mi objasnis kakvu veru imaaju mala deca. Imaju jacu od odrslih, ali ih je neko pre toga indoktirnirao o postaojanju cudesa na nebesima i da ce u pakao ako ne veruje u boga.da bi se naucilo kako se ljudi varaju treba vreme, a veru ima i malo dete, cak i vecu od odraslih, i zato i rece da ako se ko ne obrati u dete, nece uci u carstvo Bozije.
Mislis to sto ih klevecuDo kakvi su popovi i pravoslavci ni na koji nacin ne opravdava jehovine svedoke.
Da, pitanje je ko i zasto pise te grozne clanke o jSPoducavaju na isti nacin kao i tvoji pravoslavni popovi, s tim stio je tvoj poglavar gotovo svakodnevno u novinama, kao ima nesto vazno da saopsti srpskim pravoslavcima (recimo - da se vise seksaju i radjaju beborone, buduce platise), a o JS se pisu samo najgori clanci. Tebi, i mnogima ne smeta to sto su pravoslavni velikodostiojnici pedofili, ali pomno pratis sta se desava u Australiji.Ej, BLAJBI, znas li koliko je dalekoAutralija, ko sisa sta se tamo desava, gledaj i kritikuj sta se desava ovde.
Ti si JS, ti kleveces.JS ne klevecu nikoga a vi klevecete JS
Istina o Jehovinim Svedocima se zna
Imaju medjunarodno bratstvo, zive u miru i ljubavi
Moralno bez ikakvih poroka.
JS su sirom sveta poznati po svom visokom moralu i vrlinama.
Sva sreca pa ljudi ne lazu. A oni sa skrivenim namerama su posebno iskreni. Srecom da je postavljen taj savrsen mehanizam verovanja na rec.Videces da moras da zivis moralno
Izvini JS se drze najvisih moralnih merila
i to je preduslov ako neko zeli da postane JS
Kod crkve toga nema
svako moze da zivi nemoralno i da bude vernik.
To su kevete.
Idi kod JS i reci da zelis da budes JS
Videces da moras da zivis moralno
Dakle to je preduslov da bi neko bio JS
a time sto kelvecete JS samo dokazujete da su pravi vernici
Jer su i Isusa klevetali u ubili
A koga zanima istina postoji zvanican sajt Jehovinih Svedoka JW.org
na preko 900 jezika