batine
Zainteresovan član
- Poruka
- 400
A meni da kažeš reč dve 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Rastko, a koliko ti dođemo za ovo? Jel se naplata vrši po osobi ili grupno?![]()

a sto onda meni nesto ne kazes pitam vec 5 puta????![]()
Izvini, molim te
---
dusala000 kcer Nora6 (06.01.2006. - 03.05.2008.), poznate hrvatske pevacice i kriminalca Dule05 (05.12.2005.-07.12.2007.). Dule je upoznao Noru na jednoj večeri na Istri u martu 2006., kada je imala neki nazovi koncert. On je došao sa delegacijom mafije, gde je tada bio soldati, treći čin u nizu (enforcer, associate, soldier, odnosno soldati). Uskoro su se zaljubili jedno u drugo i venčali 1. maja 2006. na Voždovcu, u Beogradu, ali u junu je počela ozloglašena "Afera Maserati", u kojoj je Dule bio jedan od glavnih aktera. Zato je odbegao na Siciliju, gde je živeo na farmi, skriven od ostatka sveta. Kako ne bi postala žrtva BIA, Nora se vratila u Hrvatsku, i to na Mljet, gde je postala veoma popularna sa svojim novim hitovima, počevši da radi za mnoge bendove i muzičke studije, da bi 3. novembra 2006. izdala hit "Pozdrav, ostrvo moje!"
8. decembra 2006. Dule05 osuđen je da robija sve do 1. juna 2007. Tako je i bilo. Zatim je Nora6 odlučila da sebi i svom mužu za to vreme spremi divan život kada se on vrati, pa je u februaru kupila kuću na Istri i počela da sprema mnogo novih pesama, 30. marta imavši i čuveni koncert u Zadru. Uskoro je bila veoma popularna i atraktivna zvezda i 10. maja je izdala i svoj drugi album (prvi je bio onaj iz novembra 2006.), "Hej, braćo moja!" Za 1. jun organizovala je zabavu i te noći slavan koncert, a brak je postao predivan. 10. avgusta 2007. dobili su svoje jedino dete, mladu dusalu000. A onda su počeli problemi.
13. septembra Dule05 uhapšen je pod optužbom da je učestvovao u "Julskim danima", odnosno u seriji ubistava koja je trajala od 12. do 30. jula 2007. i u kojoj je ubijeno ukupno 14 osoba. Tada su on i njegova žena napravili pakt, u oktobru prodavši kuću na Istri i zadržavši sve pare, kako bi potplatili sud. Na dan suđenja, 1. decembra, Dule05 oslobođen je svih optužbi. 6 dana kasnije ubijen je na verandi svog novog placa.
za mladu dusalu
A meni Rastko? Zasto moje pitanje ignorises? Je li prica toliko strasna pa imas
bojazan kako bi je moja krhkost primila...?
Hvala Rastko na odgovoru...hm znaci imam blisku rodbinu tu nadomak ruke...
procitacu njeno poreklo...mozda sama zakljucim koja je moja grancica na tom stablu
Rastko da li i ja pripadam nekoj lozi![]()
Njena tetka je bila tvoja majka....
---
UchihaMadare dolazi iz klana Učiha, odličnih i spretnih nindža. U bližem ste srodstvu sa Gladiator SRB čije poreklo je opisano na 1. strani.
Tvoj otac je Sasuke500 (05.02.2008. - 17.04.2009.), koga nikada nisi sreo, pošto je ubijen u dvoboju 13 dana pre tvog rođenja. Jedan čovek, DarkWarrior18 (09.07.2007. - 12.08.2009.), uvredio je čast Sasukeove žene, koja je tada ušla u bolnicu, gde je trebala da se porodi za nekolicinu dana (beba je kasnila i to dosta).
DarkWarrior18 ubio je Sasuke-a. Međutim sestre to nisu htele da kažu njegovoj ženi, da se ne bi uplašila, pa je to saznala tek po izlasku iz porodilišta 3. maja 2009. DarkWarrior18 umro je u 67. godini, nakon što ga je strefio infarkt 12. avgusta 2009. Nikada nije odgovarao za svoje postupke. Zapravo, 6. maja, tvoja majka Yennapower (19.12.2007. - 18.09.2009.), uputila je pismo sudiji Janu Četvajbu da pokrene postupak protiv DarkWarrior-a. 20. maja suđenje je počelo i vrlo brzo DarkWarrior je oslobođen zato "što se ni u jednoj civilizovanoj zemlji u zatvor ne ide zbog ubistva u dvoboju."
Ona je umrla u 69. godini.
Klan Sasuke -a 500 , Uchiha klan povezan je sa Sasuke (10.12.1999. - 04.08.2003.), slavnim borcem koji je osnivač klana. On je jedan od najpoznatijih nindža na svetu, uz Naruto (25.11.1999. - 05.08.2002.) i Sakura (20.12.1999. - 06.06.2004.).
rofl moja keva je ordjena 12 avgusta xD
joj....gaysuke(sasuke) mi je rodjak...omg
opa glady u srodstvu smo xD

A ja, a ja?![]()