adelaidea
Poznat
- Poruka
- 8.915
A ono jeste, sa nemačkom se nikad ne znaМислим да су студије на енглеском и да је повољно финансијски.
Ал разумем..запамти само, злу не требало![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ono jeste, sa nemačkom se nikad ne znaМислим да су студије на енглеском и да је повољно финансијски.
Ал разумем..запамти само, злу не требало![]()
Lako je vama, ja ne mogu nikoga na ignore ni da hoću.Sad su svi bolji, imam nulu na ignoru![]()

Ne staj mi na mukuAli zato ni mene niko ne može
Да ли бираш пријатеље тако да не долазиш у овакву дилему?Držiš li više stranu prijatelju ili istini/pravdi?
Istini/pravdiDržiš li više stranu prijatelju ili istini/pravdi?
Sve je to inicirano nagovorom drugih ljudi koji mi žele dobro u životu (više kontakta s ljudimaOpa bato, ništa do semafora i nazad, kao u stara vremena.
Нисам мислила на Немачку.A ono jeste, sa nemačkom se nikad ne zna![]()
Да ли бираш пријатеље тако да не долазиш у овакву дилему?
To je lako ispoštovati kada su u pitanju jasni principi, osnovna moralna načela i sl, ali ima tu mnogo nijansi.Istini/pravdi
Ali srećom, moji su prijatelji pravdoljubivi, tako da nisam morala da biram
Na ništa te napraviše, već vidim.Sve je to inicirano nagovorom drugih ljudi koji mi žele dobro u životu (više kontakta s ljudima)
Usraše mi se u soc. fobijuNa ništa te napraviše, već vidim.
Да, то јесу тешке ситуације.Ја увек покушавам да посаветујем, помогнем, а богами понекад и критикујем али ми не замерају, знају сви да сам добронамерна. Неке људе не можеш спасити, некима не можеш помоћи али свакако да бих покушала да му не нанесем штету.To je lako ispoštovati kada su u pitanju jasni principi, osnovna moralna načela i sl, ali ima tu mnogo nijansi.
Npr. neki kolega prolazi kroz težak životni period (a vi to znate), i počinje malo po malo da pravi probleme na poslu.
Kada dođe do disciplinske, a vi ste svjedok, da li dajete istinit iskaz kojim ćete sigurno zapečatiti sudbinu kolege (na tom poslu), ili malo vrdate, ublažite kontekst, i na taj način sačuvate čovjeka?
Ovo vrdanje je praktično laganje, ili makar prećutkivanje detalja, što je opet u suštini laganje.