bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
kad može sex bez ljubavi,ne vidim što ne bi mogla da postoji i ljubav bez seksa...![]()
ne samo da moze da postoji, nego mi uopste nije jasno kako mozes da ebes nekog koga volis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad može sex bez ljubavi,ne vidim što ne bi mogla da postoji i ljubav bez seksa...![]()

ne samo da moze da postoji, nego mi uopste nije jasno kako mozes da ebes nekog koga volis
pate ovi shto se ne yebu, nego eto samo tako kao vole i zavaravaju i sebe i druge da im ne fali sex, dok krishom guraju pivske flashe u doope..
Cemu nervoza? Ne kapiras. Platonskoj ljubavi nisu potrebna culna zadovoljenja, a samim tim ne moze ni da se pati, onako kako se zbog cula pati u culnim ljubavima. One skroz culne ljubavi su u stvari najsigurnije osudjene na patnju.
Kakvi destruktivci. Umesto da uzivate u svemu sto je ljubav, vi izmisljate razloge da vam bude lose. Ili da vam ne bude uopste.
Ne razumem.
Ja uopste ne mogu da provalim ko se ovde j.ebe a ko pati.

bash si fin..jel' te blam da kazesh debele ili shtaMoram primetiti da je moje iskustvo s punijim damama uglavnom sasvim suprotno...
Cemu nervoza? Ne kapiras. Platonskoj ljubavi nisu potrebna culna zadovoljenja, a samim tim ne moze ni da se pati, onako kako se zbog cula pati u culnim ljubavima. One skroz culne ljubavi su u stvari najsigurnije osudjene na patnju.

Nije...
Platonski voleti nekoga bez fizickog kontakta? Sta je to - nego patnja?
ljubav bez patnje nije ljubav..

ovo drugo je vezano za platonske ''ljubavi''![]()

ok...кучко и по...добила си мозак да размишљаш с њим...