PLATONSKA LJUBAV

:hahaha:

...па шта си ти мени доказала тиме? :hahaha:
Аналогија је иста као и са риба и по нпр...тј екстра-цица.

...Ж глупост је ненадЕбива...:hahaha:

...ја сам из оне басне са лисицом и гавраном...а ти си очигледно ово друго :mrgreen:

...е види овако...мени су рекли да кад се свађаш са гуском...прво мораш да се спустиш на њен ниво...а онда те добије на искуство...:mrgreen:

...тако да се ја сад предајем...а теби остављам пар сати да пронађеш сличност...

риба и по...................екстра-цица
кучка и по..................кучкетина (по карактеру наравно).

поз

Не верујем у платонску љубав...не верујем да постоји то...

Stvari koje ne dozivis i ne prezivis mogu da ne postoje za tebe. Al' to ne znaci da ne postoje uopste. :lol:

Drugo, platonska ljubav je postojala i pre Platona, znaci, nema veze sa internetom.:P
Trece, bas sam se nesto zamislila, licno su mi moje platonske ljubavi ostale u neuporedivom jacem i lepsem secanju, nego ljubavi koje su ostvarene, a prosle su. Ove druge ko da nisu ni postojale. Neverovatno zvuci, al' tako je. Zali boze utrosenog vremena. Dok se platonske ugrade u tvoju licnost, a i logicno je jer iz coveka izvuku najbolje. A to se jednostavno desi ili se ne desi. To ne juris.:lol:

Sustina ljubavi je da nikad nije uzaludna, a taman posla da je stetna, ona nas izgradjuje. Vecina joj to u stvari ne dozvoli, i to je jedino sto je tuzno i mucno. Sto je covek slab. I to ne vazi samo za platonsku.

Back