Mirođija
Veoma poznat
- Poruka
- 11.565
Platonska ljubav je šarena laža...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Platonska ljubav je šarena laža...

...kako sad...?
...vokabular kaže : натчулна љубав, она која је изазвана чисто душевном лепотом, а не телесним одликама љубљеног бића, идеална љубав.
...... vauuu...
( i ja prepišem ponekad nešto dobro)

nesto najlepse sto sam do sada imala priliku da osetim...na stranu,vec sam pisala,ne mogu opet.Da li ste nekad imali osjecanja prema nekome i neko prema vama, a da se nikada niste dodirnuli i sta mislite o ovoj vrsti ljubavi![]()
...kako sad...?
...vokabular kaže : натчулна љубав, она која је изазвана чисто душевном лепотом, а не телесним одликама љубљеног бића, идеална љубав.
ma bre...kako mozes da znas da je sa druge strane isto ? ne mozes nikako...jedino oci u oci pa kad ulovis pogled znas shta je...
a musko zensko
ma bre...kako mozes da znas da je sa druge strane isto ? ne mozes nikako...jedino oci u oci pa kad ulovis pogled znas shta je...
jedna stvar.Nda...pogotovo na netu... gde mi padaju na pamet ideje .. da je zensko muskoa musko zensko
![]()
![]()
...ja ne zzelim da te upoznam i skapiram da si mushko, to bi' me satrlo...jedna stvar.
ako se već govori o platonskoj ljubavi,
i ako zavoliš nešto što neko piše
i sliku koju o tom nekom stvoriš
i nema nade ili volje ili bilo čega da se ikada upoznate
kakvu razliku pravi to da li je neko zaista muško ili žensko?
ne znam da li me razumeš, ovo pitam najozbiljnije.

..naravno da jesam,to su čiste ljubavi bez ikakvih namera da se druga strana iskoristi na bilo koji način....Da li ste nekad imali osjecanja prema nekome i neko prema vama, a da se nikada niste dodirnuli i sta mislite o ovoj vrsti ljubavi![]()
osecanja prema nekome koga nismo dodirnuli ne moraju da imaju veze s ljubavljuDa li ste nekad imali osjecanja prema nekome i neko prema vama, a da se nikada niste dodirnuli i sta mislite o ovoj vrsti ljubavi![]()
Da li ste nekad imali osjecanja prema nekome i neko prema vama, a da se nikada niste dodirnuli i sta mislite o ovoj vrsti ljubavi![]()
...kako sad...?
...po ovome jedino je sex oličenje ljubavi između muškarca i žene a ostalo je sve tkzv."sranje"...osecanja prema nekome koga nismo dodirnuli ne moraju da imaju veze s ljubavlju
aj' sad ljubav ok.. mislim sr a nj e, ako mislish na ljubav izmedju mushkarca i zene, kakvo zadovoljstvo moze da ima ovaj shto drka svako veche pred spavanje misleci na nju i ona koja ne moze da oseti njegov miris..
.....ja mislim da se tu stvari previše uprošćavaju i dovode samo do onog animalnog instinkta o produžavanju vrste...Nije...
Platonski voleti nekoga bez fizickog kontakta? Sta je to - nego patnja?
jeste tako je..oni koji se ne yebu-ne vole se..yebiga, tako je..stvoreni smo tako i to bi trebali da radimo.....po ovome jedino je sex oličenje ljubavi između muškarca i žene a ostalo je sve tkzv."sranje"...
..zar to nije previše isključivo...
...isključivost je direktan put u tiraniju kada ti zahtevaš to kao moranje a ne kao slobodan izbor....jeste tako je..oni koji se ne yebu-ne vole se..yebiga, tako je..stvoreni smo tako i to bi trebali da radimo..