PLATONSKA LJUBAV

Nda...pogotovo na netu... gde mi padaju na pamet ideje .. da je zensko musko :think: a musko zensko :think: :roll:
jedna stvar.
ako se već govori o platonskoj ljubavi,
i ako zavoliš nešto što neko piše
i sliku koju o tom nekom stvoriš
i nema nade ili volje ili bilo čega da se ikada upoznate
kakvu razliku pravi to da li je neko zaista muško ili žensko?

ne znam da li me razumeš, ovo pitam najozbiljnije.

jedna stvar.
ako se već govori o platonskoj ljubavi,
i ako zavoliš nešto što neko piše
i sliku koju o tom nekom stvoriš
i nema nade ili volje ili bilo čega da se ikada upoznate
kakvu razliku pravi to da li je neko zaista muško ili žensko?

ne znam da li me razumeš, ovo pitam najozbiljnije.
...ja ne zzelim da te upoznam i skapiram da si mushko, to bi' me satrlo...:heart:

Da li ste nekad imali osjecanja prema nekome i neko prema vama, a da se nikada niste dodirnuli i sta mislite o ovoj vrsti ljubavi:?:
..naravno da jesam,to su čiste ljubavi bez ikakvih namera da se druga strana iskoristi na bilo koji način....
...i ne volem kada ljudi prljaju sve što im se nađe pod jezikom samo zato što to ne razumeju ili su preokupirani materijalnim vrednostima....
...i guraju svakog u blato ko nije kao oni...

Da li ste nekad imali osjecanja prema nekome i neko prema vama, a da se nikada niste dodirnuli i sta mislite o ovoj vrsti ljubavi:?:
osecanja prema nekome koga nismo dodirnuli ne moraju da imaju veze s ljubavlju :confused:
aj' sad ljubav ok.. mislim sr a nj e, ako mislish na ljubav izmedju mushkarca i zene, kakvo zadovoljstvo moze da ima ovaj shto drka svako veche pred spavanje misleci na nju i ona koja ne moze da oseti njegov miris..

Ma kako da ne...Pa sto onda svi nisu u platonskoj ljubavi...Izbije me alergija kad cujem da neko tako kaze...

...kako sad...?:eek:

...vokabular kaže : натчулна љубав, она која је изазвана чисто душевном лепотом, а не телесним одликама љубљеног бића, идеална љубав.

osecanja prema nekome koga nismo dodirnuli ne moraju da imaju veze s ljubavlju :confused:
aj' sad ljubav ok.. mislim sr a nj e, ako mislish na ljubav izmedju mushkarca i zene, kakvo zadovoljstvo moze da ima ovaj shto drka svako veche pred spavanje misleci na nju i ona koja ne moze da oseti njegov miris..
...po ovome jedino je sex oličenje ljubavi između muškarca i žene a ostalo je sve tkzv."sranje"...:roll:
..zar to nije previše isključivo...

Back