pitanje za sve zene.

ahaa :sad2:

najezim se bre cela:wink:

Najsmesnije je sto zene imaju najvise pomagala za vizuelne podvale - bash vezano za syse...

Ali sta da kazem, moram da priznam da je neodoljivo gledati u iste... Mada bih prosirio misao - zenske obline su n-e-o-d-o-lj-i-v-e za gledanje. Naravno treba biti i taktilan tip... :twisted:

Ako ti je uteha: ima i sysa od kojih muskarcima (opravdano) ulazi strah u kosti...

vasiono, čuješ li me?
Dobijam poruku iz Admiraliteta Kosmicke flote da iz oktanta u kome se nalazi Zemlja hvataju neciji signal, ali nisu u mogucnosti da posalju izvidjacki shatl...moraces da sacekas neki drugi brod, ako zelis podrsku flote...
Ukoliko ne zelis evakuaciju sa ove planete trebala bi da smanjis povrsinu emitera, postoji vise nacina za to, najefikasniji je seks do iznemoglosti sa humanoidom muskog pola, koji ima slicne performanse emitera i odgovarajucu antenu...inace ce tvoji signali biti praceni u vidu smetnji...

Poslednja izmena:
Kako znate da vas neko gleda od iza ledja kad to ne mozete ocima videti? Obicno zene spustaju majicu = dizu pantalone il tako nesto kad neko uzme da ih gleda i ako to ne vide i niko im ne moze reci "gleda te neko" i sl. i to se kolko sam razgovarao sa ljudima desavalo svakome da moze da posvjedoci da one "nekako znaju"...?

Evo odgovoriću ja umesto njih: One se namerno tako izazovno "nameštaju" a iz izkustva znaju kakvi smo mi blejači. I znaju, negledajući da će oči da nam ispadnu gledajući u njene butke koje krtka suknjica ne stiže da pokrije. A još kad se sagnu da vežu pertlu na sred ulice, opšta pometnja. Prolaznici se sudaraju međusobno, naleću na kioske i prelaze prometnu ulicu na crveno. Eto to je to!:super:

Prilozi

• female_wetting187.jpg
    female_wetting187.jpg
    48,9 KB · Pregleda: 8
Kako znate da vas neko gleda od iza ledja kad to ne mozete ocima videti? Obicno zene spustaju majicu = dizu pantalone il tako nesto kad neko uzme da ih gleda i ako to ne vide i niko im ne moze reci "gleda te neko" i sl. i to se kolko sam razgovarao sa ljudima desavalo svakome da moze da posvjedoci da one "nekako znaju"...?

Šesto čulo, šta da Ti kažem....Razumećeš kada porasteš....

Evo odgovoriću ja umesto njih: One se namerno tako izazovno "nameštaju" a iz izkustva znaju kakvi smo mi blejači. I znaju, negledajući da će oči da nam ispadnu gledajući u njene butke koje krtka suknjica ne stiže da pokrije. A još kad se sagnu da vežu pertlu na sred ulice, opšta pometnja. Prolaznici se sudaraju međusobno, naleću na kioske i prelaze prometnu ulicu na crveno. Eto to je to!:super:

Mozda se cure (neke) oblace tako da bi pokazale "svoj stil" a ne da bi neko buljio u njih, sto im ne smeta nego prija naravno... e sad, one kojima je stalo do stila oblace se kako one oce i ne prate trendove kad imaju nesto bolje itd... a one kojima je stalo do gledanja oblace se "kao vecina" zeleci kao da izbegnu "cudnost" (razlikovanje od vecine) a u stvari nadajuci se da ce neko da ih gleda, nesigurnost u sebe...

Zbog nesigurnosti u sebe (imaju cilj da se obuku ruzno (po svom misljnenju neke) da bi ih neko gledao) I nezadovoljstva SA PARTNEROM.

....pa ovo za gola leđa je jasno,ladan vazduh ni njima puno ne prija na leđima ali trpe zbog privlačnijeg izgleda....
....a da čitao sam negde da imaju širi ugao gledanja od muškaraca,ne znam tačno za koji je ugao ali dovoljno da vide sa strane...

....pa ovo za gola leđa je jasno,ladan vazduh ni njima puno ne prija na leđima ali trpe zbog privlačnijeg izgleda....
....a da čitao sam negde da imaju širi ugao gledanja od muškaraca,ne znam tačno za koji je ugao ali dovoljno da vide sa strane...

pa ti sad vidi kakvi smo vozaci. mozemo bre zmureci da parkiramo nad kanal :rolleyes: i to u rikverc :P

Poslednja izmena:

Back