Sad mi je lakše.. 
Hvala

Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

odlucila sam da stavim spiralu.dr. mi je predlozio da kupim mona lizu. molim za misljenje dr. da li je dobra ta ili ima neka bolja? pre par godina sam stavljala neku u domu zdravlja i posle par meseci je morala da se izvadi jer se iskrivila.

Или Одмах направиш ''свећу'' па у тој пози проведеш опет неко време.Заваљена материца се од вајкада сматра мини проблемом за останак у другом стању али не и знаком неплодности.
Поза која се препоручује: од позади, па кад партнер сврши у тебе нагнеш се напред са подигнутим боковима бар на 5 минута. Ако ме разумеш.Или Одмах направиш ''свећу'' па у тој пози проведеш опет неко време.
Гинеколози себи свашта дају заправо да причају, сматрам тај њен коментар јако неумесним ''да је најбоље да поченш да рађаш што пре''. Требала би да зна да правила нема и управо тако би требала и да се постави. Да ти објасни ризике и која је вероватноћа у твом случају да исти доведу до проблема.
Што се тиче терапије контрацептивима, не би требало да буде тако јаких болова. Јави јој се и објасни јој ситуацију. Верујем да ће ти променити врсту осим ако се до тад не среди ситуација.
Она не може да види ултра звуком да ли је нешто слепљено или није. То ти одговорно тврдим.Nije rekla da mi problem može praviti zavaljena materica, već to što je bukvalno slepljena za jajnik koji na ultrazvuku deluje potpuno "pogužvano". tačnije materica i jajnik su srasli zajedno.
zbog toga je rekla da mogu imati problema
Можда имаш скраћен јајовод, рецимо. Али ако имаш редовне менструације, не треба ту превише дизати фрку.Она не може да види ултра звуком да ли је нешто слепљено или није. То ти одговорно тврдим.Можда имаш скраћен јајовод, рецимо. Али ако имаш редовне менструације, не треба ту превише дизати фрку.
Da li ti je rekla da je upala jajnika ili materice..ili i jednog i drugog..Jutros sam bila kod doktorke na pregledu, dok me je pipala odozgo i nije tako bolelo, ali kad mi je malo dublje stavila ruku i zavukla sa strane bas bolelo, napisala da mi je duglas osetljiv i rekla da je neka upala i dala mi dovicin da pijem i polyginax vaginalete da stavljam, kaze da nema potrebe za ultrazvukom. Ja popila jutros dovicin i bilo mi bas muka, valjda mi nece tako smetati kad se zeludac malo navikne!
citala na netu po nekim forumima i naletim na post gde zena pise da ima duplu vaginu i duplu matericu....uspela je da rodi jedno dete i pokusava da ostane trudna i sa drugim....bas me zanima koliko je cesta ta pojava.....
citala na netu po nekim forumima i naletim na post gde zena pise da ima duplu vaginu i duplu matericu....uspela je da rodi jedno dete i pokusava da ostane trudna i sa drugim....bas me zanima koliko je cesta ta pojava.....

Danas sam bila kod doktorke uradila mi je papa i kolposkopiju i zakazala mi ultrazvuk za dve nedelje. Opet me je pregledala i bolelo je pa mi je dala novu turu antibiotika za ovu upalu, ciprocinal 2x1 5 dana da pijem, mada valjda je prvo trebala da proveri sta leci al' dobro valjda ona zna bolje od mene! Dala mi je da radim laboratoriju- krv i mokracu, e sad mene interesuje da l' da pocnem da pijem ovaj antibiotik pre nego sto dam krv ili da cekam?
Pravilo je da se nalazi laboratorije rade pre uporebe antibiotika![]()

Има тога, али је ретко
Не бубамо те податке на факултету.![]()
Da, ali ovi su mi zakazali vadjenje krvi danas kad sam zvala tek za 19.04 pa sam ja pocela danas da ih pijem!!!!!!! Moracu da vidi nesto preko veze, mada to mrzim, posto pojma nemam sta je ova napisala da mi rade jer se to salje kompjuterski, pa ne mogu privatno! Danas osecam jaci bol, da li to moze biti od toga sto antibiotici deluju? imam i osecaj ko da mi je neko vatru dole zapalio!