Djomla1989
Početnik
- Poruka
- 2
Uh, hvala Sofija, ja pomislio da je vrlo moguce posto je mentruacija pocela 22. septembra, a mi spavali 3 oktobra, pa citam po netu razne textove ovulacija i to.. 13-16 dana, svuda razlicito pise, haos. Hvala opet 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne planiram jos 3 godine minimum da budem u drugom stanju...
@Sofija idem na more ....moram a taman mi pada ciklus tada...
prenela si mu gljivice verovatno.. ne bi trebalo da imate odnose dok oboje ne izlečite gljivice, a ako i imate odnose koristite kondom.
ne bi trebalo nikakve vaginalete da stavljaš u toku menstruacije nego sačekaj da se završi krvarenje pa onda kreni sa vaginaletama.
neko stručniji će se već javiti, ali mislim da i on može da maže kansen.
Hvala ti, jer stvarno mi je problem zbog njega, nekako mi se cini da me malo i osudjuje sto sam mu prenela pa se nadam da cu naci neko resenje ovde. A i zanima me, moze li gljivice da se jave samo spolja ili mora da bude i iznutra? (Izvinite na ovako srocenom pitanju ali ne znam kako bih drugacije).
Zbog izostanka ciklusa otišla sam kod ginekologa. Na ultrazvuku se videla gomila cisti na jajnicima, po 7-8 na svakom. Radila sam hormonski status i rezultati su u granicama normale sami za sebe ali mi je LH mnogo veći od FSH što ukazuje na sindrom policističnih jajnika. Trebalo bi da radim OGTT test i zanima me, da li je moguće da imam pomenuti sindrom iako imam normalnu težinu, nemam problema sa maljavošću niti kožom i ciklusi su mi do pre tri meseca bili tačni maltene u dan? Imam 32 godine.

Ништа страшно, нису у категорији лекова који делују на развој плода.![]()