plasim se da jeste bio u pitanju genitalni smjesak,da rezulatati bete nisu bili tacni,i ako je u 90% slucajeva beta tacna... i to se plasim samo radi prejakog krvarenja koje sam imala..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Хмм..можда последица управо тих зрачења и терапија.![]()
Схватила сам из твог писања да си бету радила због сумње на трудноћу?pa sta sad hoces da kazes na neki nacin da sam imama spontani
Схватила сам из твог писања да си бету радила због сумње на трудноћу?
На шта мислиш под овом ''genitalni smjesak'' ?

Ne znam ali u poslednje vreme me bas bole jajnici,ono sto je ostalo od njih,imala sam ja pre 15 godina operaciju na levom jajniku
odstranili su mi cistu velicine 118mm,nikada me ovako nisu boleli,pa ni tada,vec me zabrinjava.
Sledece nedelje cu raditi cervikalni,papa i vaginalni bris,nisam 2 godine radila jer je dojka bila preca
a i niko mi nije trazio,samo svaka 3 meseca radim ultra zvuk zbog tog endometrijuma koji je 8mm,a ne bi trebalo da predje 10mm,jer sam u klimaksu...kako jadno zvuci,,klimaks,,ko da imam sto godina,hehehehe...
Ne znam jesu li to posledice zracenja ili hemoterapija,cudi me sto je to sve nekako sad pocelo,posle godinu i kusur dana od terapija...
Ne znam tacno koliko ih ima,dr. je rekao dosta...Ne znam koliko imas mioma i koje su velicine..
Prisustvo mioma na materici moze dovesti do tzv mlitavosti materice(Nemogucnosti materice da se dovoljno kontrahuje)
pa samim tim i menstrualno krvarenje moze biti pojacano..
Uradi ti taj Papa,cervikalni,vaginalni bris i Kolposkopiju..pa da ona budes mirna bar sto se tice grlica materice..

Ne znam tacno koliko ih ima,dr. je rekao dosta...
A ja nemam vise menstruacije od marta prosle godine,kad su mi posle dojke i pazuha ozracili i jajnike
Mislila sam da ako nema menstruacije ne postoji mogucnost da se pojave miomi....
Nemam pojma,a sve te briseve radim u cetvrtak.
Jajnici me cepaju koliko bole,ima tome oko 2 nedelje,sve se nesto plasim
da cu opet pod noz
Ma nek bude i noz,samo nikad vise hemo ni zracenje
Lepo su me pitali posle operacije,hocu li da hirurski odstrane jajnike ili zracenjem
posto sam tada imala 37 godina i dvoje odrasle dece,pitali me hocu li da radjam jos,pa posto necu sve jedno je kako ce mi zaustaviti ciklus...a niko mi nije pominjao i matericu,mislim histeraktomiju-ako se tako kaze![]()
Pored svega sto si pregurala ,eventualna histerektomija bi bila najmanji problem...

molim vas mozete li da mi date odgovor.u drugom sam stanju rana trudnoca nema sigurno ni 5 nedelja tako kaze moj ginekolog ali osecam jako bridenje u predelu materice kada seedim kao da je nagnjecujem jako strahujem da se nesto neiskomplikuje jer sam u prosloj trudnoci koja je bila prva izgubila plod u 9 nedelji. a sinoc mi je se pojavila malo braonkasta tecnost. pijem folnu ujutru i uvece i pre zaceca i utrogestan oralno jedna ujutru i dve uvece vaginalno. da li imam razloga za strah a jako se bojim pogotovo od sinoc kada sam to videla. moj ginekolog kaze da sam tabletama zasticena max. i da cemo videti sta ce da se desi i sta bude bude.molim vas ako neko ima odgovor ili neku sugestiju da mi napise kako bih se malo smirila jer sam jako zabrinuta. pozz
papa uredan nalaz, 6. grupa sekreta je gljivična infekcija
Je l' strasno to? Kako se leci?
Nije strašno, dešava se kada je narušena vaginalna flora. Leči se vaginaletama najčešće, ali to će ti dr već objasniti. Nekad mogu da budu dosadne, pa da se često vraćaju....
Guglaj malo o kandidijazi.
Vec oko 3 meseca imam braonkasti sekret umesto menstruacije. Pila sam nedelju dana Orgametril tablete i nakon toga dobila normalno, medjutim sledeceg meseca se sve vratilo na staro. Sad ponovo treba da pijem ove tablete, ali tri meseca, kako bi se sve to regulisalo. Da li neko zna sta moze da bude uzrok ovoj pojavi i kakvi su efekti ovih tableta? Hvala unapred na odgovoru.