Pitanje za devojke od 17 do 25 + - godina

E nikad necu zaboraviti pre par god u grckoj me tako jedna mala prskala vodom..a ja ono pusto muziku i stvarno mi bila frka da na tehniku ne ode voda i ono uozbiljim se..kao mojne jes normalna..nije da joj ne bih vratio i prihvatio igricu nego stvarno preskupo sve to..i nista..pos je navato tu neki moj ortak na istu foru..kao malo se bijemo pa se onda ona primi pa ostalo po redu..bzvz mi taj klinacki fazon

... jedna je lika koji joj se svidja gadjala kamencicima na plazi, sa kamencica presla na kamenje posto nije reagovao.... na kraju ga spicila kamenom u glavu :sad2:

Ja imam 26, je l' mogu da odgovorim :per:
Mislim da sve zavisi od tvog načina prilaska tj. uspostavljanja kontakta. Ako si fin i duhovit, što da ne.
Sećam se kako me je u studentskim danima nerviralo kad mi priđe neko ko očigledno izgleda lošije od mene (npr. sav mastan, neuredan, debeo...), onda bih to njegovo prilaženje doživljavala kao uvredu. :hahaha:

Ccc kakve ste :) Nisam niti debeo,niti mastan,niti neuredan ,izgledam solidno,jedino eto sto sam relativno visok i mrsav ali desavalo mi se to da kad pridjem devojci da me gleda kao da sam nesto losiji od nje,e onda mi dodje da je izbacim iz kluba i isutiram u dupe ali se koliko toliko kontrolisem :)

jooooj, ja nesto nemam iskstva sa tim (a, bukvalno sam na gornjoj granici- imam 22:mrgreen:)
Meni se niko nije svideo u klubu, jer sam oduvek imala lepe i duze veze, pa, kad izadjem sa drugaricama, ne izlazim da bi mi se neko svideo, nego da se provedem..
Ali, trenutno (vec 5-6meseci) sam bez decka.. Tako da postoji mogucnost da mi se neko svidi (hm, a danas izlazim, petak je,hhehee) i mislim da je najlaksa varijanta u tom trenutku da kazem konobaru da posluzi decka picem.. Mislim da ce onda biti kristalnija situacija:zper:...
Mada, nemam ja tih ambicija:roll:
:bye:

Evo kako je meni prišao moj dečko. U stavri on nije planirao mene da muva, ali tako mu se pogodilo. On je bio sa drugovima na žurci a ja sa drugaricama za susednim stolom. Inače dopao mi se u trenutku kada je ušao, ali smo se samo gledali preko stola. i tako on pridje našem stolu, ali drugarici, i tako je sve počelo, mi počnemo svi zajedno nešto da dobacujemo jedni drugima, i posle nekih 45min druženja, on stane kod mene, mic po mic i nas dvoje se smuvamo. Naravoučenije:

Moj predlog je da dečko prvo pridje drugarici, kako bi njegov sledeći korak bio neizvestan.

xixixixi druze to su sve sami lazovi i prevaranti zenski u tim godinama jos oni isfolirani tako da ako ne budes bio takav u najavi............tj dobro ih izlagao nista neces uraditi.....avioni kamioni itd je nasigurnije.........s tim sto budi spreman da podneses i najgora foliranja mozda i neko ponizenje ako budes iskren,,,,,,,,,,,,,,,al nema veze istrpi to sve pa im naplati posle sve sa kamatom<ako su dileje> kao sto rade pravi smekeri...........usput,zato su ti takve i zene danas isfrustrirane.......ove obicne i prosecne gaze dok ih ne nagazi neki baja pa ima sve to naplati.......pa su posle nesrecne i tuzne........i tako u krug.............

Poslednja izmena:
ne u dugoj sam i stabilnoj vezi dugogodisnjoj...........samo sam iskusan pa savetujem decka najjiskrenije..........*** inace nista nece uraditi,laganje mazanje i sl stvari su najbolja taktika za zene<80% vas>...ako bude iskren smatrace ga za budalu..............ovako ce pokazati i da je jaci...tako da je to siguran nacin da nekog i zadrzi.............a sto se mene tice uvek sam voleo da si izigram i nadigram sa zenskim lazovima i folirantima<takozvanim zavodnicama>........cisto da ima takve stvari vise napadnu na pamet.........tj da ne lece svoje komplekse i frustracije na neduznimaaa.......izvinjavam se ako zvucim surovo al takva je danas svakodnevnica.........

Ima istine u tome što pričaš, pogotovo za lečenje frustracija ali nisu sve žene iste. I muškarci su nekada teški i nadmeni, a činjenica je da i oni vole da lažu.
Kad sam bila npr, na moru u Grčkoj ja sam se oduševila njihovim momcima. On ti prodju, i ako im das i najmanji znak da nisi zainteresovana oni odlaze drugoj. Nasi momci najcesce nisu takvi. Oni pridju i ne reaguju na ignosrisanje i odbijanje. A kada im to konacno kazes u lice, oni ti saspu uvrede u lice.

Kada u klubu ili kaficu vidite momka koji vam se fizicki dopada plus govor tela i da kazemo ponasanje sa kakvo forom volite da vam pridje,ili uopste kako treba da vam se obrati i kako dalje :)
Licno nemam neki problem prilaska devojkama ali mi nikad nece biti jasno(osim ako mi ne pomognete :p )sta one ocekuju...

Hvala unapred :bye:
rekla bih da ocekuju da im se prilazi kao pojedincu a ne kao serijskom proizvodu - ako ne prodje, nista, ponovices isto to par minuta kasnije nekom drugom

sto se tice mene, kako god da pridjes, svejedno je, smetaces
kada izadjem, izasla sam radi onoga sa kim izlazim, ne da upoznajem nove ljude

volim da mi pruzi ruku i povuce da plesemo, onako, bez reci.. :)
to mi je slatko, pa cu plesati i ako mi se decko ne svidja :D
i volim da odustane odmah, ako mu stavim do znanja da mi se ne dopada, ili da sam zauzeta..

brrr meni se to desilo,uopste nisam umela da se opustim,sad da l je to zato sto sam udata pa sam izgubila kondiciju ili nesto drugo ali u diskoteci me uhvatio neki tip,pre dva tri meseca,bila je pesma
i on mi prisao s ledja,ja se ukocila kao metla,on mi pridje blize i sapne "ne ujedam,opusti se"
to je bilo 3 najduza minuta te noci,kad se zavrsila nasmesio se i otplovio dalje on the dance floor
posle mi bilo krivo sto sam takva spetljana

rekla bih da ocekuju da im se prilazi kao pojedincu a ne kao serijskom proizvodu - ako ne prodje, nista, ponovices isto to par minuta kasnije nekom drugom

sto se tice mene, kako god da pridjes, svejedno je, smetaces
kada izadjem, izasla sam radi onoga sa kim izlazim, ne da upoznajem nove ljude

:rotf::rotf::rotf:
A kako si upoznala tu osobu s kojom si izašla... :mrgreen:
Jel ti ljudi dolaze kući da te upoznaju?:think::lol:

e vala tesko pitanje
u takvim situacijama treba biti dovoljno duhovit da bi spustio loptu, a to najcesce ili imas u sebi ili nemas
mene su uvek privlacili tipovi koji to imaju
samo pridje i kaze nesto totalno nebulozno/smesno/uvrnuto i ja se nasmejem
sta znam, znaci taj neki originalan nacin da pridjes devojci u klubu moras da smislis sam, da bude samo tvoja fora i da bude bas upereno toj devojci
mozda nije los nacin da je slikas mobilnim, ako imas tu mogucnost u telefonu napravis da bude jos lepsa ili joj stavis neku fora kapu ili sesir i pokazes joj (pre toga se uveri da stvarno dobro izgleda na toj slici)
i pridjes i kazes - sta kazes? kad ona nesto odgovori predstavis se pa vozi dsalje

nista originalnije ne mogu da se setim

Back